Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

21 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΩΣ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΣΕ 4.5 ΜΗΝΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ 100 ΩΡΕΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ZERTIFIKAT B2 ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ 1500 ΕΥΡΩ ΣΕ ΠΕΝΤΑΜΕΛΗ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΑ GROUP

Για όσους αρχάριους ενηλικες ενδιαφέρονται για ταχυρυθμα  μαθηματα Γερμανικων σε κλειστό group των δύο ατόμων ή για φροντιστηριακά μαθήματα σε πενταμελή group στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ηράκλειο  ή για online ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων μεσω Skype σε δύο άτομα , οι LernenDe προσφέρουν ένα πεντάμηνο εντατικό πρόγραμμα δυο τρίωρων  μαθημάτων την εβδομάδα που θα ξεκινήσει την 21η Μαρτιου 2016 και θα οδηγήσει τον αρχάριο στην απόκτηση του Zertifikat B2 Goethe Institut στις 9 Σεπτεμβρίου στις εξετάσεις που θα διεξαχθούν στην Αθήνα.

Το πρόγραμμα προβλέπει διακοπή σπουδών την Μεγάλη Εβδομάδα καθώς και δυο εβδομάδες το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου. 

Τα φροντιστηριακά μαθήματα θα πραγματοποιηθούν εφόσον συμπληρωθούν πέντε άτομα ανα group , θα πραγματοποιούνται σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες που μπορούν να μεταβάλλονται με την σύμφωνη γνωμη διδασκόντων και σπουδαστών.

Τα διμελή ιδιαίτερα μαθήματα δια ζώσης ή μέσω Skype είναι απολύτως ευέλικτα και μπορούν μάλιστα και να συμπτυχθούν ώστε να επιτρέψουν τρείς ή και τέσσερεις εβδομάδες το καλοκαίρι.
 
Το κόστος ανα άτομο ανέρχεται στα 1500 ευρώ για τα πενταμελή φροντιστηριακά τμήματα τα οποία καταβάλλονται ΜΟΝΟ με πιστωτική κάρτα σε 4 άτοκες δόσεις.

Για τα διμελή - δια ζώσης ή μέσω Skype κλειστα group - το κόστος ανέρχεται σε 2000 ευρώ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ που καταβάλλεται σε 20 εβδομάδιαιες δόσεις των 100 ευρώ.

Για τους σπουδαστες που επιθυμούν να εγγραφούν στα συνεργαζόμενα με τις καθηγήτριες-τες μας Φροντιστήρια θα δοθεί ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ( στην περίπτωση αποτυχίας τους στις εξετάσεις της 9ης Σεπτεμβρίου 2016 )

Να τονίσουμε για πολλοστή φορά ότι οι LernenDe είναι ο μοναδικός Εκπαιδευτικός Οργανισμός σε Ελλάδα και Ευρώπη που ΕΓΓΥΑΤΑΙ σε ουσιαστικά 4.5 πραγματικούς μήνες διδασκαλίας και σε ΜΟΝΟ με δύο τρίωρα μαθήματα την εβδομάδα ( δηλαδή σε 100 περίπου ώρες ) την κάλυψη και των τεσσάρων επιπέδων Α1 - Α2 - Β1 και Β2 , καθώς και  ο μοναδικός επίσης που παρέχει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ στους σπουδαστες των συνεργαζομένων Φροντιστηρίων στην περίπτωση αποτυχίας στις εξετάσεις.

Επίσης να τονισθεί ότι ΔΕΝ υπάρχει την στιγμή αυτή Φροντιστήριο στην Ελλάδα ή στο Εξωτερικό που με κόστος 1500 ευρώ σε αυστηρα πενταμελή φροντιστηριακά τμήματα ή 2000 ευρώ σε κλειστα διμελή group να καλύπτει και τα τέσσερα επίπεδα Α1 - Α2 - Β1 και Β2 και να οδηγεί τον αρχάριο στην ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ αποκτηση του Zertifikat B2 του Goethe Institut

Για τον λόγο αυτό και προτρέπουμε τους υποψήφιους αρχάριους σπουδαστες να κάνουν μία ενδελεχή έρευνα αγοράς προτού επικοινωνήσουν μαζί μας.

Για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας 
                 lernendegr@yahoo.gr