Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩ SKYPE ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΙΑ


Για όσους έχουν ήδη μεταναστεύσει αναζητώντας θεσεις εργασιας στην Γερμανία , στην Ελβετία και την Αυστρία οι LernenDe προσφέρουν εντατικα ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων μεσω SKYPE με ιδιαιτερα προσιτα δίδακτρα !!

Με ένα ήπιο πρόγραμμα σπουδών 6 ΔΩ την εβδομάδα ο αρχάριος σπουδαστης μπορεί σε διαστημα 9 περιπου μηνων οχι απλά να αποκτήσει το Zertifikat B2 του Goethe Institut αλλά να μιλάει με άνεση Γερμανικά !

Με τον ιδιο χρόνο ( 8 μηνες ) που απαιτειται για να αποκτήσετε το Β1 φοιτώντας στα εντατικα φροντιστηριακά τμηματα Σλληνικών και Γερμανικών Φροντιστηρίων , και σαφως με κατα πολύ λιγότερες ώρες παρακολουθησης αποκτατε μαζί μας το Β2, και αυτό που είναι και το πλεον σημαντικό όχι απλά συννενοείστε με άνεση στα καθημερινά Γερμανικά, αλλά μπορείτε με αξιώσεις να αναπτύξετε θεματα επιπέδου τουλάχιστον Β2

Και λέμε τουλάχιστον Β2 , επειδή οι LernenDe δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην προφορική συνομιλία απο το πρώτο κιολας μάθημα !

Αφού στις πρώτες εβδομάδες κατανοήσετε τις βασικές γραμματικές δομές και το βασικό λεξιλόγιο στη συνέχεια μιλάτε με την καθηγητρια σας ΜΟΝΟ στα Γερμανικά με αποτελεσμα να “λυθεί” γρήγορα η γλώσσα και να μπορείτε με άνεση να αντεπεξέλθετε στην καθημερινότητα στην Γερμανία, Ελβετία ή Αυστρία !

Για όσους επείγονται η μεθοδος LernenDe εξασφαλίζει το Zertifikat B2 ακόμα και σε διάστημα 4 μηνών ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ

Τέλος για τους γιατρούς που επιθυμούν να ξεκινήσουν ιατρική ειδικότητα στην Γερμανία ή στην Ελβετία οι LernenDe μπορούν όχι απλά να σας διδάξουν πιο γρήγορα απο οποιονδήποτε σωστα Γερμανικα , αλλά και να σας κατευθύνουν για την εύρεση θέσης εργασίας στα Νοσοκομεία !

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο   lernendegr@yahoo.gr




Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ SKYPE


Όταν έχεις πλέον καθιερωθεί ο κορυφαίος στα ταχύρυθμα , εντατικα Γερμανικά ενηλίκων με μέσο χρόνο απόκτησης του Zertifikat B2 του Goethe Institut τους 5.7 μήνες με 116 ώρες διδασκαλιας και με 73% των επιτυχόντων με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ και ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ τότε απλά ΔΕΝ χρειάζεσαι διαφήμιση.

Το δίκτυο Φιλολόγων Γερμανικής LernenDe με παρουσία σε εννέα πόλεις στην Ελλάδα,  με πλήρη κάλυψη της Αττικής, και σε όλον τον κόσμο με τα ομαδικα και ιδιαιτερα μαθηματα μεσω SKYPE, με ιστορία τριάντα χρόνων στην ταχυρυθμη εκπάιδευση ενηλίκων συνεχίζει και για το ακαδημαικό έτος 2015-16 να προσφέρει τα τρία βασικά του προγραμματα για την απόκτηση του Β2 σε 100 , 150 και 200 ώρες ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ σε απόλυτα ιδιαίτερα, σε κλειστά διμελή και σε επταμελή φροντιστηριακά τμήματα στα Φροντιστήρια με τα οποία συνεργάζονται οι Καθηγητριες και οι Καθηγητές μας, όπως επίσης και προγράμματα για τα πτυχία C1 , C2 και Test DaF σε εξαιρετικά ανταγωνιστικά δίδακτρα.

Και φυσικά σε τόσο σύντομο χρόνο που σε πολλούς φαντάζει εξωπραγματικός και με ποιότητα που επιβεβαιώνεται από τους αριστούχους μας σε κάθε εξέταση του Goethe Institut

Φυσικά πέρα από τα εντατικα ταχυρυθμα Γερμανικα οι LernenDe παραδίδουν και ΑΠΛΑ ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων με ακόμη πιο οικονομικά δίδακτρα σε σχέση με αυτά των ταχύρυθμων τμημάτων.

Για την καλύτερη διευκόλυνση σας θέλουμε να σας παρακαλέσουμε στο email που θα μας στείλετε να αναφέρετε την πόλη ή την περιοχή της Αττικής στην οποία κατοικείτε , αν ενδιαφέρεστε για απλα η ταχυρυθμα Γερμανικα , δια ζώσης ή μέσω SKYPE σε ιδιαιτερο ή κλειστό διμελές ή επταμελές φροντιστηριακό τμημα και τέλος ένα τηλέφωνο και ώρες επικοινωνίας.

Η Γραμματεία των LernenDe απαντά σε διάστημα 12 -18 ωρών σε ΟΛΑ τα email σας , προωθώντας τα παράλληλα στις Καθηγήτριες ή Καθηγητές που δραστηριοποιούνται στην πόλη ή περιοχή σας προκειμένου το πολύ σε 24 ώρες να έρθετε σε άμεση τηλεφωνική επαφή με πιστοποιημένη-ο Φιλόλογο Γερμανικής, ειδικά εκπαιδευμένο στη μεθοδο των LernenDe, με την-ον οποια-ο και θα συζητήσετε οποιαδήποτε απορία σας.

Στο pull down menu στο πάνω μέρος της σελίδας υπάρχει αναλυτική παρουσιάση των προγραμμάτων καθώς και τα δίδακτρα για τα ΤΡΙΑ ταχύρυθμα προγράμματα μας.

Τα δίδακτρα για τα απλά τμήματα και τα υπόλοιπα διπλώματα θα τα συζητήσετε με την-ον Καθηγητρια-τη που θα σας αναλάβει ´η / και με το Φροντιστήριο με το οποία θα σας φερει σε επαφή.

Ευχόμενοι καλή ακαδημαική χρονιά αναμένουμε τα email σας στο      lernendegr@yahoo.gr