Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ LERNENDE ΑΛΛΑ ΦΟΒΟΣΑΣΤΑΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ..... ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ, ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΜΕ ΕΡΩΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ !!


Είναι πραγματικά πολλά τα email που λαμβάνουμε καθημερινά και σε όλα προσπαθούμε να απαντούμε εντός 4 με 6 ωρών αν αποσταλούν μέχρι τις 13.00 εργάσιμων ημερών !

Επειδή πολλές από τις απορίες που μας θέτετε επαναλαμβάνονται για τον λόγο αυτό θα προσπαθήσουμε να τις ομαδοποιήσουμε και σε μορφή ερωταποκρίσεων να τις απαντήσουμε !!

Ερωτηση... Τι είναι τελικά το LernenDe ? Είναι Φροντιστήριο ?

Απάντηση... Οι LernenDe είναι ομάδα ή καλύτερα μία “Οικογένεια” συνεργαζόμενων Καθηγητριών και Καθηγητών Γερμανικής Φιλολογίας. Η Διεύθυνση επιλέγει αριστούχους πτυχιούχους του ΕΚΠΑ και ΑΠΘ και τους εκπαιδεύει δωρεάν στην ταχύρυθμη μέθοδο μας. Μετά αναλαμβάνει - ανάλογα με την εμπειρία τους και την απόδοση τους – να τους στέλνει σπουδαστές αρχικά για τα απλά ταχύρυθμα των 180 ωρών, μετά από κάποια χρόνια για τα εντατικά των 140 και μετά από μία δεκαετία εμπειρίας – και φυσικά υπό την προυπόθεση καθολικών επιτυχιών των μαθητών τους - κοντά μας σπουδαστές για τα υπερεντατικά των 100 ωρών.

Ερώτηση.... Τι σημαίνει LernenDe ?

Απάντηση... Είναι βραχυγραφία της προστακτικής ευγενείας Lernen Sie Deutsch ! ...δηλαδή μάθετε Γερμανικά και συμπίπτει εξάλλου και με τον πληθυντικό της ουσιαστικοποιημένου επιθέτου από την μετοχή ενεστώτος του ρήματος lernen που σημαίνει μαθαίνω, επομένως Lernende είναι αυτοί που μαθαίνουν !!

Ερώτηση.... Επομένως είστε “ιδιαιτεράδες” και δεν είστε Φροντιστήριο !!

Απάντηση.... Η Διεύθυνση διατηρεί εδώ και σαράντα χρόνια οικογενειακό Φροντιστήριο και μέσα από τον ευρύ κύκλο γνωριμιών της στο χώρο της Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης προσπαθεί να βρίσκει θέσεις εργασίας στις Καθηγήτριες και στους Καθηγητές της “Οικογένειας ” των LernenDe σε Φροντιστήρια της Αττικής και άλλων πόλεων του τόπου διαμονής τους, για να έχουν και αυτοί τα ένσημα τους και οι σπουδαστές την δυνατότητα να απολαμβάνουν τα οφέλη της φροντιστηριακής εκπαίδευσης !!

Ερώτηση.... Αυτό σημαίνει ότι αν επιλέξω το Φροντιστήριο θα πρέπει να ενταχθώ σε ένα τμήμα ?

Απάντηση.... Ασφαλώς και όχι !! παρόλο που τα Φροντιστήρια επιθυμούν για προφανείς λόγους πολυάριθμα τμήματα, μπορεί κανείς να εγγραφεί μεν στο Φροντιστήριο αλλά να κάνει μάθημα μόνος του , ή με έναν φίλο του σε κλειστό group των δύο ατόμων ή αν το επιθυμεί μπορεί να ενταχθεί σε κάποιο τμήμα μαζί με σπουδαστές που το ίδιο το Φροντιστήριο θα επιλέξει.

Ερώτηση.... Επομένως με τους LernenDe έχω την δυνατότητα να επιλέξω ανάμεσα σε φροντιστηριακό μάθημα και σε ιδιαίτερο μάθημα ?

Απάντηση... Ακριβώς !!! Υπάρχουν πολλοί σπουδαστές που θέλουν να είναι γραμμένοι σε κάποιο Φροντιστήριο ! Να απολαμβάνουν την επωνυμία ενός Εκπαιδευτικού Οργανισμού που εποπτεύεται από το
Υπουργείο Παιδείας, να λαμβάνουν επίσημα πιστοποιητικά σπουδών, να ακολουθούν  ένα σταθερό ωρολόγιο πρόγραμμα σπουδών  !!
Υπάρχουν και άλλοι όμως που δεν ενδιαφέρονται για αυτό και απλά θέλουν μία Καθηγήτρια ή έναν Καθηγητή να κάνουν μάθημα δια ζώσης στο χώρο της Καθηγήτριας ή στο δικό τους ή φυσικά και μέσω Skype . Αυτοί επιλέγουν τότε το ιδιαίτερο μάθημα χωρίς εγγραφή στο Φροντιστήριο !

Ερώτηση... Αν επιλέξω τελικά το Φροντιστήριο θα πάρω το Zertifikat B2 του Goethe Institut στις 100, στις 140 ή στις 180 ώρες που λέτε ??

Απάντηση ... Εννοείται !! Τα συνεργαζόμενα με τους LernenDe Φροντιστήρια στα οποία προσλαμβάνονται οι Καθηγήτριες και οι Καθηγητές της “Οικογένειας” μας ακολουθούν με ακρίβεια τα ταχύρυθμα προγράμματα μας και επομένως αν επιλέξετε το υπερεντατικό μας πρόγραμμα Deutschrasant θα σας έχουν έτοιμο μετά από 100 ακριβώς ώρες για το Zertifikat B2 Goethe Institut , αν επιλέξετε το Deutschrasant μετά από 140 ώρες και αν επιλέξετε το DeutschEinfach μετά από 180 ώρες !! Ούτε μία παραπάνω !!

Ερώτηση ... Γράφεται μέσα στις αναρτήσεις σας ότι τα δίδακτρα για να πάρει κανείς το Zertifikat B2 του Goethe Institut είναι 3500 ευρώ ανεξάρτητα αν κάνει κάποιος στο Φροντιστήριο μόνος του ή σε group ? Αυτό ισχύει και φέτος ??

Απάντηση ... Μάλιστα ... Εδώ και 5 χρόνια τα δίδακτρα μας είναι σταθερά !! Για ΟΛΗ την προετοιμασία για το Β2 , το ΣΥΝΟΛΙΚΟ ποσό που θα δώσετε είναι 3500 ευρώ ! Δηλαδή και για τα 4 επίπεδα Α1-Α2-Β1 και Β2 ΟΛΑ μαζί κοστίζουν 3500 ευρώ , ανεξάρτητα από το αν κάνετε μόνος σας ή με άλλους δυο, τρεις, πέντε ή δέκα !!
Ανεξάρτητα αν κάνετε 100 ωρες ή 140 ώρες ή 180 ώρες !!!

Ερώτηση .... Δηλαδή είτε κάνω μόνος μου στο υπερεντατικό πρόγραμμα των 100 ωρών είτε κάνω μόνος μου στο απλό ταχύρυθμο των 180 ωρών το ποσό είναι το ίδιο ??

Απάντηση .... ΑΚΡΙΒΩΣ !!! Επιλέγοντας το Φροντιστήριο υπάρχει η ρητή δέσμευση μας να πάρετε 100% το Zertifikat B2 του Goethe Institut σε 100, 140 ή 180 ώρες ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξετε ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ το ΙΔΙΟ ΠΟΣΟ, δηλαδή 3500 ευρώ !!! Άσχετα από το πρόγραμμα που θα επιλέξετε !!
Δηλαδή μπορεί να θέλετε να κάνετε ΜΟΝΟΣ σας το υπερεντατικό των 100 ωρών ! Το κόστος είναι 3500 ευρώ ! Μπορεί να επιλέξετε να το κάνετε μαζί με άλλα δέκα άτομα στο τμήμα που θα συστήσει το Φροντιστήριο ! Πάλι το κοστος είναι 3500 ευρώ ! Μπορεί να θέλετε το εντατικό τμήμα των 140 ωρών μόνος σας ή με άλλους ! Το κόστος είναι 3500 ευρώ ! Μπορεί τέλος να θέλετε να κάνετε 180 ώρες ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ή και με άλλους στο απλό ταχύρυθμο πρόγραμμα μας ! Το ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ κόστος είναι πάλι 3500 ευρώ ! Απλά και ξεκάθαρα ! 
Στο Φροντιστήριο ΟΛΑ τα προγράμματα ΑΣΧΕΤΑ απο το αν κάνετε ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ή μαζί με άλλους κοστίζουν 3500 ευρώ !!!

Ερώτηση.... Τώρα για να πούμε την αλήθεια .... 3500 ευρώ σε εποχή δεινής οικονομικής κρίσης, με την ανεργία στο κόκκινο με τέτοια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ !!

Απάντηση..... Επιτρέψτε μας να διαφωνήσουμε .... Το ποσό των 3500 ευρώ είναι 30% λιγότερο από όσα θα δίνατε για να αποκτήσετε το Zertifikat B2 σπουδάζοντας στο ΚΟΡΥΦΑΙΟ Γερμανικό Goethe Institut της Ελλάδας ή της Γερμανίας !! Και τα 3500 ευρώ που ζητάμε είναι περίπου ΤΟ ΙΔΙΟ ή άντε το πολύ 20% έως 30% περισσότερα από όσα ζητάνε τα ΣΟΒΑΡΑ , ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ Φροντιστήρια Γερμανικών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης !!!
Και μην ξεχνάτε !!! ΚΑΝΕΝΑ Φροντιστήριο ΔΕΝ σας ετοιμάζει σε 4 με 6 μήνες και σε 100 ώρες για το Zertifikat B2 !!  Κ Α Ν Ε Ν Α !
Επομένως οι LernenDe σας έχουν στο ένα τρίτο τουλάχιστον του χρόνου που θέλουν τα άλλα Φροντιστήρια ΕΤΟΙΜΟΥΣ να κάνετε μεταπτυχιακά ή να εργαστείτε στην Γερμανία, Αυστρία ή Ελβετία !
Φανταστείτε το !! Στην καλύτερη περίπτωση, μαζί με εντατικό θερινό τμήμα θα πάρετε το Β2 σε 16 μήνες σπουδάζοντας σε κάποιο από τα σοβαρά Φροντιστήρια Γερμανικών !! Αν ξεκινήστε τον Οκτώβριο του 2017 στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ και κάνοντας ΚΑΙ εντατικό θερινό τμήμα θα αποκτήσετε το Β2 τέλη Γενάρη του 2019 !! Κάνοντας μαζί με άλλα πέντε και δέκα άτομα !! Αν επιλέξετε τους LernenDe μπορείτε να το αποκτήσετε σε 4 μήνες δηλαδή τέλη Γενάρη του 2018 !! Στο ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ του χρόνου που θα θέλατε στο Φροντιστήριο !! Επομένως είστε ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ προετοιμασμένοι να σπουδάσετε ή να εργαστείτε !! Αυτό δεν σημαίνει κέρδος για εσάς ???
Και κάντε παρακαλώ την σύγκριση !!!
Κορυφαίο, ονομαστό, εξαιρετικό εξειδικευμένο Φροντιστήριο Γερμανικών του Κέντρου της Αθήνας ζητά 1680 για το Α1-Α2-Β1 και άλλα 980 ευρώ για το Β2. Σύνολο ... 2660 ευρώ !! Για να σας έχει έτοιμους στον τριπλάσιο ή τετραπλάσιο χρόνο από τους LernenDe !! Και σε ΠΟΛΥΜΕΛΗ τμήματα !! Ενώ οι LernenDe εξασφαλίζουν το κόστος των 3500 ευρώ ακόμα και αν κάνετε ΜΟΝΟΣ σας !!!
Επιμένουμε κάντε τη σύγκριση !!
Ξεκινάτε σε Φροντιστήριο τον Οκτώβρη του 2017. Κάνετε σε τμήμα με άλλα δέκα άτομα μέχρι τον Γενάρη του 2019. Δεκαέξι μήνες ! Έχοντας κάνει και εντατικό θερινό ! Και δίνετε συνολικά 2660 !!
Ξεκινάτε με τους LernenDe τον Οκτώβριο του 2017 σε κάποιο από τα συνεργαζόμενα με εμάς Φροντιστήρια ή Κέντρα Ξένων Γλωσσών !! Κάνετε 4 μήνες !! ΜΟΝΟ 4 μήνες !! Και κάνετε μάθημα ΜΟΝΟΣ σας !! Ξανα ΜΟΝΟΣ σας ! Και δίνετε 30% περισσότερα ! Δηλαδή 3500 ευρώ !
Πείτε μας αντικειμενικά .... Δεν γέρνει η πλάστιγγα προς τους LernenDe ????

Ερώτηση... Μα εσείς γράφετε ότι είστε σε κάποιες περιπτώσεις πιο φτηνοί , ακόμη και από τα πιο οικονομικά Φροντιστήρια , αυτά που κάνουν όλες τις γλώσσες και είναι πολύ πιο φτηνά από τα εξειδικευμένα Φροντιστήρια που κάνουν μόνο Γερμανικά ?
Πως γίνεται αυτό ??

Απάντηση.... Ναί, είμαστε και μπορούμε να σας το αποδείξουμε. Αλλά ΟΧΙ στα φροντιστηριακά μας τμήματα αλλά στα ιδιαίτερα μαθήματα που γίνονται χωρίς την μεσολάβηση του Φροντιστηρίου !!


Ερώτηση ... Πιο φτηνά τα ιδιαίτερα από τα φροντιστηριακά ?Πως γίνεται αυτό ?
 
Απάντηση.... Κοιτάξτε ! Όταν γραφτείτε στο φροντιστήριο τα δίδακτρα είναι καθορισμένα. Δηλαδή 3500 ευρώ σε 4 έως 6 δόσεις ΜΟΝΟ με πιστωτική κάρτα !! Άσχετα αν κάνετε μόνος σας ή με άλλους !! Άσχετα αν κάνετε 100 ή 180 ώρες ! Αν όμως πει κάποιος ! Εγώ δεν θέλω να εγγραφώ στο Φροντιστήριο και να πληρώσω με κάρτα ! Θέλω να τα δίνω λίγα λίγα, ανά μάθημα ή ανά εβδομάδα ! Τότε θα ρθείτε εσείς σε απευθείας συνεννόηση με την Καθηγήτρια ή τον Καθηγητή που θα σας αναλάβει !! ΟΛΕΣ μας οι Καθηγήτριες και ΟΛΟΙ μας οι Καθηγητές είναι τόσο καλά εκπαιδευμένοι και έχουν τόσο πάθος κι αγάπη για αυτό που κάνουν που στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων μπορούν να σας ολοκληρώσουν το πρόγραμμα – αν φυσικά και εσείς βοηθήσετε με την τακτική σας φοίτηση και την συνέπεια στη μελέτη σας – ώστε να ολοκληρωθεί ο κύκλος του προγράμματος στο 75% ή ακόμη και λιγότερο μέχρι και στο 60% του χρόνου που προβλέπει το κάθε πρόγραμμα !!

Ερώτηση ... Δηλαδή τι σημαίνει αυτό πρακτικά για μένα σαν σπουδαστή ?

Απάντηση... Ας το δούμε με ένα παράδειγμα !! Και για να μην μιλάμε αφηρημένα ας πάρουμε μια συγκεκριμένη περίπτωση μιας σπουδάστριας μας ! Η Ιατρός κα Φιλιώ Μαρινέλη μας έγραψε email τέλη του Αυγούστου του 2016. Μας είπε ότι έπρεπε να πάρει το Zertifikat B2 του Goethe Institut στις εξετάσεις του Νοεμβρίου του 2016. Δηλαδή μετά από δύο μήνες και μία εβδομάδα. Και ότι θα ξεκινούσε από το ΜΗΔΕΝ. Οποιοδήποτε άλλο Φροντιστήριο ή Καθηγήτρια θα της έλεγε ότι απλά δεν γίνεται κανείς σε 2 μήνες να φτάσει από το ΜΗΔΕΝ στην απόκτηση του Zertifikat B2 !!
Οχι όμως οι LernenDe που επί 30 χρόνια είναι απόλυτα εξειδικευμένοι στην διδασκαλία ταχύρυθμων Γερμανικών σε ενήλικες.
Την αναλάβαμε. Φυσικά σε απόλυτο 1-1 ιδιαίτερο μάθημα ! Και την αναθέσαμε σε ένα έμπειρο στέλεχος μας ! Ε λοιπόν ! Με 66 μέρες προετοιμασία και ΜΟΝΟ με 61 ώρες μάθημα απέκτησε το Zertifikat B2 του Goethe Institut !
Και προσοχή όχι οριακά !! Αλλά με άνεση ! Με βαθμό 22/25 στα Προφορικά και 21/25 στην Εκθεση !!!!
Αλλά το πιο ενδιαφέρον έρχεται στο κόστος !!
Για να δούμε ! Επειδή επέλεξε το υπερεντατικό μας πρόγραμμα που σε 100 ΤΟ ΠΟΛΥ ώρες σε οδηγεί στο Β2 το κόστος ανά ώρα ήταν 35 ευρώ !!1
WOW !!!!1.... θα λέγατε !! 35 ευρώ η ώρα !! Παράλογο !! Όταν βρίσκεις μάθημα και με 15 και με 12 και με 10 ευρώ την ώρα !! Και με 8 και με 7 ευρώ θα σας λέγαμε εμείς !!
Αλλά η γιατρός μας με 61 ώρες μάθημα και με κόστος 61 επι 35 = 2135 ευρώ ΑΠΕΚΤΗΣΕ μέσα σε ΔΥΟ μήνες και έξι μέρες το Zertifikat B2 !! Έχοντας δαπανήσει ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ μάθημα 20% λιγότερο από όσα θα έδινε στο ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ φροντιστηριακό τμήμα του εξαιρετικού Φροντιστηρίου του Κέντρου που σας λέγαμε πριν !!
Και ας αφήσουμε το χρόνο που απλά δεν μπορεί να συγκριθεί !!
Εδώ μιλάμε και για το κόστος !!!!
Και αποδεικνύουμε ότι αν ένας σπουδαστής επιδείξει το ζήλο, την συνέπεια και την υπευθυνότητα που επέδειξε η κα Μαρινέλη που ΗΔΗ εργάζεται σε Γερμανικό Νοσοκομείο - όταν άλλοι που ξεκίνησαν την ίδια περίοδο μαζί της σε άλλα Φροντιστήρια θα δώσουν το Γενάρη του 2018 για το B2 – μπορεί να το αποκτήσει ΟΧΙ μόνο σε κλάσμα του συμβατικού χρόνου αλλά και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΑ σε ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ μάθημα ακόμη και από τα Φροντιστήρια !!!

Επομένως οι LernenDe ΔΕΝ είναι απλώς μακράν οι ταχύτεροι ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ στα ταχύρυθμα μαθηματα Γερμανικών , αλλά σε πολλές περιπτώσεις ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ !!

Ερώτηση ... Δηλαδή για να το καταλάβω καλά. Το κόστος του ιδιαίτερου είναι 35 ευρώ η ώρα ?!?!?!?!

Απάντηση... Προσοχή !! Ειναι 35 ευρώ ΜΟΝΟ για το υπερεντατικό πρόγραμμα των 100 ωρών !! Και πως προκύπτει ? 3500 ευρώ δια 100 ώρες = 35 ευρώ η ώρα !
Αν ΟΜΩΣ επιλέξετε το εντατικό των 140 ωρών τότε πέφτει !!! Δηλαδή 3500 δια 140 ώρες = 25 ευρώ η ώρα !! Και αν τέλος επιλέξετε το απλό ταχύρυθμο των 180 ωρών τότε πέφτει ακόμα πιο πολύ 3500 δια 180 ώρες = 20 ευρώ η ώρα !!! 
Και το ξαναλέμε !!1
Επιλέγοντας απευθείας ιδιαίτερο μάθημα με την Καθηγήτρια τότε ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να εξαντληθούν οι 100, οι 140 ή οι 180 ώρες αντίστοιχα !!
Εκτός φυσικά αν ο σπουδαστής δεν μελετά, δεν φοιτά τακτικά, αν έχει κάποιο πρόβλημα πρόσληψης της ύλης !
Διαφορετικά στο 95% των σπουδαστών μας ΟΛΟΙ τελείωνουν σε ΠΟΛΥ λιγότερες ώρες και με ΠΟΛΥ πιο λίγα χρήματα από τα 3500 ευρώ !
Δηλαδή αν κάποιος επιλέξει το εντατικό των 140 ωρών με κόστος 25 ευρώ η ώρα , και είναι συνεπής και μελετηρός τότε μπορεί και στις 110 ώρες να έχει τελειώσει ! Και να πάρει το Zertifikat B2 !! Έχοντας δώσει 25 ευρώ επί 110 ώρες = 2750 ευρώ !!!
Δηλαδή ΟΣΑ θα έδινε σε ένα Φροντιστήριο για να πάρει το Β2 στον τριπλάσιο και τετραπλάσιο χρόνο κάνοντας μάθημα με πολλά ακόμη άτομα !!
Επομένως ΟΠΩΣ και να το δείτε οι LernenDe αποτελούν και στο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ τμήμα μία ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, απόλυτα ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ επιλογή σε σχέση με το Φροντιστήριο !!
Με λίγα λόγια κάνετε ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ μάθημα 1-1 δια ζώσης ή μεω Skype πληρώνοντας ΟΣΑ θα δίνατε σε ένα σοβαρό, εξειδικευμένο Φροντιστήριο Γερμανικών !
Και ΠΡΟΣΟΧΗ !!! 
Σε κλάσμα του χρόνου που απαιτεί το Φροντιστήριο !!!

Αν κάνετε τον κόπο να δείτε τα Ιστολόγια μας www.lernende.blogspot.gr και www.deutschmed.blogspot.gr θα δείτε ότι υπάρχουν μέσα σε αυτά αναρτήσεις με περιπτώσεις ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ με αυτές της κας Μαρινέλη !!

Περιπτώσεις όχι μόνο Ιατρών αλλά και Μηχανικών και πολών άλλων Ειδικοτήτων που σε χρόνο dt απέκτησαν τα πτυχία Zertifikat B2 , Zertifikat C1 και Zertifikat C2 και μάλιστα με ΑΡΙΣΤΑ αποτελέσματα !!

Και με τελικό κόστος ακόμη ΚΑΙ ΜΙΚΡΌΤΕΡΟ των πιο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ !!!

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έχουμε απαντήσει σε όλες σας τις πιθανές απορίες !!

Τώρα αν κάποιοι μας ζητάνε να τους εξηγήσουμε μας πως στο καλό τα καταφέρνουμε τόσο γρήγορα τους προτρέπουμε να μιλήσουν με τους ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ Αριστούχους μας, τόσο αυτούς που κατονομάζονται στα Ιστολόγια όσο και με αυτούς που σίγουρα θα συναντήσουν στον επαγγελματικό τους χώρο !!

Μιας και το όνομα LernenDe αποτελεί εδώ και δεκαετίες ΕΓΓΥΗΣΗ όχι απλά για ταχύρυθμα Γερμανικά αλλά προ πάντων για ΣΩΣΤΑ Γερμανικά !!

Για οποιαδήποτε άλλη απορία σας παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lernendegr@yahoo.gr

Όλα τα email απαντώνται σε 4 έως 6 ώρες στις εργάσιμες ημέρες κι αν έχουν αποσταλεί έως 13.00 το μεσημέρι !