Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

TO ZERTIFIKAT B2 ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ 2000 ΕΥΡΩ


Για όσους ενδιαφερονται να μάθουν σωστα και γρηγορα Γερμανικα ( διά ζώσης η μεσω Skype ) και να αποκτήσουν το Zertifikat B2 του Goethe Institut σε 4 μήνες με δύο φορές ιδιαίτερο μάθημα την εβδομάδα απο 2.5 ώρες τη φορά και με σημαντικά πιο οικονομικά δίδακτρα απο τα αντίστοιχα πολυμελη φροντιστηριακά τμήματα , οι LernenDe ξεκινούν την ερχόμενη εβδομάδα 8 Φεβρουαρίου 2016 ένα υπερεντατικό πρόγραμμα για αρχαρίους διάρκειας 16 εβδομάδων με στόχο την απόκτηση του B2 στις εξετάσεις που θα διεξαχθούν 27-29 Μαίου 2016.

Πρόκειται για ταχυρυθμα Γερμανικά σε κλειστα groups αποκλειστικά των δύο ατόμων, που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν γρήγορα το Zertifikat B2 για σπουδες ή εργασία στην Γερμανία.

Το συνολικό κόστος για το συγκεκριμένο πρόγραμμα που καλύπτει και τα τέσσερα επίπεδα Α1 – Α2 – Β1 και Β2 σε 4 μόνο μήνες ανέρχεται στα 2000 ευρώ ανα άτομο και καταβάλλεται σε 16 ισόποσες εβδομαδιαίες δόσεις των 125 ευρώ.

Είναι δηλαδή από 400 - 1000 ευρώ φθηνότερο από τα αντίστοιχα πολυμελή φροντιστηριακά τμήματα που διαρκούν δύο ακαδημαικά έτη.

Οι σπουδαστές λαμβάνουν σταδιακά ΔΩΡΕΑΝ πακέτα σημειώσεων των LernenDe σε PDF, ακουστικές ασκήσεις σε MP3 και κωδικό πρόσβασης σε διαδικτυακή πύλη με επιπλέον κείμενα , αυτοδιορθούμενες ασκήσεις και βιντομαθήματα με Γερμανούς Καθηγητές για την συνεχή εξάσκηση τους και την καλύτερη εμπέδωση της υλης , οπότε δεν χρειάζεται να καταβάλλουν το παραμικρό ποσό για την αγορά εκπαιδευτικού υλικού.

Επειδή τα συγκεκριμένα υπερεντατικά μαθήματα τα αναλαμβάνουν οι πλέον έμπειροι συνεργάτες μας με εικοσαετή τουλάχιστον εμπειρία υπάρχει περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων ωρών. 

Για όσους καθυστερήσουν και δεν ξεκινήσουν 8 Φεβρουαρίου υπάρχει η δυνατότητα έναρξης στις 15 Φεβρουαρίου με κάλυψη των 5 πρώτων χαμένων ωρών. 
 
Μετα την 15η Φεβρουαρίου το συγκεκριμένο πρόγραμμα ΔΕΝ θα είναι διαθέσιμο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο
                         lernendegr@yahoo.gr