Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΌ 8.3 ΕΥΡΩ Η ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΩΡΑ !!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ !!!


Σε δύσκολους καιρούς οι LernenDe προσφέρουν την δυνατότητα ΣΕ ΟΛΟΥΣ να επωφεληθούν από την κορυφαία τους ποιότητα και τα ταχύρυθμα μαθήματα τους είτε στα δια ζώσης τμήματα , είτε στα μαθηματα μέσω Skype , με δίδακτρα τόσο χαμηλά, ακόμη και με 11.1 ευρώ την ώρα των 60 λεπτών δηλαδή 8.3 ευρώ η Δ.Ω των 45 λεπτών , σε σχεδόν ιδιαίτερο μάθημα !!

Όπως ασφαλώς θα έχετε διαβάσει και σε προηγούμενες αναρτήσεις μας οι LernenDe διατηρούν και για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 τα ίδια δίδακτρα όσον αφορά τα φροντιστηριακά μαθήματα που γίνονται στο χώρο των συνεργαζόμενων Φροντιστηρίων.

Δηλαδή για 4 επίπεδα σπουδών Α1-Α2-Β1 και Β2 το συνολικό ποσό ανέρχεται σε 1800 ευρώ στα πολυμελή φροντιστηριακά μας τμήματα και σε 3500 ευρώ όταν πρόκειται για απόλυτα ιδιαίτερο μάθημα στο Φροντιστήριο ή μέσω Skype , άσχετα αν κάνετε 100 ώρες στο υπερεντατικό μας πρόγραμμα DeutschRasant με το οποίο φτάνετε από το μηδεν στο Zertifikat B2 Goethe Institut σε 4 έως το πολύ 6 μηνες , είτε επιλέξετε να κάνετε 140 ώρες στο εντατικό μας πρόγραμμα DeutschIntensiv με το οποίο αποκτάτε το Zertifikat B2 σε έξι έως οκτώ μήνες, ή τέλος αν προτιμήστε το απο ταχύρυθμο μας πρόγραμμα DeutschEinfach που σε 180 ώρες και σε διάστημα οκτώ έως έντεκα μηνών σας εξασφαλίζει το Zertifikat B2 πάντα ξεκινώντας από το μηδέν.

Με την εγγραφή σας στα συνεργαζόμενα Φροντιστήρια και την εξόφληση του ποσού των 1800 ευρώ για τα δεκαμελή τμήματα ή του ποσού των 3500 ευρώ για τα απόλυτα ιδιαίτερα μαθήματα, μέχρι και σε 6 άτοκες δόσεις -πάντα και μόνο με πιστωτική κάρτα - λαμβάνετε και την γραπτή εγγύηση σπουδών με την οποία ο συνεπής και επιμελής σπουδαστής εξασφαλίζει έως και 100% επιστροφή διδάκτρων στην ... απίθανη... περίπτωση όπου δεν αποκτήσει με την πρώτη το Zertifikat B2 στον χρόνο που αντιστοιχεί στο πρόγραμμα που επέλεξε.

Φυσικά σε όσους δεν θέλουν να εξοφλήσουν με πιστωτική κάρτα και θέλουν πιο ευέλικτο τρόπο πληρωμής υπάρχει και η δυνατότητα να κάνετε σχεδόν ιδιαίτερο μάθημα σε κλειστό group των δύο ατόμων ( με άτομο που ΕΣΕΙΣ θα επιλέξετε και θα μας προτείνετε ) στην ιδιαίτερα προνομιακή τιμή των 2000 ευρώ ανά άτομο ΑΣΧΕΤΑ από το ταχύρυθμο πρόγραμμα που θα επιλέξετε και τις ώρες που θα κάνετε !!

Για παράδειγμα αν επιλέξετε να αποκτήσετε το Zertifikat Β2 με το απλό μας ταχύρυθμο DeutschEinfach σε 180 ώρες και σε διάστημα από 8 έως το πολύ 11 μήνες – δηλαδή στο μισό χρόνο από οποιοδήποτε άλλο Φροντιστήριο και κάνοντας ΜΟΝΟ δύο τρίωρα ή δίωρα την εβδομάδα - στο συγκεκριμένο κλειστό διμελές group με την φίλη ή το φίλο σας , τότε το κόστος ανά άτομο είναι 11.1 ευρώ η ώρα !! Η ώρα των 60 λεπτών !! Οχι η διδακτική των 45 λεπτών που διαφημίζουν άλλοι ! Γιατί τότε μιλάμε για ένα κόστος των 8.3 ευρώ η ώρα !!

Αν πάλι θέλετε να το πάρετε σε 6 με 8 μηνες με το εντατικό μας πρόγραμμα DeutschIntensiv των 140 ωρών τότε το κόστος ανα άτομο είναι 14.2 ευρώ η ώρα των 60 λεπτών ή αλλιώς 10.6 ευρώ η Δ.Ω για να έχετε μέτρο σύγκρισης με άλλα προγράμματα και άλλα δίδακτρα !!

Και φυσικά οι επιμελείς και συνεπείς σπουδαστές μπορούν να αποκτήσουν το B2 σε σημαντικά λιγότερο χρόνο και με σημαντικά λιγότερα δίδακτρα !

Δηλαδή αν κάποιος δεν χάνει μαθήματα και μελετά τότε μπορεί να αποκτήσει το Β2 στο απλό μας ταχύρυθμο ακόμη και σε 150 ώρες έχοντας δαπανήσει ΣΥΝΟΛΙΚΑ 1665 ευρώ ΚΑΙ για τα 4 επίπεδα Α1-Α2-Β1 και Β2 και έχοντας αποκτήσει το Β2 στο μισό χρόνο από τα φροντιστηριακά τμήματα, και φυσικά με σχεδόν ιδιαίτερο μάθημα ! Δηλαδή αποκτά κανείς το Β2 στο μισό χρόνο και με τα μισά χρήματα από όσα θα έδινε στα σοβαρα εξειδικευμένα Φροντιστήρια Γερμανικών που χρεώνουν τα 4 επίπεδα από 2800-3200 ευρώ σε δύο οκτάμηνα σπουδών !!!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο   lernendegr@yahoo.gr