Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΩΝ LERNENDE ΓΙΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩ SKYPE Η ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ

Θέλουμε να ενημερώσουμε τους ενδιαφερόμενους για υπερεντατικά και εντατικά ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών ότι δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε μέχρι και 20 Ιανουαρίου 2017 να αναλάβουμε νέους σπουδαστές, ουτε στα φροντιστηριακά μας τμήματα, ούτε στα απλά μας ιδιαίτερα 1-1 δια ζώσης ή μέσω SKYPE , μιας και όλοι μας οι συνεργάτες που αναλαμβάνουν τα προγράμματα αυτά έχουν συμπληρώσει το πρόγραμμα τους και δεν έχουν πλεον διαθέσιμες ώρες.

Μετα την ολοκλήρωση των εξετάσεων Zertifikat B2 και C1 του Goethe Institut τον Ιανουάριο του 2017 θα αποδεσμευθούν αρκετές ώρες σε κάποιους από τους συνεργάτες μας που αναλαμβάνουν το υπερεντατικό και εντατικό πρόγραμμα μας.

Για το απλό ταχύρυθμο πρόγραμμα θα υπάρξουν διαθέσιμοι συνεργάτες μετα τις εξετάσεις του Μαίου 2017.

Να επαναλάβουμε για μία ακόμη φορά ότι οι LernenDe εξειδικεύονται από το 1955 η πρώτη γενιά , και από το 1985 η δεύτερη γενιά  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα ταχύρυθμα Γερμανικά και  προσφέρουν για το ακαδημαικό έτος 2016-2017  τρία ΕΝΤΑΤΙΚΑ προγράμματα.

Το πρώτο πρόγραμμα είναι το ΥΠΕΡΕΝΤΑΤΙΚΟ πρόγραμμα DeutschRasant που οδηγεί τον αρχάριο σπουδαστή στην απόκτηση του Zertifikat B2 του Goethe Institut σε 100 ώρες και σε διάστημα 4 έως 6 μήνων με τρία δίωρα ή δύο δίωρα μαθήματα την εβδομαδα αντιστοίχως.

Το δεύτερο πρόγραμμα είναι το ΕΝΤΑΤΙΚΟ πρόγραμμα DeutschIntensiv που οδηγεί τον αρχάριο σπουδαστή στην απόκτηση του Zertifikat B2 του Goethe Institut σε 140 ώρες και σε διάστημα 6 έως 8 μηνών με τρία δίωρα ή δύο δίωρα μαθήματα την εβδομάδα αντιστοίχως.

Το τρίτο μας πρόγραμμα είναι το ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ πρόγραμμα DeutschEinfach που οδηγεί τον αρχάριο σπουδαστή στην απόκτηση του Zertifikat B2 του Goethe Institut σε 180 ώρες και σε διάστημα 8 έως 10 μηνών με τρία δίωρα ή δύο δίωρα αντίστοιχα.

Το κόστος είναι ακριβώς το ίδιο για ΟΛΑ μας τα τμήματα και ανέρχεται σε 3500 ευρώ και καταβάλλεται σε ισόποσες μηνιαίες δόσεις αν επιθυμείτε εγγραφή σε Φροντιστήριο ή σε εβδομαδιαίες δόσεις αν επιθυμείτε απλό ιδιαιτερο μάθημα.

Δηλαδή άσχετα με το πρόγραμμα που θα επιλέξετε, άσχετα με το αν κάνετε ιδιαίτερο 1-1 ή φροντιστηριακό τμήμα, άσχετα αν επιλέξετε το υπερεντατικό μας πρόγραμμα των 100 ωρών, ή το εντατικό των 140 ωρών ή το απλό ταχύρυθμο των 180 ωρών, το κόστος είναι το ίδιο.

3500 ευρώ για την απόκτηση του Zertifikat Β2 ξεκινώντας από το μηδέν και κάνοντας ΚΑΙ τα 4 επίπεδα Α1-Α2-Β1 και Β2 και φυσικά και την τελική προετοιμασία για το Β2 του Goethe Institut.

Δηλαδή για παράδειγμα αν κάποιος επιθυμεί να λάβει το Zertifikat B2 σε έξι μηνες με το υπερεντατικό μας πρόγραμμα , δηλαδή σε 24 εβδομάδες θα καταβάλλει 145 ευρώ την εβδομάδα για ιδιαίτερο μάθημα 1-1. Αν επιθυμεί εγγραφή σε Φροντιστήριο τότε θα το καταβάλλει σε 6 μηνιάιες δόσεις των 583 ευρω.

Αν πάλι επιθυμεί να αποκτήσει το Zertifikat B2 σε 8 μηνες δηλαδή σε 32 εβδομάδες με το εντατικό μας πρόγραμμα  το κόστος είναι 110 ευρώ την εβδομάδα για ιδιαίτερο μάθημα 1-1. Αν επιθυμεί εγγραφή σε Φροντιστήριο τότε το ποσό θα καταβληθεί σε 8 δόσεις των 438 ευρώ.

Αν τέλος επιθυμεί να το αποκτήσει σε 10 μήνες δηλαδή σε 40 εβδομάδες με το απλό ταχύρυθμο πρόγραμμα μας, το κόστος είναι 88 ευρώ την εβδομάδα σε ιδιαίτερο μάθημα 1-1 ενώ με εγγραφή σε Φροντιστήριο είναι 350 ευρω το μήνα σε 10 ισόποσες μηνιαίες δόσεις.

Φυσικά αν κάποιος σπουδαστής δεν επιθυμεί να ενταχθεί σε κάποιο πρόγραμμα ή αν ενδιαφέρεται απλά να κάνει ιδιαίτερο μάθημα ( σε επίπεδο Α1-Α2-Β1 και Β2 ) τότε το κόστος είναι 35 ευρω την ώρα αν επιθυμεί να κάνει υπερεντατικό μάθημα με συνεργάτες τουλάχιστον 20ετους εμπειρίας, είτε 25 ευρώ ευρώ για εντατικό μάθημα με συνεργάτες τουλάχιστον 10ετους εμπειρίας, ή τέλος 20 ευρώ την ώρα για ταχύρυθμο μάθημα με νέουε συνεργάτες μας.

Για τα επίπεδα C1 το κόστος είναι 40 ευρώ την ώρα στο υπερεντατικό μας πρόγραμμα και 30 στο εντατικό.

Για το επίπεδο C2 το κόστος είναι 45 ευρώ την ώρα καί παρέχεται μόνο από τους αυξημένους εμπειρίας συνεργάτες μας που αναλαμβάνουν τα υπερεντατικό μας προγράμματα.

Να τονίσουμε τέλος ότι ΟΛΟΙ μας οι συνεργάτες είναι Πτυχιούχοι Γερμανικής Φιλολογίας ΕΚΠΑ ή ΑΠΘ, και όλες και όλοι κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων.

Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας στο lernendegr@yahoo.gr λέγοντας μας για ποιό ακριβώς πρόγραμμα ενδιαφέρεστε, την πόλη ( ή την περιοχή κατοικίας σας αν πρόκειται για Αθηνα η Θεσσαλονίκη ) και αν θέλετε μαθημα φροντιστηριακό, δια ζώσης 1-1 ή μέσω SKYPE