Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ


Επειδή με την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς πληθαίνουν τα email που λαμβάνουμε από Καθηγήτριες και Καθηγητές Γερμανικών προκειμένου να συνεργαστούν με την ομάδα των LernenDe θα θέλαμε να τους ενημερώσουμε, ότι οι LernenDe είναι πάντοτε ανοιχτοί στην προοπτική νέων συνεργασιών με Πτυχιούχους Γερμανικής Φιλολογίας ΕΚΠΑ ή ΑΠΘ , που έχουν πάθος για την διδασκαλία των Γερμανικών.

Τα βιογραφικά που μας στέλνετε τα επεξεργάζονται προσωπικά η Διευθύντρια μας η κα Φωτεινή Μαρκάτου, PhD και η Υπεύθυνη Προσωπικού η κα Renate Waldmeier, M.A. Μετα από μία προφορική συνέντευξη με την κα Waldmeier μέσω Skype, όσες και όσοι ενδιαφέρονται θα αξιολογηθούν σε μια γραπτή και προφορική δοκιμασία και οι επιτυχόντες θα επιλεγούν τελικά μετά από μισή ώρα μάθημα προφορικών με υποψήφιο Zertifikat B2 και μισή ώρα με υποψήφιο Zertifikat C1.

Όσες και όσοι τελικά επιλεγούν ξεκινούν άμεσα μαζί μας την τρίμηνη ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευση τους στην μέθοδο των LernenDe ( 4 μέρες την εβδομάδα , επί 3 ώρες καθημερινά ) ενώ παράλληλα εργάζονται τα απογεύματα στα συνεργαζόμενα Φροντιστήρια, αναλαμβάνοντας τα ΑΠΛΑ τμήματα Γερμανικών.

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης ξεκινούν σταδιακά με την ανάληψη των ταχύρυθμων φροντιστηριακών προγραμμάτων DeutschEinfach προετοιμάζοντας ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ υποψηφίους για την απόκτηση του Zertifikat B2 σε 180 ώρες και σε διάστημα 8 έως 11 μηνών.

Η πορεία που θα έχουν με τους LernenDe και ο αριθμός των τμημάτων που θα αναλαμβάνουν είναι εξαρτώμενα απόλυτα από τις επιδόσεις των σπουδαστών τους.

Δηλαδή αν μετά από ένα με δύο χρόνια συνεργασίας στα ταχύρυθμα φροντιστηριακά τμήματα διαπιστωθεί ότι οι σπουδαστές τους περνούν με ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ και ΑΡΙΣΤΑ τις εξετάσεις , τότε η Διεύθυνση τους αναθέτει και τα εντατικά τμήματα DeutschIntensiv για να προετοιμάσουν ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ για την απόκτηση του Zertifikat B2 σε 140 ώρες και σε χρονικό διάστημα 6 έως το πολύ 8 μηνών.

Μετά από τριετή ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ παραμονή τους στα Φροντιστηριακά αυτά τμήματα του προγράμματος Deutsch Intensiv και πάντοτε υπό την αίρεση ότι οι σπουδαστές τους επιτυγχάνουν με υψηλές βαθμολογίες στις αντίστοιχες εξετάσεις του Goethe Institut θα τους εμπιστευτεί η Διεύθυνση τα υπερεντατικά τμήματα DeutschRasant των 100 ωρών, ώστε να αναλαμβάνουν την προετοιμασία ΑΡΧΑΡΙΩΝ για την απόκτηση του Zertifikat B2 σε χρόνο 4 έως το πολύ 6 μηνών με 100 ώρες μάθημα.

Εννοείται ότι από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας των Καθηγητριών και Καθηγητών μας στα Φροντιστήρια που εφαρμόζουν την μέθοδο LernenDe , οι Καθηγήτριες και οι Καθηγητές μας είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ – ΕΟΠΠΥ και λαμβάνουν ωριαία αντιμισθία ΥΠΕΡ-ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ της ορισμένης μεταξύ ΟΙΕΛΕ και Εργοδοτών στις Κλαδικές Συμβάσεις.

Αλλά και για τα ιδιαίτερα μαθήματα που αναλαμβάνουν οι Καθηγήτριες και οι Καθηγητές μας από τους LernenDe είτε αυτά είναι διά ζώσης, είτε μέσω Skype ισχύει και η ασφάλιση και οι εξαιρετικές απολαβές, μιας και συνιστούμε στους σπουδαστές μας να εγγράφονται στα συνεργαζόμενα με τους LernenDe Φροντιστήρια και Κέντρα Σπουδών.

Αν κρίνετε ότι θέλετε να ενταχθείτε στην οικογένεια των LernenDe με χαρά αναμένουμε το βιογραφικό σας με ένα Motivationsbrief στο lernendegr@yahoo.gr

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

LERNENDE !! ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΣΤΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ !!!!


Χρόνια τώρα οι LernenDe έχουν καθιερωθεί μακράν οι πιο γρήγοροι όσον αφορά τα ταχύρυθμα εντατικά μαθήματα Γερμανικών, μιας και είναι – θα τολμήσουμε να πούμε παγκοσμίως - ο μοναδικός Εκπαιδευτικός Φορέας που εγγράφως εγγυάται την απόκτηση του Zertifikat B2 του Goethe Institut σε 4 έως το πολύ 11 μήνες ξεκινώντας από το μηδέν, και μάλιστα ΤΟ ΠΟΛΥ σε 100 , 140 ή 180 ωρες ( ανάλογα με το αν επιλέξετε το υπερεντατικό, το εντατικό ή το απλό μας ταχύρυθμο πρόγραμμα ).

Πουθενά σε Ευρώπη ή Αμερική δεν υπάρχει ταχύτερο πρόγραμμα με τόσες λίγες ώρες σπουδών, και με εγγυημένη γραπτώς την απόκτηση του πτυχίου Β2 του Goethe Institut κάνοντας μάθημα στα ολιγομελή group των συνεργαζομένων με εμάς Φροντιστηρίων και Κέντρων Σπουδών, ή επιλέγοντας το απόλυτα ιδιαίτερο μάθημα δια ζώσης ή και μέσω Skype.

Αυτό όμως που αποδεικνύεται στην πράξη είναι ότι οι LernenDe δεν είναι μακράν οι ταχύτεροι, αλλά σε πολλές περιπτώσεις και οι πλέον οικονομικοί !

Πιο πρόσφατη απόδειξη μας η Ιατρός κα Ειρήνη Αλεξοπούλου.

Επικοινώνησε μαζί μας μετά το Πάσχα στις 4 Μαίου 2016 , συστημένη από γνωστή ενός παλιού μας σπουδαστή, του ειδικευόμενου στη Γερμανία χειρουργού κου Ιωάννη Τουρνά.

Από τα μέσα Μαρτίου βρισκόταν στη Γερμανία για να φοιτήσει σε αντίστοιχο “ταχύρυθμο” τμήμα Γερμανικού Φροντιστηρίου.
Βλέποντας ότι μέχρι μέσα Μαίου ο ρυθμός ήταν για αυτήν υπερβολικά αργός, αναγκάστηκε να επιλέξει ιδιαίτερο μάθημα και μάλιστα με Ελληνίδα Καθηγήτρια που συνεργαζόταν με το συγκεκριμένο Φροντιστήριο.
Και πάλι διαπίστωσε ότι δεν θα μπορούσε να ήταν έτοιμη για το Β2 παρά μόνο μετά από 6 τουλάχιστον μήνες , όπως της είπε η καθηγήτρια της, παρότι έκανε 6 ώρες ιδιαίτερο την εβδομάδα, καταβάλλοντας 40 ευρώ για διδακτική ώρα των 45 λεπτών.

Όμως ο χρόνος την πίεζε μιας και αρχές Σεπτεμβρίου άνοιγε θέση Παθολογίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης.

Ρωτώντας δεξιά κι αριστερά σε κύκλους Ελλήνων της πόλης, και μια κοπέλα που εργαζόταν σε καφετέρια της μίλησε για τον κο Τουρνα που είχε αποκτήσει μαζί μας το C1 σε 11 περίπου μήνες, και εργάζεται εδώ και τέσσερα χρόνια ως ειδικευόμενος Χειρουργικής.

Πήρε το email μας και επικοινώνησε λοιπόν μαζί μας προκειμένου να ξεκινήσει μαθήματα μέσω Skype.

Της εξηγήσαμε αναλυτικά τα τρία ταχύρυθμα προγράμματα μας και επέλεξε το υπερεντατικό των 100 το πολύ ωρών.

Της εξηγήσαμε όπως κάνουμε και σε κάθε μας σπουδαστή ότι επιλέγοντας το απόλυτα ιδιαίτερο μάθημα, και όχι το φροντιστηριακό στα ολιγομελή μας τμήματα οι ώρες μπορεί να είναι πολύ λιγότερες από τις 100 που δεσμευόμαστε και κατ αναλογία και το κόστος μπορεί να είναι πολύ χαμηλότερο των 3500 ευρώ που κοστίζουν τα φροντιστηριακά μας τμήματα , αλλά αυτό της είπαμε ότι εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από την δική της συνέπεια κι επιμέλεια.

Την εμπιστευτήκαμε σε μία εξαιρετική μας καθηγήτρια και ξεκίνησε άμεσα.

Το αποτέλεσμα ?

Τέλη Ιουλίου του 2016 , μετά από 2.5 μήνες σπουδών κάνοντας 42 ώρες μάθημα και έχοντας δαπανήσει 1470 ευρώ απέκτησε το Zettifikat B2 δίνοντας εξετάσεις στο τοπικό Goethe Institut και αναμένει τέλη Αυγούστου και την Αpprobation της.

Ασφαλώς και δεν ξεκίνησε μαζί μας από το απόλυτο μηδέν.

Ασφαλώς και είχε επί δύο δύο μήνες κάνει κάποια μαθήματα Γερμανικών, αν κι όπως μας είπε στο πρώτο δίωρο μάθημα που έκανε με την καθηγήτρια μας αισθάνθηκε ότι έμαθε περισσότερα απ ότι είχε μάθει σε όλα της τα μαθήματα στη Γερμανία.

Ασφαλώς και πρόκειται για μια ευφυή, επιμελή και προπάντων αποφασισμένη γυναίκα που είχε το κίνητρο μιας θέσης εργασίας ώστε να μελετάει δωδεκάωρα και πλέον ( όπως η ίδια μας είπε ) κάθε ημέρα αυτές τις δέκα εβδομάδες, ώστε να αποδελτιώσει τον τεράστιο όγκο ύλης που έπαιρνε σε δύο μόνο δίωρα μαθήματα που έκανε με την καθηγήτρια μας να επιλύσει τον όγκο των ασκήσεων, να κάνει τα πάρα πολλά ακουστικά και να γράψει και τις εξήντα εκθέσεις που προβλέπει το πρόγραμμα σπουδών μας.

Ασφαλώς και τα εύσημα ανήκουν πρωτίστως στην ίδια.

Αλλά πραγματικά αμφιβάλλουμε αν θα τα είχε καταφέρει αν η ευγενική αυτή σερβιτόρα δεν γνώριζε το πόσο γρήγορα ο κος Τουρνάς απέκτησε μαζί μας το C1.

Εσείς τουλάχιστον που διαβάζετε αυτήν την ανάρτηση γνωρίζετε πλέον ότι υπάρχει τρόπος όχι απλά να μάθετε σωστά Γερμανικά, αλλά να πιστοποιήσετε την γνώση σας με το Zertifikat B2 του Goethe Institut σε χρόνο που σε πολλούς ακούγεται απίστευτα σύντομος, αλλά που για τους LernenDe είναι απόλυτα εφικτός.

Και μάλιστα με συνολικό κόστος που ακόμη και στο ιδιαίτερο μάθημα δια ζώσης ή μέσω Skype μπορεί να είναι πολύ πιο χαμηλό και από το πλέον οικονομικό Φροντιστήριο.

Για περισσότερες πληροφορίες, την αναλυτική περιγραφή και το κόστος των προγραμμάτων μας διαβάστε παρακάτω τις προηγούμενες μας αναρτήσεις.

Αν έχετε οποιαδήποτε άλλη απορία μην διστάσετε να επικονώνησετε μαζί μας στο lernendegr@yahoo.gr