Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΔΙΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ !


Ταχυρυθμα μαθηματα γερμανικων προσφερουν οι LernenDe περα από τα πενταμελη φροντιστηριακά τμήματα και σε ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων καθως και σε κλειστα διμελη group !
Επειδή πολλοί μας στελνουν email ρωτώντας για τα διδακτρα να σας πληροφορήσουμε ότι τα δίδακτρα των LernenDe ειναι ΕΝΙΑΙΑ για όποιο από τα τρια μας προγραμματα επιλέξετε !

Το ποσό ανέρχεται σε 2500 ευρώ για τα φροντιστηριακά μας πενταμελή τμήματα και σε  3000 ευρώ το άτομο για τα κλειστά διμελή μας group.

Όταν για το ακαδημαικό έτος 2014-15 γνωστό Φροντιστήριο Γερμανικών στην Αθήνα χρεώνει 3000 και για τα 4 επίπεδα Α1-και Β2 σε δύο οκτάμηνα και σε πολυμελή τμήματα, και το Goethe Institut χρεώνει συνολικά 4900 ευρώ και για τα 4 επίπεδα Α1-και Β2 , πάλι σε πολυμελή τμήματα και σε χρονικό ορίζοντα συνολικά 90 εβδομάδων, τότε τα δίδακτρα μας είναι σαφώς πιο οικονομικά και το κυριώτερο σας εξοικονομούν ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ.

Δηλαδή ΑΣΧΕΤΑ απο το τμήμα που θα επιλέξετε είτε αυτό είναι το DeutschRaant των 100 ωρών, είτε το DeutschIntensiv των 150 ωρών , είτε το DeutschEinfach των 200 ωρών τα δίδακτρα είναι ενιαία !!

Στα φροντιστηριακά μας τμήματα η εξόφληση γίνεται ΜΟΝΟ με πιστωτική κάρτα ( εκτος καρτων ΕΘΝΙΚΗΣ ) σε 4 έως 6 ΑΤΟΚΕΣ δόσεις !

Στα κλειστά μας διμελή τα δίδακτρα καταβάλλονται είτε με πιστωτική κάρτα είτε και τμηματικά ανα εβδομάδα !!

Ας δώσουμε τρία παραδειγματα  !

Κάποιος σπουδαστής επιλέγει το κλειστό διμελές τμήμα του προγράμματος DeutschEinfach-200 ! Και επιλέγει να πάρει το Zertifikat B2 με δύο δίωρα μαθήματα την εβδομάδα σε 50 εβδομάδες ! Το κόστος του είναι 60 ευρώ την εβδομάδα !

Ας πάρουμε και άλλη μία περίπτωση !

Κάποιος επιλέγει το DeutschIntensiv των 150 ωρών !
Και θέλει να αποκτήσει από το μηδέν σε 9 περίπου μήνες το Β2 πάλι με δύο δίωρα μαθήματα την εβδομαδα ! Το κόστος τους θα είναι 80 ευρώ την εβδομάδα !

Τέλος αν κάποιος επιλέξει το υπερεντατικο DeutschRasant των 100 ωρών και επιλέξει να αποκτήσει σε 6 ΜΟΝΟ μήνες το Zertifikat B2 σε κλειστό διμελές τότε το κόστος του θα είναι  125 ευρώ την εβδομάδα για τις 24 εβδομάδες που διαρκεί το πρόγραμμα !

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο lernendegr@yahoo.gr αναμένοντας την άμεση απάντηση μας είτε στα Εισερχόμενα, είτε και στα Spam σας !!



Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ - ΤΟ ZERTIFIKAT B2 ΣΕ 6 ΕΩΣ 9 ΜΗΝΕΣ ΜΕ 150 ΩΡΕΣ


Το εντατικο προγραμμα Γερμανικων DeutschIntensiv -150 ωρών των LernenDe υπάγεται κι αυτο στα ταχυρυθμα γερμανικα για ενηλικες και εξασφαλίζει - όπως και το υπερεντατικό των 100 ωρών ( DeutschRasant ) - στον ενηλικα σπουδαστη την δυνατότητα να μαθει γρηγορα και σωστα Γερμανικα και να αποκτήσει το Zertifikat B2 του Goethe Institut σε χρόνο 6 έως το πολύ 9 μηνών πάντοτε ξεκινώντας από το απόλυτο μηδέν, ως αρχάριος σπουδαστής !
Όπως και το αντίσοιχο υπερεντατικό έτσι και το εντατικό μας πρόγραμμα προσφέρεται σε τρείς διαφορετικές εκδοχές, ανάλογα με τις ώρες  που μπορεί ο σπουδαστής να διαθέσει για την φοίτηση του !
Συγκεκριμένα με δύο τρίωρα μαθήματα την εβδομάδα το πρόγραμμα DeutschIntensiv-150 σας εγγυάται το Zertifikat B2 σε έξι μήνες. Εναλλακτικά με δύο μαθήματα των 2.5 ωρών το χρονικό διάστημα εκτείνεται στους 7,5 μήνες και αν κανείς επιλέξει να κάνει δύο δίωρα την εβδομάδα τότε σε 9 μήνες αποκτά το Zertifikat B2 !!
Επιχειρώντας μια σύγκριση με όλα τα υφιστάμενα προγράμματα για ταχυρυθμα γερμανικα που διατίθενται από το Goethe Institut και από τα άλλα εξειδικευμένα Φροντιστήρια Γερμανικων όπως την παρουσιάσαμε και στα ΥΠΕΡΕΝΤΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ DEUTSCHRASANT-100 ΩΡΩΝ
διαπιστώνουμε ότι και το εντατικο μας πρόγραμμα των 150 ωρών υπερέχει των αντιστοίχων τόσο στην χρονική του διάρκεια ( 150 έναντι των 450 πραγματικών ωρων του Goethe ) όσο και στην διάρκεια του που διαρκεί από 6 έως το πολύ 9 μήνες έναντι των 15 μηνών του Goethe Institut !
Ουσιαστικά δηλαδή με το ένα τρίτο των διδακτικών ωρών και ακόμη και στον μισό χρόνο μπορεί κανείς να μάθει γρήγορα Γερμανικά και να πιστοποιήσει την γνώση του με την απόκτηση του Zertifikat B2 του Goethe Institut !
Συγκριτικα με το υπερεντατικό μας προγραμμα το οποίο απαιτεί καθημερινή ενασχόληση με την γλώσσα και ομολογουμένως αρκετή έως και πολύ καθημερινή μελέτη, το εντατικό μας πρόγραμμα ενδείκνυται σε όσους φοιτούν μεν σε κάποια Σχολή ή και εργάζονται, έχουν όμως την διάθεση να ασχοληθούν στοιχειωδώς και να αφιερώσουν κάποιες ώρες την εβδομάδα στην μελέτη των Γερμανικων !
Ασφαλώς και το προγραμμα αυτό εντάσσεται στα επονομαζόμενα ταχυρυθμα Γερμανικα , προσφερει ωστόσο μεγαλύτερη άνεση στον σπουδαστή να αφομοιώσει πιο ξεκούραστα την ύλη χωρίς να επενδύει πολλές ώρες μελέτης κατ οίκον !
Πάντως στην περίπτωση που δεν μπορεί να αφιερώσει παρά μόνο ελάχιστες εβδομαδιαίες ώρες μελέτης, τότε προτείνουμε ανεπιφύλακτα το απλό μας πρόγραμμα που παρουσιάζεται αναλυτικά σε άλλη μας ανάρτηση !
Οποιαδήποτε πάντως απορία και αν έχετε αναφορικά με το εντατικό μας πρόγραμμα των 150 ωρών, σας προτρέπουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας μας στην διεύθυνση
                   lernendegr@yahoo.gr
Η απόλυτα εξειδικευμένη Σύμβουλος Σπουδών θα σας ακούσει με προσοχή και θα σας προτείνει ακριβώς το πρόγραμμα εκείνο που θα διασφαλίζει το σκοπούμενο, δηλαδη να μάθετε σωστά και γρήγορα Γερμανικά !
                       ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΕΝΟΥ


Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ - ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΘΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ


ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ
Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις σας για γρηγορα γερμανικα και ταχυρυθμα θερινα μαθηματα Γερμανικων προετοιμασίας για το Zertifikat B2 για την επόμενη εξεταστική του Goethe Institut τον Οκτώβριο του 2014, οι LernenDe ξεκινουν αρχες Ιουλίου 2014 πρόγραμμα διάρκειας 3.5 μηνών χωρίς καθόλου διακοπές τον Αυγουστο ! 
Για περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες δείτε το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΕ 3.5 ΜΗΝΕΣ

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ - ΕΥΚΟΛΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ - ΓΕΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΕΣΩ SKYPE


ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ , ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Στην ζωή δεν υπάρχει τίποτε τυχαίο !
Για να βρεθείτε εδώ αναζητώντας ταχυρυθμα ιδιαιτερα μαθήματα Γερμανικων σημαίνει ότι θέλετε να μάθε σωστα και κυρίως γρηγορα Γερμανικά !!
Ίσως είστε άνεργος που αναζητεί μια από τις δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας στην ταχέως αναπτυσσόμενη γερμανική αγορά !
ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΕΥΚΟΛΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ
Ισως είστε γιατρός που επιθυμεί να μάθει γρήγορα Γερμανικά και να αποκτήσει το Β2 ή το C1 για να αποκτήσει Approbation και να ξεκινήσει ειδικότητα σε Γερμανικό Νοσοκομείο !
Στην περιπτωση αυτή μπορειτε να δειτε και το εξειδικευμενο μας συνδεσμο ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΕΣΩ SKYPE 
ΣΩΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΕΥΚΟΛΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ
Ίσως είστε μηχανολόγος ή ηλεκτρολόγος μηχανικός και επιθυμείτε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες των Γερμανικών βιομηχανιών !

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ίσως είστε φοιτητής ή νέος πτυχιούχος και θέλετε να μάθετε γρηγορα Γερμανικά για το TestDaF προκειμένου να κάνετε δωρεαν μεταπτυχιακά στην Γερμανία !
Ίσως απλά θέλετε απλά να μάθετε την δεύτερη πλέον σε δημοτικότητα ευρωπαϊκή γλώσσα και να ενισχύσετε το βιογραφικό σας !!
Πάντως για όποιον λόγο και αν επιθυμείτε να μαθετε γρηγορα Γερμανικα οι LernenDe είναι για εσάς η βέλτιστη επιλογή !
Ποιοί είναι οι LernenDe ? Ας συστηθούμε λοιπόν....
Οι LernenDe είναι ομάδα φιλολόγων Γερμανικής με μεταπτυχιακά και εξειδίκευση στην ταχύρυθμη διδασκαλία ενηλίκων !
ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΕΥΚΟΛΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

Η πρώτη γενιά από το 1955 που επέστρεψε από τις σπουδες στο Βερολίνο επινόησε, μορφοποίησε και εφάρμοσε έως το 1983 τα ταχυρυθμα Γερμανικα για ενηλικες
Η δεύτερη γενιά των LernenDe έδρασε και μετεξέλιξε την μέθοδο διδάσκωντας σε Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια, Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα στις ΗΠΑ και στην Ελλάδα από το 1985 δηλαδή επί 30 συναπτά έτη !!

ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ,

Οι μαθητές των δύο γενιών LernenDe έρχονται να ενταχθούν σταδιακά ως στελέχη-καθηγητές στην μεγάλη οικογένεια των εξειδικευμένων Φιλολόγων που συνεχίζουν να διδάσκουν σωστά και γρηγορα Γερμανικά !


Και μιλώντας για ταχυρυθμα Γερμανικα για ενηλικες αξίζει να τονίσουμε ότι οι LernenDe κατοχύρωσαν την μέθοδο DeutschRasant που σε 100 διδακτικές ώρες των 60 λεπτών εξασφαλίζει στον αρχάριο σπουδαστή όχι απλά την επιτυχία του στις εξετάσεις για το Zertifikat B2 του γερμανικου ινστιτούτου Goethe Institut ( κάτι που για εμάς ως τ. Καθηγητές-εξεταστές του Goethe Institut είναι κάτι το εύκολο ) αλλά πρωτίστως την άνεση τους στην προφορική επικοινωνία που είναι εντελώς απαραίτητη για να ενταχθούν στην Γερμανική καθημερινότητα.

Και αυτό με εύκολο και ευχαριστο τρόπο !
Δεν είναι εξάλλου τυχαίο πως ακόμη και χωρίς μελέτη, στην κυριολεξία χωρις να κάνουν προετοιμασία στο σπίτι, έχουμε δεκάδες περιπτώσεις σπουδαστων μας που πέτυχαν στις εξετάσεις απλά παρακολουθώντας τα μαθήματα στην τάξη !
Με εμπειρια 30 ετων έχουμε πλεον την τεχνογνωσια να σας διδάξουμε όχι απλά γρήγορα Γερμανικα αλλα και ευκολα Γερμανικα !
Η μέθοδος DeutschRasant των LernenDe εφαρμόζεται ήδη σε τρία Φρντιστήρια Ξένων Γλωσσών στην Αττική και μέσα από τους παλιούς μας μαθητές που έγιναν καθηγητές-τριες διδάσκεται και σε όλη την Ελλάδα !
Οι ενηλικες λοιπόν που επιθυμουν να μαθουν γρηγορα σωστα, γρηγορα και ευκολα Γερμανικα μπορούν να επιλέξουν είτε αναμεσα στα ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων με κάποιον από τους συνεργάτες καθηγητές-τριες δια ζώσης ή διαδικτυακά μέσω Skype, είτε να ενταχθούν σε κάποιο από τα τμήματα των τριων Φροντιστηρίων με τα οποία συνεργαζόμαστε !
Προτού οι ενηλικες σπουδαστες ξεκινήσουν με τους LernenDe μια εξειδικευμένη σύμβουλος σπουδων, αφου ακουσει με προσοχή τις επιθυμίες και τους στόχους τους θα τους καθοδηγήσει και θα τους προτείνει ποια είναι γι αυτούς η βέλτιστη επιλογή !
Στην συνέχεια θα ακολουθήσει συνάντηση με την καθηγήρια ή καθηγητη που θα τους αναλάβει για να εκπονήσουν μαζί ένα απόλυτα συγκεκριμένο και εξατομικευμένο πρόγραμμα σπουδών και ένα χρονοδιάγραμμα απόλυτα ευέλικτο μεν αλλά με συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα !
Δεν είναι εξάλλου τυχαίο ότι ο μέσος χρόνος απόκτησης του Zertifikat B2 για τους σπουδαστές μας ειναι 7 μηνες, ενώ ποτε δεν έχει υπερβει το δεκάμηνο ( εννοείται για όσους ειναι στοιχειωδως συνεπεις στην φοιτηση τους )
Και σε καμία περίπτωση μιλώντας για φοίτηση δεν υπερβαίνουμε τις δύο φορές δίωρο ( ή τρίωρο ) μαθημα την εβδομάδα !
Αν λοιπόν επιθυμείτε να μάθετε γρηγορα Γερμανικα και να αποκτησετε σε χρονικο διάστημα 4 έως 10 μηνων το Zertifikat B2 του Goethe Institut επικοινωνήστε μαζί μας στο
                       lernendegr@yahoo.gr



Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

ΤΟ ZERTIFIKAT B2 ΤΟΥ GOETHE INSTITUT ΣΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ !!!!


ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ,

Μιλώντας για ευκολα και γρηγορα γερμανικα πραγματικά σε χρόνο ρεκόρ οι LernenDe και τα Φροντιστήρια Κατωπόδη πραγματικά δίνουν μια σπάνια ευκαιρία σε όσους θέλουν με ταχύρυθμα μαθηματα γερμανικων να αποκτήσουν το Zertifikat B2 του Goethe Institut σε εξι μόνο μήνες ξεκινώντας από το μηδεν !

Αρχες Ιουλίου 2014 θα ξεκινήσει στα Φροντστηρια Κατωπόδη πενταμελές τμήμα το οποίο με μία διακοπή τριών εβδομάδων για διακοπές τον Αυγουστο θα σας οδηγήσει με ασφάλεια τον Ιανουάριο του 2015 στην απόκτηση του Zertifikat B2 του Goethe Institut !!

Και αυτό με μόλις δύο δίωρα την εβδομάδα, χωρίς εξαντλητικούς ρυθμούς μελέτης με την περισσότερη δουλειά να βγαίνει στο Φροντιστήριο !

Μπορείτε να αναζητησετε στο Internet οποιοδήποτε Φροντιστήριο Γερμανικών στην Ελλάδα και οποιαδήποτε Σχολη στην Γερμανία !

Κανένας δεν θα μπορέσει να σας εγγυηθεί ότι σε έξι μόνο μήνες μαθημάτων και με μόνο δύο δίωρα την εβδομάδα θα αποκτήσετε το Zertifikat B2 ευκολα, γρήγορα και οικονομικά !!

Όλα τα Φροντιστήρια προσφέρουν προγράμματα που σε οκτώ μήνες σας οδηγούν στο Zertifikat B1 !! Προσοχή στο Β1 και όχι στο Β2 !

Τα Φροντιστήρια Κατωπόδη για τρίτη συνεχή χρονιά σε συνεργασία με τους LernenDe σας προσφέρουν το Β2 σε χρόνο ρεκορ δηλαδη σε εξι μηνες με ενα μόνο δίωρο την εβδομάδα !!

 Τα μαθήματα θα γίνουν σε αυστηρά πενταμελή τμήματα !

Ουτε ένας σπουδαστής παραπάνω !!

Και σε αυτούς τους φοιτητές που θα παρακολουθήσουν ανελλιπώς τα μαθήματα και θα συμμετέχουν στα διαγωνίσματα ελέγχου που θα γίνονται κάθε μήνα τα Φροντιστήρια Κατωπόδη παρέχουν γραπτή εγγύηση επιστροφής διδάκτρων στην – ενετελώς απίθανη έως αδύνατη – περίπτωση αποτυχιας στις εξετάσεις του Zertifikat B2 τον Ιανουάριο του 2015 !!

Και σας αφήσαμε για το τελος το καλυτερο !!
Το κόστος για το πρόγραμμα αυτό ανέρχεται σε 1500 ευρώ για καταβολή μέσω πιστωτικής κάρτας και αποπληρωμή μέχρι και σε εξι άτοκες μηνιαίες δόσεις ή 1800 ευρώ σε έξι ισόποσες δόσεις των 300 ευρώ στις αρχές κάθε μήνα στην Γραμματεία του Φροντιστήριου !!

Προσέξτε !

Την στιγμη που τα εξειδικευμένα Φροντιστήρια Γερμανικών ζητούν από 1400 έως 1800 ευρώ για το Β1 σε οκτω μήνες σε τμήματα δέκα και περισσοτέρων ενδεχομένως σπουδαστων, τα Φροντιστήρια Κατωπόδη σε αυστηρώς πενταμελή τμήματα σας εξασφαλίζουν το Zertifikat B2 με τα ίδια χρήματα !!

Ουσιαστικά δηλαδή σας παρέχουν την τάξη του Β2 εντελώς ΔΩΡΕΑΝ !!

Και το κυριότερο ! Σας γλυτώνουν όχι μόνο χρήματα αλλά και πολύτιμο χρόνο !!

Μπορείτε να ρωτήσετε παντού !

Δεν θα βρείτε Φροντιστήριο που να μπορεί να σας εξασφαλίζει το Zertifikat B2 σε έξι μήνες !!

Για ευκολα και γρηγορα Γερμανικα θα σας μιλήσουν πολλοί !

Εμείς όμως εγγυημένα σας παρέχουμε και οικονομικά Γερμανικά !

Για να μην πουμε δωρεαν Γερμανικα , μιας και η τάξη του Β2 σας έρχεται στην κυριολεξία δώρο !!

Μην διστάζετε !

Κλείστε γρήγορα θέση !!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο
                        lernendegr@yahoo.gr

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

ΘΕΡΙΝΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ !!

ΣΩΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ . ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ

Επειδή πολλοί μας ρωτούν αν θα λειτουργήσουν θερινά εντατικα τμηματα Γερμανικων στα Φροντιστήρια που ακολουθουν την μέθοδο των LernenDe σας πληροφορούμε ότι στα Φροντιστήρια Παπαδέα θα ξεκινησει την Δευτέρα 16 Ιουνίου πενταμελές εντατικό τμήμα που σε 7 μήνες , δηλαδή τέλη Ιανουαρίου 2015 ,θα οδηγήσει τον αρχάριο σπουδαστή στην εγγυημένη απόκτηση του Zertifikat B2 του Goethe Institut
Την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014 θα ξεκινήσει το αντίστοιχο τμήμα για το Zertifikat B1 !
Αναλυτικά για τις ημέρες και ώρες και για ότι αφορά τα τμήματα αυτά σας παραπέμπουμε στον σύνδεσμο
ΘΕΡΙΝΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ 

Στην αμέσως προηγούμενη ανάρτηση μας μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τα τρία βασικα προγράμματα σπουδών το υπερεντατικο, το εντατικό και το απλό που ακολουθούν οι LernenDe.

Τέλος για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τα παραπάνω τμήματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην διεύθυνση
                     lernendegr@yahoo.gr