Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

AUSGEBUCHT ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΙΟΥΛΙΟΥ - ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2016 ΓΙΑ ΤΟ Β2 ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2017 - ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ Β2 ΚΑΙ C1 ΤΟΝ ΜΑΙΟ 2017

Και τα επιπρόσθετα ταχυρυθμα φροντιστηριακά τμήματα προετοιμασίας για τις εξετασεις Β2 του Goethe Institut αρχες Νοεμβρίου 2016 που σας αναγγείλαμε πρίν τρεις εβδομάδες και θα ξεκινήσουν αρχες Ιουλίου 2016 συμπλήρωσαν τον ανώτατο αριθμό των δέκα  σπουδαστών ανα τμήμα.

Επειδή λάβαμε αρκτά email που μας ρωτούν γιατί αφού συμπληρώνονται τα δεκαμελή τμήματα δεν δημιουργούμε και άλλα, να σας απαντήσουμε ότι θα το κάναμε ευχαρίστως αν είχαμε ικανό αριθμό τόσο έμπειρων και ικανών καθηγητριών-των που να μπορούσαν να αναλάβουν αυτό το εξαιρετικά απαιτητικό έργο.

Το να ξεκινήσεις έναν αρχάριο σπουδαστή που δεν έχει ξαναδιδαχθεί Γερμανικά και μέσα σε 4 μήνες από το απόλυτο ΜΗΔΕΝ να το οδηγείς στην απόκτηση του Zertifikat B2 του Goethe Institut απαιτεί πέρα από εμβριθή γνώση του αντικειμένου ( που πιστευουμε ότι όλοι οι πτυχιούχοι Γερμανικής Φιλολογίας των Πανεπιστημίων μας κατέχουν ) , ειδικές δεξιότητες, πάθος, επιμονή και κυρίως πάρα πολύ μεγάλη εμπειρία πάνω στα ταχύρυθμα εντατικά μαθηματα ενηλίκων.

Οι Φιλόλογοι καθηγήτριες και καθηγητές των LernenDe που αναλαμβάνουν τα συγκεκριμένα φροντιστηριακά τμήματα των 4 έως έξι μηνών - πέρα από μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους -  έχουν μέσο όρο εμπειρίας 20 χρόνια στην ταχύρυθμη διδασκαλία ενηλίκων μέ την μέθοδο LernenDe.

Στο δυναμικό μας έχουμε οκτώ τέτοιους συνεργάτες, πέντε εκ των οποίων ήταν διαθέσιμοι να παραμείνουν στην Αθήνα καθ όλη την διάρκεια των θερινών μηνών για τα συγκεκριμένα τμήματα.

Πολλοί περισσότεροι είναι οι συνεργατες μας που αναλαμβάνουν τα εντατικά και τα υπόλοιπα ταχύρυθμα τμήματα, αλλά θα πρέπει να δοκιμαστούν για χρόνια σε καθένα από αυτά για να τους εμπιστευτούμε τα υπερεντατικά των 4 - 6 μηνών.

Το γεγονός ότι με την εγγραφή σας στα συνεργαζόμενα Φροντιστήρια λαμβάνετε ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ ( στην εξαιρετικά απίθανη περιπτωση αποτυχία σας στις εξετάσεις του Β2 ) μας κάνει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επιλογή των καθηγητριών-των που τα αναλαμβάνουν.

Και τα υπερεντατικά τμήματα των τεσσάρων έως έξι μηνών τα αναλαμβάνουν ΜΟΝΟ αυτοί οι οκτώ , από τους πλέον έμπειρους και δοκιμασμένους.

Ήδη αρκετοί από τους συνεργάτες που αναλαμβάνουν τα εντατικά των έξι έως οκτώ μηνών είναι μαζί μας αρκετά χρόνια και σταδιακά θα αρχίσουμε να τους εμπιστευόμαστε και κάποια ιδιαίτερα μαθήματα του υπερεντατικού μας κύκλου των 100 ωρών. Όταν θα έχουν σημειώσει αρκετές επιτυχίες στα τμήματα αυτά θα αναλάβουν σταδιακά και τα αντίστοιχα υπερεντατικά φροντιστηριακά τμήματα.

Είναι ακριβώς η ίδια φιλοσοφία που εφαρμόζουμε σε κάθε επίπεδο.

Όταν ξεκινάμε την συνεργασία μας με κάποιο συνάδελφο αριστούχο πτυχιούχο Γερμανικής Φιλολογίας ΕΚΠΑ ή ΑΠΘ, πέρα από το ΑΡΙΣΤΑ του πτυχίου του ( που αποτελεί προυπόθεση για να συνεργαστεί μαζί μας ) και τις ενδεχόμενες μεταπτυχιακές του σπουδές τον εκπαιδεύουμε ΔΩΡΕΑΝ επί τρίμηνο στην μέθοδο μας.

Μετα θα ξεκινήσει με τα απλά ταχύρυθμα των 180 ωρών σε ιδιαίτερα μαθήματα για ένα έως τρία χρόνια. Όταν διαπιστώσουμε ότι οι σπουδαστές που του εμπιστευτήκαμε  αποκτούν το Β2 σε όσο το δυνατόν λιγότερες από τις 180 ώρες και με βαθμούς ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ και ΑΡΙΣΤΑ, τότε θα του εμπιστευτούμε και πολυμελή φροντιστηριακά τμήματα των 180 ωρών. Μετα από δοκιμασία άλλων τριών έως πέντε ετών στα τμήματα αυτά θα ξεκινήσουμε να του δίνουμε σταδιακά ιδιαίτερα μαθήματα του εντατικού μας κύκλου των 140 ωρών και ούτω καθ εξής.

Επομενως για να αναλάβει μία καθηγήτρια ή ένας καθηγητής μας τα υπερεντατικά των 100 ωρών θα πρέπει να έχει το λιγότερο μια 15ετη εμπειρία στα ταχύρυθμα και στα εντατικά μαθήματα.

Και φυσικά επειδή ο κόπος που καταβάλλει είναι όντως πολύ μεγάλος δεν μπορούμε να τον "φορτώνουμε" με πάρα πολλές ώρες , και ειδικά τους θερινούς μήνες.

Οι άλλοι τρεις  συνεργάτες μας των υπερεντατικών τμημάτων που δεν θα αναλάβουν τα θερινά τμήματα από Ιουλιου έως αρχές Νοεμβρίου 2016, θα βρίσκονται τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου στην Αθήνα για να αναλάβουν τα νέα μας τμήματα ΑΡΧΑΡΙΩΝ που θα ξεκινήσουν από αρχές Σεπτεμβρίου 2016 και θα οδηγούν τον σπουδαστή ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ στην απόκτηση του Zertifikat B2 Goethe Institut την επόμενη εξεταστική στις 15 Ιανουαρίου 2017, δηλαδή μετα από 4.5 μήνες !

Φυσικά αρχές Σεπτεμβρίου και αρχές Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν και αντίστοιχα τμήματα ΑΡΧΑΡΙΩΝ με στόχο το Β2 ή και το C1 τον Μάιο του 2017.

Θα σας ενημερώνουμε συνεχώς για κάθε νέο φροντιστηριακό μας τμήμα.

Μπορείτε φυσικά να μας γράφετε να σας κρατήσουμε θέση λέγοντας μας την περιοχή σας, πότε θέλετε να ξεκινήσετε και πότε θέλετε αν αποκτήσετε το Β2 ή το C1.

Τα δίδακτρα για τα δεκαμελή φροντιστηριακά τμήματα για την απόκτηση του Β2 θα παραμείνουν και το ακαδημαικό έτος 2016-17 στα 1800 ευρώ σε έξι άτοκες δόσεις των τριακοσίων ευρώ με πιστωτικές κάρτες.

Τα αντίστοιχα ιδιαίτερα μαθήματα θα συνεχίσουν να τιμώνται 35 ευρώ η ώρα των 60 λεπτών για τα υπερεντατικά των 100 ωρών, 25 ευρώ ή ώρα για τα εντατικά των 140 ωρών και 20 ευρώ ή ωρα για τα ταχύρυθμα των 180 ωρών.

Και φυσικά όπως και σε παλαιότερες αναρτήσεις μας έχουμε αναλυτικά εξηγήσει το μέσο κόστος διδάκτρων που καταβάλλουν οι συνεπείς σπουδαστές μας στα ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ μαθηματα για την απόκτηση του Zertifikat B2 ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ είναι - ανεξάρτητα από το πρόγραμμα που επιλέγουν - γύρω στα 2500 ευρώ δηλαδή στην μισή τιμή απ'όσα θα έδιναν στα πολυμελή φροντιστηριακά του Goethe Institut και τα ίδια με όσα θα έδιναν στα αντίστοιχα φροντιστηριακά των ΣΟΒΑΡΩΝ ΕΞΕΙΔΚΕΥΜΕΝΩΝ Φροντιστηρίων Γερμανικών Αθήνας και Θεσσαλονίκης !

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνηστε μαζί μας στο lernendegr@yahoo.gr

 

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ !! ΑΚΟΜΗ ΤΡΙΑ ΔΕΚΑΜΕΛΗ ΘΕΡΙΝΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ZERTIFIKAT B2 GOETHE INSTITUT ΣΤΙΣ 4-6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !!


Όταν μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας ζητώντας μας με τα email σας μια θέση για τα θερινα εντατικα μαθηματα Γερμανικων που διοργανώνουμε στην Αθήνα , και τα οποία έχουν σαν στόχο να προετοιμάσουν τον αρχάριο σπουδαστή για την απόκτηση του Zertifikat B2 του Goethe Institut στις εξετάσεις  4-6 Νοεμβρίου 2016, δεν μπορούμε να μην ανταποκριθούμε !

Στα υπάρχοντα τμήματα που ξεκίνησαν πριν μία εβδομάδα θα προστεθούν άλλα τρία τμήματα ΑΥΣΤΗΡΑ των 10 σπουδαστών που θα ξεκινήσουν την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου !

Ήδη έχουμε 12 προεγγραφές, που σημαίνει ότι την στιγμή αυτή που σας γράφουμε υπάρχουν ακόμη 18 διαθέσιμες θέσεις !!

Όπως εξηγήσαμε και στους σπουδαστές μας που ήθελαν να προστεθούν στα υφιστάμενα τμήματα που ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες ,  ο αριθμός των δέκα σπουδαστών ανα τμήμα είναι αδιαπραγμάτευτος και σε καμία περίπτωση δεν δεχόμαστε παραπάνω σπουδαστές !

Τα τμήματα θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016, θα είναι διαρκειας 16 εβδομάδων ( με ΜΟΝΟ μια εβδομάδα διακοπών τον Αυγουστο ) θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Πέμπτη , δηλαδή 4 μαθήματα των 3 διδακτικών ωρών κάθε φορά και από το Σάββατο 30 Ιουλίου και ΚΑΘΕ Σάββατο μέχρι και 29 Οκτωβρίου θα λαμβάνουν χώρα τα test προσομοίωσης κλιμακούμενης δυσκολίας με ΟΛΗ την ύλη που έχει διδαχθεί.

Ήδη από το Σαββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016 μέχρι και τέλη Οκτωβρίου – δηλαδή για 7 συνεχομενα Σάββατα – οι σπουδαστές μας θα κάνουν το ίδια format των test του Zertifikat Β2 του Goethe Institut ( κλιμακούμενης και πάλι δυσκολίας ) οχιμόνο στο γραπτό αλλά ΚΑΙ στο προφορικό μέρος με Καθηγήτριες-τες που ήταν ή και συνεχίζουν να είναι Εξετάστριες-στες στις εξετάσεις του Goethe Institut.

Έτσι οι σπουδαστές μας πριν διαγωνιστούν στις εξετάσεις για το B2 του Goethe Institut στις 4-6 Νοεμβρίου 2016 θα έχουν ήδη δώσει επτά πανομοιότυπα test προσμοίωσης ( τα τελευταία τρία εκ των οποίων υπερβαίνουν τον βαθμό δυσκολίας των εξετάσεων )

Και το επαναλαμβάνουμε ΟΧΙ μόνο στα 3 τμήματα των Γραπτών Εξετάσεων ( Κατανόηση Κειμένου, Ακουστικά , Γραπτή Εκφραση ) , αλλά ΚΑΙ στις προφορικές εξετάσεις !

Έτσι λοιπον εξηγείται που 3 στους 4 επιτυχόντες μας λαμβάνουν μέσο όρο βαθμολογίας ΑΡΙΣΤΑ και ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ και ειδικά στο προφορικό μέρος βαθμούς από 22 στα 25 , έως και 25 στα 25 !!! Δηλαδη το ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΡΙΣΤΑ !!!!!

Φυσικά ισχύει και η ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ, με τις ίδιες προϋποθέσεις που εκθέσαμε και στην προηγούμενη μας ανάρτηση για τα τμήματα που ξεκίνησαν αρχές Ιουνίου 2016, και τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε στον σύνδεσμο ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ LERNENDE ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ όπως επίσης και τα δίδακτρα των 1800 ευρώ με εξόφληση ΜΟΝΟ με πιστωτικές κάρτες ( μέχρι και σε εξι ΑΤΟΚΕΣ δόσεις )

Θα γίνουμε κουραστικοί , αλλά πρέπει πιστεύουμε να το αναφέρουμε για ακόμη μία φορά.

ΠΟΥΘΕΝΑ σε Ελλάδα, Ευρώπη ή οπουδήποτε αλλού, ΔΕΝ έχουμε βρει να προσφέρεται παρόμοιο πρόγραμμα σπουδων στα ταχυρυθμα Γερμανικα ενηλίκων , που σε 16 εβδομάδες με ΜΟΝΟ 12 διδακτικές ώρες ανα εβδομάδα ( δεκα πραγματικές ώρες ) δηλαδή MONO σε 160 ώρες και ΜΟΝΟ σε 4 μήνες να ΕΓΓΥΑΤΑΙ οτι ο ΑΡΧΑΡΙΟΣ σπουδαστής, που θα ασχοληθεί σοβαρά για τόσο μικρο χρονικό διάστημα, θα αποκτήσει το Zertifikat B2 του Goethe Institut !

Παρακαλούμε ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ να μας υποδείξει ιστοσελίδα ή αγγελία Εκπαιδευτικού Οργανισμού ή Καθηγητριας-τη που να παρουσιάζει ένα παρόμοιο πρόγραμμα που σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να επιτυγχάνει τέτοια αποτελέσματα.

Και για πολλοστή φορά θέλουμε να σας ζητήσουμε να ρίξετε μία ματιά σε προηγούμενες αναρτήσεις μας, όπου δίνονται ενδεικτικά αλλά πάντοτε ΕΠΩΝΥΜΕΣ περιπτώσεις σπουδαστών μας που έχουν ΑΡΙΣΤΕΥΣΕΙ στις εξετάσεις σε ακόμη μικρότερο χρονικό διάστημα από τους 4 μήνες και τις 160 ώρες.

Να ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ότι οι 160 αυτές ώρες αφορούν ΟΜΑΔΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟ μάθημα σε group των 10 ατόμων !

Στα ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών 1-1 ( δια ζώσης ή στα μεσω SKYPE ) ή στα κλειστα group των δύο ατόμων οι απαιτούμενες ώρες για την απόκτηση του Zertifikat B2 είναι σημαντικά λιγότερες !!

Οι επιμελείς και συνεπεις σπουδαστές μας που επιλέγουν το υπερεντατικό μας πρόγραμμα σε ιδιαιτερο μαθημα Γερμανικων σε 70-80 ΤΟ ΠΟΛΥ ώρες έχουν αποκτήσει το Zertifikat B2 του Goethe Institut ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ !

Και πάντοτε με δίδακτρα που ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ είναι σημαντικά χαμηλότερα από τα αντίστοιχα Φροντιστηριακά !

Κάντε μία σύγκριση αναφορικά με τα δίδακτρα και για τα ομαδικά μας μαθήματα που θα ξεκινήσουν στις 4 Ιουλίου, όπως και για αυτά που ξεκίνησαν αρχές Ιουνίου !

1800 ευρώ ( σε εξι ΑΤΟΚΕΣ δόσεις ) ΣΥΝΟΛΙΚΑ για 4 επίπεδα Α1-Α2-Β1 και Β2 !

Όταν τα σοβαρά Φροντιστήρια Γερμανικών ζητάνε από 1300-1600 ευρώ για ΟΚΤΑΜΗΝΟ τμήμα προετοιμασίας για το B1 ( δηλαδή 3 επίπεδα Α1-Α2 και Β1 ) οι LernenDe προσφέρουν με ΜΟΝΟ 1800 ευρώ 4 επίπεδα ( Α1 - Α2 -Β1 και το Β2 ) και μάλιστα στο μισό χρόνο, απ όσο τα σοβαρα εξειδικευμένα Φροντιστήρια Γερμανικών χρειάζονται για το Β1.

Ας το τονίσουμε ΑΛΛΗ μία φορά !

Όταν το Goethe Institut προσφέρει το Zertifikat B2 μετά από επτά επίπεδα των 15 εβδομάδων με 6 ΔΩ ανα εβδομάδα και με κόστος 690 ευρώ ανα επίπεδο, δηλαδή μετα από 105 εβδομάδες με συνολικό κόστος 4830 ευρώ και τα σοβαρά εξειδικευμένα Φροντιστήρια Γερμανικών θέλουν κατα μέσο όρο 2 ακαδημαϊκά έτη των οκτώ μηνών με συνολικό κόστος από 2400 – 3000 ευρώ , οι LernenDe προσφέρουν το ίδιο σε διαστημα από 4 έως το πολύ 8 μήνες με 1800 ΜΟΝΟ ευρώ στα αντίστοιχα δεκαμελη φροντιστηριακα τους τμήματα !!

Επομένως ΟΧΙ με ΛΟΓΙΑ αλλά με ΕΡΓΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ότι δεν ειμαστε ΜΟΝΟ μακράν οι ταχύτεροι παγκοσμίως στα ταχυρυθμα, εντατικα μαθηματα Γερμανικών αλλά και ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ από σοβαρες εναλλακτικες !

Για οποιαδήποτε πληροφορία και εγγραφή παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο
                      lernendegr@yahoo.gr