Τρίτη 31 Μαΐου 2016

LEIDER AUSGEBUCHT !! - ΝΕΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΙΟΥΛΙΟ 2016 - ΤΟ ZERTIFIKAT C1 ΣΕ 8 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.... ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016 ΜΕ ΜΑΙΟ 2017


 Οταν επί 30 συναπτά έτη αποτελείς το πρότυπο στα ταχυρυθμα εντατικα γερμανικα ενηλίκων, δεν ειναι τυχαίο που σε λιγότερο από μια εβδομάδα ανάρτησης στο διαδίκτυο – χωρίς την παραμικρή διαφήμιση και μόνο με τις συστάσεις των σπουδαστών μας – έκλεισαν οι θέσεις των σπουδαστών για τα θερινά μαθηματα των LernenDe στην Αθήνα !
Ήδη δημιουργήθηκαν δύο απογευματινά τμήματα των δέκα σπουδαστών το καθένα που θα ξεκινήσουν αύριο Τετάρτη 1η Ιουνίου 2016 και μεθαύριο Πέμπτη 2α Ιουνίου 2016 και θα οδηγήσουν τους αρχάριους σπουδαστές μας στην απόκτηση του Zertifikat B2 του Goethe Institut στις εξετασεις στις αρχες Νοεμβρίου την Αθήνα !
Επειδή βλέπουμε ότι υπάρχει ακόμη μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή στις εξετάσεις αυτές κυρίως απο τελειόφοιτους Ιατρικής και Πολυτεχνείου που δυστυχώς δεν μπορούν να ξεκινήσουν τώρα λόγω της εξεταστικής Ιουνίου οι LernenDe ήδη εκπονούν πρόγραμμα που θα ξεκινήσει στο πρώτο δεκαήμερο Ιουλίου 2016 και θα οδηγήσει μετά από λιγότερο από 4 μήνες στην απόκτηση του Zertifikat B2 αρχές Νοεμβρίου 2016.
Για περισσότερες λεπτομέρειες για τις ώρες διδασκαλίας και τον τόπο διεξαγωγής θα σας ενημερώσουμε σε επόμενη μας ανάρτηση.
Φυσικά για όποιον δεν θέλει να ενταχθεί σε φροντιστηριακό τμήμα που πραγματοποιείται σε σταθερές ημέρες και ώρες, αλλά επιθυμεί απόλυτη ευελιξία υπάρχει η δυνατότητα είτε για ιδιαίτερα μαθήματα 1-1 ή το πολύ δύο ατόμων , είτε διά ζώσης είτε μέσω Skype.
Την τελευταία πενταετία οι LernenDe προσφέρουν την ίδια ποιότητα στα ταχυρυθμα εντατικα μαθηματα γερμανικων ενηλικων σε όλη την Ελλάδα και τον κοσμο με τα ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων μεσω Skype που δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα αντίστοιχα ιδιαίτερα μαθήματα δια ζώσης.
Τέλος να ενημερώσουμε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν γρηγορα Γερμανικα ότι στις αρχές Οκτωβρίου έχουν προγραμματιστεί και θα ξεκινήσουν υπερεντατικα φροντιστηριακά τμηματα Γερμανικων για όσους αρχάριους σπουδαστές ενδιαφερονται να αποκτήσουν τον Μάιο 2017 το Zertifikat C1 του Goethe Institut.
Δηλαδή σε οκτώ μήνες – όσο διάστημα δηλαδή θέλουν άλλα Φροντιστήρια να σας προετοιμάσουν για το Β1 – οι LernenDe με ΜΟΝΟ δύο τρίωρα μαθήματα την εβδομάδα κάθε Δευτέρα και Πέμπτη ( και τα κλασσικά TEST προσομοίωσης ΚΑΘΕ Σάββατο στα γραπτά και στα προφορικά ) σας εγγυώνται ( με γραπτή εγγύηση επιστροφής διδάκτρων στην εξαιρετικά απίθανη περίπτωση αποτυχίας σας ) την απόκτηση του Zertifikat C1 του Goethe Institut.
Και ΟΛΟ το πρόγραμμα αυτό για την κάλυψη 5 επιπέδων ( A1 – A2 – B1 – B2 και C1 ) σε ΟΚΤΩ ΜΟΝΟ μήνες και την ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΚΤΗΣΗ του Zertifikat C1 του Goethe Institut θα κοστίζει ΜΟΝΟ 2400 ευρώ, ΛΙΓΟΤΕΡΟ δηλαδή από όσο χρεώνουν τα σοβαρα , εξειδικευμένα Φροντιστήρια Γερμανικών για την απόκτηση του Zertifikat B2 ( σε πολλαπλάσιο εννοείται χρόνο ) και με την δυνατότητα εξόφλησης σε έξι ΑΤΟΚΕΣ μηνιαίες δόσεις των 400 ευρώ μέσω πιστωτικών καρτών.
Φυσικά για όσους δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο εξαιρετικά εντατικό αυτό πρόγραμμα οι LernenDe θα προσφέρουν αντίστοιχα φροντιστηριακά τμηματα που με δύο δίωρα την εβδομάδα θα οδηγούν από τον Οκτώβριο 2016 έως τον Μαίο 2017 στην απόκτηση του Zertifikat B2 Goethe Institut στην εξαιρετική τιμή των 1800 ευρώ με την δυνατότητα εξόφλησης σε 6 άτοκες δόσεις των 300 ευρώ με πιστωτικές κάρτες.
Και εξυπακούεται ότι ΟΛΑ τα παραπάνω προγράμματα σε ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ προσφέρονται και στα ιδιαίτερα μαθηματα Γερμανικων είτε δία ζώσης είτε μέσω Skype.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο lernendegr@yahoo.gr


Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩ SKYPE Η ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ

Προσπαθώντας να επιλέξει κανείς την βέλτιστη επιλογή αναζητώντας ταχυρυθμα, εντατικα ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων μέσω Skype είτε δια ζώσης, ο οικονομικός παράγοντας ασφαλώς και παίζει έναν σοβαρό ρόλο, για τον λόγο αυτό οι LernenDe , η απόλυτα εξειδικευμένη Ομάδα Φιλολόγων Γερμανικής που εδώ και 30 χρόνια σας μαθαίνει γρήγορα και σωστά Γερμανικά πραγματικά σε χρόνο ρεκόρ, σας αποδεικνύουν με απλά μαθηματικά ότι το ιδιαίτερο μάθημα Γερμανικών μαζί μας , πέρα από εξαιρετικά ποιοτικό, είναι και εξαιρετικά οικονομικό, και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις πιο οικονομικό και από τα αντίστοιχα Φροντιστήρια.
Αν διαθέσετε λίγα λεπτά διαβάζοντας τον παρακάτω σύνδεσμο είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να σας το αποδείξουμε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩ SKYPE Η ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ- ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ZERTIFIKAT B2 ΣΕ 4 , 6 Η ΤΟ ΠΟΛΥ ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΘΕΡΙΝΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΤΟ ZERTIFIKAT B2 GOETHE INSTITUT ΣΕ 4.5 ΜΗΝΕΣ ΜΕ 150 ΩΡΕΣ ΣΕ ΔΕΚΑΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ - ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Β2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016


Οι LernenDe – η απόλυτως εξειδικευμένη Ομάδα Φιλολόγων Γερμανικής για εντατικά , ταχυρυθμα ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών ενηλίκων – ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των καιρών για γρηγορα και σωστα Γερμανικά , αλλά ταυτόχρονα με οικονομικά δίδακτρα προσφέρει την δυνατότητα σε όσους επιθυμούν σε 4.5 ΜΟΝΟ μήνες και συνολικά σε 150 ώρες να αποκτήσουν το Zertifikat B2 του Goethe Institut ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι 31 Μαίου 2016 για τα πολυμελή μας θερινα εντατικα τμήματα που θα πραγματοποιηθούν από 1 Ιουνίου έως 31 Οκτωβρίου 2016 στην Αθήνα, ώστε να αποκτήσουν στις 4-6 Νοεμβρίου 2016 το Zertifikat B2 του Goethe Institut

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου, θα διακοπούν τις 3 πρώτες εβδομάδες του Αυγούστου για τις θερινες μας διακοπές και θα συνεχιστούν μέχρι 4 Νοεμβρίου 2016, οπότε και οι εξετάσεις του Zertifikat B2 στο Goethe Institut Athen.

Τα τμήματα δεν θα υπερβαίνουν τα 10 άτομα και τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται 3 φορές την εβδομάδα σε 3 διδακτικές ώρες των 45 λεπτών την φορά σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο δίπλα στο ΜΕΤΡΟ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ επι της οδού Κοσομούλη σε ένα εξαιρετικό σύγχρονο περιβάλλον με κλιματιζόμενες αίθουσες εξοπλισμένες με όλα τα εποπτικά μέσα διδασκαλίας, και την δυνατότητα συμμετοχής των σπουδαστών μέσω της CISCO πλατφορμας μας από το χώρο τους μέσω Internet ( κάτι που προσομοιάζει με το μάθημα γερμανικων μεσω Skype που εφαρμόζουμε εδω και χρόνια )

Απο τον Ιούλιο θα ξεκινήσουν - εκτός των τριών τρίωρων διδασκαλίας την εβδομάδα - τα test προσομοίωσης με γραπτές και προφορικές εξετάσεις ( που θα κλιμακώνονται σε δυσκολία ανάλογα με την διδαχθείσα ύλη και θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο

Ετσι οι σπουδαστές μας θα είναι πλήρως εξοικειωμένοι με το format και τις συνθήκες των εξετάσεων, ώστε να μεγιστοποιηθεί η αποδοση τους και να συνεχιστεί η μακρα παράδοση των LernenDe που πέρα από το καθολικό ποσοστό επιτυχίας έχει τα 3/5 των επιτυχόντων του με βαθμούς ΑΡΙΣΤΑ και ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ

Η συμμετοχή στα test προσομοίωσης είναι υποχρεωτική μιας και συνδέεται ΑΜΕΣΑ με την ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ και επιστροφής ΟΛΟΥ του ποσού στην εξαιρετικά απίθανη περίπτωση αποτυχίας στις εξετάσεις της 4 Νοεμβρίου στο Goethe Institut.

Συγκεκριμένα οι σπουδαστές που θα συμμετάσχουν στα 4/5 των test προσομοίωσης και θα πετύχουν score άνω του 75% ( δηλαδή οι επιμελείς σπουδαστές ) δικαιούνται 100% επιστροφή διδάκτρων σε περίπτωση αποτυχίας τους. Οι σπουδαστές που θα συμμετάσχουν στα 4/5 των εξετάσεων και πετύχουν score άνω του 60% δικαιούνται επιστροφή 75% του συνολικού ποσού των καταβληθέντων διδάκτρων.

Ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων ίσως προκύψουν πέρα από τα ήδη προγραμματισμένα βραδινά τμήματα ( για τους εργαζόμενους σπουδαστές μας ) και άλλα πρωινά.

ΟΛΟ το διδακτικό υλικό θα δίνεται σταδιακά ΔΩΡΕΑΝ στους σπουδαστές μας σε μορφή PDF και το αντίστοιχο ακουστικό σε MP3.

Τα δίδακτρα έχουν οριστεί στα 1800 ευρώ και περιλαμβάνουν ΟΛΗ την προετοιμασία ΚΑΙ για τα 4 επίπεδα Α1-Α2-Β1 και Β2 μέχρι και την απόκτηση του Zertifikat B2 Goethe Institut και καταβάλλονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με πιστωτικές κάρτες ( σε 6 ΑΤΟΚΕΣ δόσεις )

Με την εγγραφή σας λαμβάνετε την ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ που εξασφαλίζει τους συνεπείς και επιμελείς σπουδαστές με επιστροφή των διδάκτρων στην εξαιρετικά απίθανη – έως αδύνατη – περίπτωση αποτυχίας τους στις εξετάσεις στις 4-6 Νοεμβρίου !

Χωρίς να θέλουμε να περιαυτολογούμε είμαστε οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ που να ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ σε 150 διδακτικές ώρες και σε 4.5 μόνο μήνες την απόκτηση του Zertifikat B2 του Goethe Institut και μάλιστα με κόστος που είναι πολύ πιο οικονομικό ακόμη και από τα πλέον οικονομικά Φροντιστήρια του Κέντρου.

Κάτι που ισχύει πέρα από τα πολυμελή μας τμήματα ΚΑΙ για τα ιδιαίτερα μας 1-1 μαθήματα είτε διά ζώσης , είτε μέσω Skype που όπως μπορείτε να δείτε αναλυτικά διαβάζοντας τις προηγούμενες μας αναρτήσεις είναι ΠΙΟ οικονομικά από τα αντίστοιχα πολυμελή φροντιστηριακά τμήματα των ΣΟΒΑΡΩΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ Φροντιστηρίων Γερμανικών του Κέντρου Αθηνας και Θεσσαλονίκης.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος και για κράτηση θέσεων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το
                     lernendegr@yahoo.gr

 

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ZERTIFIKAT B2 ΤΟΥ GOETHE INSTITUT ??? ΑΝ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ 70 ΩΡΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ???

Στην αναζήτηση σας για ταχυρυθμα Γερμανικα Ενηλικων θα έχετε σίγουρα δει κι ακούσει πολλά !!
Αν κάποος σας έλεγε ότι ξεκινησε τον Νοέμβριο του 2015 απο το ΜΗΔΕΝ ώς αρχάριος και σε 4 μήνες, κάνοντας το ΠΟΛΥ δύο δίωρα μαθήματα την εβδομάδα ( δηλαδη λιγότερο από 70 ωρες ) όχι απλά κάλυψε 4 επίπεδα δηλαδη το Α1 - Α2 - Β1 και Β2 αλλά απέκτησε το ZERTIFIKAT B2 του GOETHE INSTITUT και μάλιστα με βαθμό ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ τι θα λέγατε ???
Στην ανάρτηση μας ΤΟ ZERTIFIKAT B2 GOETHE INSTITUT ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 70 ΩΡΕΣ θα δείτε ΕΠΩΝΥΜΑ, ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ ότι αυτό είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΦΙΚΤΟ !!
Φυσικά μαθαίνοντας ταχυρυθμα Γερμανικά με τους κορυφαίους Φιλολόγους του χώρου , που εδώ και 30 χρόνια είναι απόλυτα εξειδικευμένοι στα εντατικά ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων ενηλίκων !!
Δηλαδη στους LernenDe !!
Για οποιαδήποτε απορία σας γραψτε μας στο
        lernendegr@yahoo.gr