Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

ΤΟ ZERTIFIKAT B2 ΣΕ 66 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ 61 ΩΡΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ : ΙΑΤΡΟΣ ΦΙΛΙΩ ΜΑΡΙΝΕΛΗ !!


Στην προηγούμενη μας ανάρτηση μιλήσαμε για μία Ιατρό που σε 66 ημέρες και με 61 ώρες μάθημα έφτασε ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ στην απόκτηση του ZERTIFIKAT B2 του GOETHE INSTITUT και μάλιστα με βαθμούς 20.5/25 στα ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ και 17.5/25 στην ΕΚΘΕΣΗ !
Αναμέναμε να μας δώσει εγγράφως την άδεια της για να δημοσιεύσουμε το όνομα της ! 
Πρόκειται για την Ιατρό κα ΦΙΛΙΩ ΜΑΡΙΝΕΛΗ , μέχρι πρότινος Ειδικευόμενη Παθολογίας στο 251 Νοσοκομείο Αεροπορίας και Υποψηφίας Διδάκτορος Πανεπιστημίου Αθηνών στην Ιστορία της Ιατρικής !
Και η αναφορά μας στο Ονοματεπώνυμο, στην Ειδικότητα και στον τίτλο της ιατρού γίνεται για τον ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ότι υπάρχουν δυστυχώς ή ευτυχώς άνθρωποι καχύποπτοι που θεωρούν ότι όσα αναφέρονται στο Ιστολόγιο αυτό είναι ευφάνταστα μυθεύματα πονηρών ανθρώπων που ασκούν παραπλανητική διαφήμιση !!
Παρότι ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ σχεδόν ΟΛΕΣ μας οι ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ είναι επώνυμες !!
Και για τους LernenDe ΟΛΕΣ αυτες οι περιπτώσεις σπουδαστών που σε ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ αποκτούν το ZERTIFIKAT B2 , κατι που για πολλούς ακούγεται ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ είναι για εμάς ρουτίνα , καθημερινότητα !!
Και πάντα ΕΠΩΝΥΜΑ αναφερόμαστε στις επιτυχίες τους !
Βέβαια η επιτυχία της κας ΦΙΛΙΩΣ ΜΑΡΙΝΕΛΗ να αποκτήσει το ZERTIFIKAT B2 σε 66 ημέρες , δηλαδή σε 2 μήνες και μία εβδομάδα ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ είναι ίσως η καλύτερη επίδοση των Συνεργατών μας σε επίπεδο χρόνου σπουδών !
Μέχρι σήμερα ΔΕΝ υπάρχει καταγεγραμμένη περίπτωση σπουδαστή που σε 66 ημέρες δηλαδή σε ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ και μία εβδομάδα και ΜΟΝΟ με 61 ώρες να αποκτά το ZERTIFIKAT B2 του GOETHE INSTITUT !!
Και όχι απλά να το περνά οριακά !!
Αλλα με βαθμούς 20.5/25 στα ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ και 17.5/25 στην ΕΚΘΕΣΗ !!
Φανταστείτε το !!
Μία συνάελφος σας Ιατρός που 31 Αυγούστου 2016 ξεκίνησε μαζί μας απο την προφορά και το αλφάβητο, να μπορεί να γράφει σε ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ Εκθεση που να βαθμολογείται με 17.5/25 και να μιλά στα ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ με επίδοση που να βαθμολογείται 20.5/25 !!
ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ !!! ΣΕ 66 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ 61 ΩΡΕΣ ΜΑΘΗΜΑ !!
Και ωστοσο ΔΕΝ αποτελεί για τους LERNENDE μεμονωμένη περίπτωση !!
Αν κάνετε τον κόπο να διαβάσετε πρόσφατες παλαιότερες αναρτήσεις μας θα δείτε και την περίπτωση του Ιατρού κου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΑΝΤΖΗ ,Ειδικευόμενου Παθολογίας στον Γ.Π.Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ που ξεκίνησε μαζί μας στις αρχές του Νοεμβρίου 2015 και μέσα σε 4.5 ΜΗΝΕΣ με 2 δίωρα την εβδομάδα, δηλαδή σε 70 περίπου ώρες απέκτησε στις 20 Μαρτίου του 2016 το ZERTIFIKAT B2 με ΒΑΘΜΟ ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ και 22/25 στην ΕΚΘΕΣΗ, 21/25 στα ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ, 20/25 στην ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ και 21/25 στα ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ !!
ΟΛΕΣ μας οι περιπτώσεις απ ότι βλέπετε είναι ΕΠΩΝΥΜΕΣ και εύκολα ταυτοποιήσιμες, μιας και ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ τους διατηρούν λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είναι εύκολα προσβάσιμοι, ώστε να μάθετε ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ αν λέμε την ΑΛΗΘΕΙΑ !!
Και αν κοιτάξετε ακόμη παλαιότερα θα διαβάσετε εξίσου ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ σπουδαστών μας που ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝ όπως του Ιατρού κου Μάριου Αναστασιάδη, ειδικευόμενου στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο που απέκτησε το ZERTIFIKAT Β2 με βαθμό ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ και με  22.5/25 στην ΕΚΘΕΣΗ και 24/25 στα ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ της Ιατρού κας ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΤΣΙΓΓΡΗ , κόρης του Τακτικού Καθηγητού Χειρουργικής του ΕΚΠΑ κου Χρήστου Τσιγγρή που απέκτησε κοντα μας το ZERTIFIKAT B2 με ΒΑΘΜΟ ΑΡΙΣΤΑ και με βαθμολογία 94/100 !!
Και αν κοιτάξετε ακόμη παλαιότερα θα διαβάσετε και άλλες εξίσουν ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ και ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ που είναι όμως ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΠΩΝΥΜΕΣ και 100% ΑΛΗΘΙΝΕΣ !!!
Οι LERNENDE πίστευαν και πιστεύουν ότι η απόκτηση του Zertifikat B2 σε χρονο 4 μηνών και με 100 ΤΟ ΠΟΛΥ ώρες διδασκαλίας είναι ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΠΛΟ , το ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΛΟ για ΟΛΟΥΣ τους Πτυχιούχους Γερμανικής Φιλολογίας των Πανεπιστημίων μας, αρκεί να εκπαιδευτουν στην επί 30 χρόνια δοκιμασμένη μέθοδο των LERNENDE και αφετέρου να αποκτήσουν ικανή εμπειρία !!
Και για τον λόγο αυτό έχουν εκπαιδεύσει την τελευταία τριετία ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ πάνω από 20 ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ Φιλολόγους Γερμανικής ΕΚΠΑ και ΑΠΘ, με μεταπτυχιακές σπουδές , που έχουν ενταχθει στο Διδακτικό μας δυναμικό και ξεκινώντας από τα ταχύρυθμα μας προγράμματα των 180 ωρών , σταδιακά αναλαμβάνουν τα εντατικά των 140 ωρών ωστε σε μερικά χρόνια να αναλάβουν και τα υπερεντατικά των 100 ωρών !!