Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ !! ΑΚΟΜΗ ΤΡΙΑ ΔΕΚΑΜΕΛΗ ΘΕΡΙΝΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ZERTIFIKAT B2 GOETHE INSTITUT ΣΤΙΣ 4-6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !!


Όταν μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας ζητώντας μας με τα email σας μια θέση για τα θερινα εντατικα μαθηματα Γερμανικων που διοργανώνουμε στην Αθήνα , και τα οποία έχουν σαν στόχο να προετοιμάσουν τον αρχάριο σπουδαστή για την απόκτηση του Zertifikat B2 του Goethe Institut στις εξετάσεις  4-6 Νοεμβρίου 2016, δεν μπορούμε να μην ανταποκριθούμε !

Στα υπάρχοντα τμήματα που ξεκίνησαν πριν μία εβδομάδα θα προστεθούν άλλα τρία τμήματα ΑΥΣΤΗΡΑ των 10 σπουδαστών που θα ξεκινήσουν την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου !

Ήδη έχουμε 12 προεγγραφές, που σημαίνει ότι την στιγμή αυτή που σας γράφουμε υπάρχουν ακόμη 18 διαθέσιμες θέσεις !!

Όπως εξηγήσαμε και στους σπουδαστές μας που ήθελαν να προστεθούν στα υφιστάμενα τμήματα που ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες ,  ο αριθμός των δέκα σπουδαστών ανα τμήμα είναι αδιαπραγμάτευτος και σε καμία περίπτωση δεν δεχόμαστε παραπάνω σπουδαστές !

Τα τμήματα θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016, θα είναι διαρκειας 16 εβδομάδων ( με ΜΟΝΟ μια εβδομάδα διακοπών τον Αυγουστο ) θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Πέμπτη , δηλαδή 4 μαθήματα των 3 διδακτικών ωρών κάθε φορά και από το Σάββατο 30 Ιουλίου και ΚΑΘΕ Σάββατο μέχρι και 29 Οκτωβρίου θα λαμβάνουν χώρα τα test προσομοίωσης κλιμακούμενης δυσκολίας με ΟΛΗ την ύλη που έχει διδαχθεί.

Ήδη από το Σαββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016 μέχρι και τέλη Οκτωβρίου – δηλαδή για 7 συνεχομενα Σάββατα – οι σπουδαστές μας θα κάνουν το ίδια format των test του Zertifikat Β2 του Goethe Institut ( κλιμακούμενης και πάλι δυσκολίας ) οχιμόνο στο γραπτό αλλά ΚΑΙ στο προφορικό μέρος με Καθηγήτριες-τες που ήταν ή και συνεχίζουν να είναι Εξετάστριες-στες στις εξετάσεις του Goethe Institut.

Έτσι οι σπουδαστές μας πριν διαγωνιστούν στις εξετάσεις για το B2 του Goethe Institut στις 4-6 Νοεμβρίου 2016 θα έχουν ήδη δώσει επτά πανομοιότυπα test προσμοίωσης ( τα τελευταία τρία εκ των οποίων υπερβαίνουν τον βαθμό δυσκολίας των εξετάσεων )

Και το επαναλαμβάνουμε ΟΧΙ μόνο στα 3 τμήματα των Γραπτών Εξετάσεων ( Κατανόηση Κειμένου, Ακουστικά , Γραπτή Εκφραση ) , αλλά ΚΑΙ στις προφορικές εξετάσεις !

Έτσι λοιπον εξηγείται που 3 στους 4 επιτυχόντες μας λαμβάνουν μέσο όρο βαθμολογίας ΑΡΙΣΤΑ και ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ και ειδικά στο προφορικό μέρος βαθμούς από 22 στα 25 , έως και 25 στα 25 !!! Δηλαδη το ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΡΙΣΤΑ !!!!!

Φυσικά ισχύει και η ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ, με τις ίδιες προϋποθέσεις που εκθέσαμε και στην προηγούμενη μας ανάρτηση για τα τμήματα που ξεκίνησαν αρχές Ιουνίου 2016, και τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε στον σύνδεσμο ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ LERNENDE ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ όπως επίσης και τα δίδακτρα των 1800 ευρώ με εξόφληση ΜΟΝΟ με πιστωτικές κάρτες ( μέχρι και σε εξι ΑΤΟΚΕΣ δόσεις )

Θα γίνουμε κουραστικοί , αλλά πρέπει πιστεύουμε να το αναφέρουμε για ακόμη μία φορά.

ΠΟΥΘΕΝΑ σε Ελλάδα, Ευρώπη ή οπουδήποτε αλλού, ΔΕΝ έχουμε βρει να προσφέρεται παρόμοιο πρόγραμμα σπουδων στα ταχυρυθμα Γερμανικα ενηλίκων , που σε 16 εβδομάδες με ΜΟΝΟ 12 διδακτικές ώρες ανα εβδομάδα ( δεκα πραγματικές ώρες ) δηλαδή MONO σε 160 ώρες και ΜΟΝΟ σε 4 μήνες να ΕΓΓΥΑΤΑΙ οτι ο ΑΡΧΑΡΙΟΣ σπουδαστής, που θα ασχοληθεί σοβαρά για τόσο μικρο χρονικό διάστημα, θα αποκτήσει το Zertifikat B2 του Goethe Institut !

Παρακαλούμε ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ να μας υποδείξει ιστοσελίδα ή αγγελία Εκπαιδευτικού Οργανισμού ή Καθηγητριας-τη που να παρουσιάζει ένα παρόμοιο πρόγραμμα που σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να επιτυγχάνει τέτοια αποτελέσματα.

Και για πολλοστή φορά θέλουμε να σας ζητήσουμε να ρίξετε μία ματιά σε προηγούμενες αναρτήσεις μας, όπου δίνονται ενδεικτικά αλλά πάντοτε ΕΠΩΝΥΜΕΣ περιπτώσεις σπουδαστών μας που έχουν ΑΡΙΣΤΕΥΣΕΙ στις εξετάσεις σε ακόμη μικρότερο χρονικό διάστημα από τους 4 μήνες και τις 160 ώρες.

Να ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ότι οι 160 αυτές ώρες αφορούν ΟΜΑΔΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟ μάθημα σε group των 10 ατόμων !

Στα ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών 1-1 ( δια ζώσης ή στα μεσω SKYPE ) ή στα κλειστα group των δύο ατόμων οι απαιτούμενες ώρες για την απόκτηση του Zertifikat B2 είναι σημαντικά λιγότερες !!

Οι επιμελείς και συνεπεις σπουδαστές μας που επιλέγουν το υπερεντατικό μας πρόγραμμα σε ιδιαιτερο μαθημα Γερμανικων σε 70-80 ΤΟ ΠΟΛΥ ώρες έχουν αποκτήσει το Zertifikat B2 του Goethe Institut ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ !

Και πάντοτε με δίδακτρα που ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ είναι σημαντικά χαμηλότερα από τα αντίστοιχα Φροντιστηριακά !

Κάντε μία σύγκριση αναφορικά με τα δίδακτρα και για τα ομαδικά μας μαθήματα που θα ξεκινήσουν στις 4 Ιουλίου, όπως και για αυτά που ξεκίνησαν αρχές Ιουνίου !

1800 ευρώ ( σε εξι ΑΤΟΚΕΣ δόσεις ) ΣΥΝΟΛΙΚΑ για 4 επίπεδα Α1-Α2-Β1 και Β2 !

Όταν τα σοβαρά Φροντιστήρια Γερμανικών ζητάνε από 1300-1600 ευρώ για ΟΚΤΑΜΗΝΟ τμήμα προετοιμασίας για το B1 ( δηλαδή 3 επίπεδα Α1-Α2 και Β1 ) οι LernenDe προσφέρουν με ΜΟΝΟ 1800 ευρώ 4 επίπεδα ( Α1 - Α2 -Β1 και το Β2 ) και μάλιστα στο μισό χρόνο, απ όσο τα σοβαρα εξειδικευμένα Φροντιστήρια Γερμανικών χρειάζονται για το Β1.

Ας το τονίσουμε ΑΛΛΗ μία φορά !

Όταν το Goethe Institut προσφέρει το Zertifikat B2 μετά από επτά επίπεδα των 15 εβδομάδων με 6 ΔΩ ανα εβδομάδα και με κόστος 690 ευρώ ανα επίπεδο, δηλαδή μετα από 105 εβδομάδες με συνολικό κόστος 4830 ευρώ και τα σοβαρά εξειδικευμένα Φροντιστήρια Γερμανικών θέλουν κατα μέσο όρο 2 ακαδημαϊκά έτη των οκτώ μηνών με συνολικό κόστος από 2400 – 3000 ευρώ , οι LernenDe προσφέρουν το ίδιο σε διαστημα από 4 έως το πολύ 8 μήνες με 1800 ΜΟΝΟ ευρώ στα αντίστοιχα δεκαμελη φροντιστηριακα τους τμήματα !!

Επομένως ΟΧΙ με ΛΟΓΙΑ αλλά με ΕΡΓΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ότι δεν ειμαστε ΜΟΝΟ μακράν οι ταχύτεροι παγκοσμίως στα ταχυρυθμα, εντατικα μαθηματα Γερμανικών αλλά και ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ από σοβαρες εναλλακτικες !

Για οποιαδήποτε πληροφορία και εγγραφή παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο
                      lernendegr@yahoo.gr