Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

ΤΟ ZERTIFIKAT C1 ΣΕ 6.5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Για τους LernenDe κριτήριο επιτυχίας της μεθόδου μας - πέρα φυσικά από τα καθολικά ποσοτά επιτυχίας των υποψηφίων μας στις εξετάσεις για τα πτυχία Zertifikat B2 και Zertifikat C1 του Goethe Institut - αποτελει και το γεγονός ότι δεν χρειάζεται πλέον ούτε καν να ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους για ταχύρυθμα ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικών μέσα από τις αναρτήσεις μας στο Ιστολόγιο μας !!
Στην τελευταία μας ανάρτηση πριν δύο περίπου μήνες σας είχαμε ενημερώσει ότι θα προέκυπταν κενές ώρες  σε κάποιους από τις συνεργάτες μας μετά από τις εξετάσεις του Goethe Institut στο δεύτερο δεκαήμερου του Ιανουαρίου !!
Από τα μέσα Δεκεμβρίου ήδη η εκδήλωση ενδιαφέροντος και μέσα από τα email σας και κυρίως από συστάσεις παλαιών σπουδαστών μας σε φίλους και γνωστούς υπερκάλυψε την προσφορά ωρών και για αυτό δεν είχαμε αναρτήσει κάποια άλλη ανάρτηση.

Επειδή όμως το ενδιαφέρον και η ζήτηση κυρίως από γιατρούς που επείγονται να μάθουν Γερμανικά είναι πάρα πολύ μεγάλη οι LernenDe αποφάσισαν την δημιουργία ενός νέου φροντιστηριακού υπερεντατικού προγράμματος ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΙΑΤΡΟΥΣ !!
Μέσα σε 26 εβδομάδες προετοιμασίας με δύο τρίωρα μαθημάτων Γλώσσας ( 180 λεπτά μαθήματος το κάθε τρίωρο ) , ένα τρίωρο Ιατρικής Ορολογίας την εβδομάδα ( μετά το πρώτο τρίμηνο γλωσσικών μαθημάτων  με συνολικά με 15 τρίωρα εξειδικευμένης Ιατρικής Ορολογίας και λήψης ιστορικού ασθενών ) και ένα τρίτο τρίωρο προσομοίωσης εξετάσεων κάθε Σάββατο θα καλυφθούν τα επίπεδα Α1-Α2-Β1-Β2 ΚΑΙ C1 ώστε 16-23 Σεπτεμβρίου 2017 OXI MONO να αποκτήσετε ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ το Zertifikat C1 Goethe Institut αλλά και να έχετε προετοιμαστεί πλήρως για τις εξετάσεις που διεξάγονται στην συντριπτική πλειοψηφία των Γερμανικών Ιατρικών Συλλόγων και είναι πλέον απαραίτητη προυπόθεση για την έκδοση Approbation !!

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σεμιναρίων δίπλα στο σταθμό ΜΕΤΡΟ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ , θα περιλαμβάνει 156 ώρες μαθήματος ΤΩΝ 60 ΛΕΠΤΩΝ ( με δύο ενδιάμεσα δεκάλεπτα διαλείμματα για κάθε τρίωρο ) , 45 ώρες μαθήματος των 60 λετπών εξειδικευμένης Ιατρικής Ορολογίας και λήψεως Ιστορικού και επιπλέον 20 συνολικά τρίωρα ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ των εξετάσεων του Goethe Institut KAI 15 εξετάσεις ΠΡΟΣΟΜΕΙΩΣΗΣ των Ιατρικών εξετάσεων οι οποίες θα γίνονται από έμπειρους ΕΙΔΙΚΟΥΣ Ιατρούς που εργάζονται από χρόνια στην Γερμανία ( πρώην σπουδαστές των LernenDe ) είτε μέσω τηλεδιάσκεψης SKYPE είτε και δια ζώσης τους θερινούς μήνες που εκ περιτροπής θα επισκεφτούν την Ελλάδα !!
Για μία ακόμη φορά οι LernenDe πρωτοπορούν ΟΧΙ μόνο καλύπτοντας ύλη 5 επιπέδων δηλαδή Α1 , Α2 , Β1 , Β2 ΚΑΙ C1 σε ΕΞΙΜΙΣΗ ΜΗΝΕΣ και σε 156 ΩΡΕΣ όταν το πιο γρήγορο φροντιστηριακό πρόγραμμα όπως αυτά του Goethe Institut σε Ελλάδα και Γερμανία και τα αντίστοιχα των Γερμανικών Φροντιστηρίων απαιτούν 8 ΜΗΝΕΣ, 32 εβδομάδες με ένα πεντάωρο ΚΑΘΕ μέρα δηλαδή 800 ώρες μάθημα για την απόκτηση ΟΧΙ του Zertifikat C1 αλλα του Zertifikat B2 , AΛΛΑ πρωτοπορούν με το να είναι ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ στην Ελλάδα που να σας προετοιμάζουν για τις εξετάσεις των Γερμανικών Ιατρικών Συλλόγων !!
Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε τελειόφοιτους Ιατρικής ή και πτχιούχους ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ το διάστημα αυτό των επτά μηνών ( έχει προβλεφθεί και διακοπή δύο εβδομάδων για θερινές διακοπές ) , από μέσα 20 Φεβρουαρίου έως και μέσα Σεπτεμβρίου , μιας και το πρόγραμμα ΑΠΑΙΤΕΙ προσήλωση εντατική και πολύωρη καθημερινή μελέτη.
Αναφορικά με το κόστος του προγράμματος έχει αποφασιστεί να είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο με ανάλογα προγράμματα που μπορείτε να βρείτε στην Γερμανία, με την διαφορά ότι ενώ ένα τέτοιο πρόγραμμα θα απαιτούσε δεκάμηνη παραμονή στην Γερμανία ( με όλα τα έξοδα διαμονής και διατροφής και μετάβασης ) εσείς θα το κάνετε στην Ελλάδα και σε πολύ μικρότερο χρόνο.
Συγκεκριμένα μπορείτε να διαπιστώσετε ότι το κάθε επίπεδο ( με μάθημα καθημερινό από 9 έως 2 ) σε ένα Γερμανικό Φροντιστήριο κοστίζει κατα μέσο όρο 800 ευρώ ( 400 ευρώ το μήνα επί δύο μήνες ). 
Ετσι η μέση τιμή διδάκτρων για την απόκτηση του Zertifikat B2 σε 8 μήνες είναι 3200 ευρώ. Προσθέτοντας άλλους δύο μήνες μέχρι την απόκτηση του C1 ανέρχεται στα 4000 ευρώ. Το κόστος προετοιμασίας για τις εξετάσεις των Ιατρικών Συλλόγων τιμαται στα 500 ευρώ.
Αθροίζοντας τα επιμέρους αυτά ποσά το συνολικό ΜΕΣΟ κόστος διδάκτρων στην Γερμανία για την απόκτηση του Zertifikat C1 ΚΑΙ της προετοιμασίας για τις εξετάσεις ανέρχεται στα 4500 ευρώ.
Αυτό είναι και το ποσό που θα καταβάλλεται με χρεώση ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ( και εξόφληση σε 6 άτοκες δόσεις ) κάνοντας μάθημα στην Ελλάδα και με την εγγύηση των LernenDe που δικαιολογημένα έχουν καθιερωθεί ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ οι κορυφαίοι στα ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ.
Θα λειτουργήσουν ΔΥΟ μονό τμήματα με 15-20 σπουδαστές το καθένα. Ήδη έχουμε προεγγραφές από αρχαριους σπουδαστές μας. Επομένως για κράτηση θέσεων επικοινωνήστε το ταχύτερο δυνατόν μαζί μας στο lernendegr@yahoo.gr