Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣΗ εμπιστοσύνη που δείχνετε στα ταχυρυθμα , εντατικά μαθηματα Γερμανικων των LernenDe μας έχει πραγματικά συγκινήσει !
Πραγματικα οι LernenDe έχουν καταστει συνώνυμοι με τα γρηγορα γερμανικα για ενηλικες !!
Και αυτό το οφείλουμε αποκλειστικά και μόνο σε εσάς !!
Οι θέσεις στα ταχυρυθμα, εντατικά τμήματα που θα ξεκινήσουν αρχές Φεβρουαρίου στα Φροντιστήρια Ξενων Γλωσσών Κατωπόδη, και που σε χρονο 4 μηνων θα οδηγησουν τους συμμετέχοντες με εγγυημένη επιτυχια στο Zertifikat B1 του Goethe Institut , έχουν ήδη συμπληρωθεί !!
Δυο τρείς θέσεις έχουν μείνει για τα αντιστοιχα ταχυρυθμα τμηματα που θα ξεκινησουν και αυτά αρχες Φεβρουαρίου – πάλι σε συνεργασία με τα Φροντιστήρια Κ. Κατωπόδη – και θα σας οδηγήσουν -με εγγυημένη την επιτυχία – τέλη του φετινου Αυγούστου στο Zertifikat B2 του Goethe Institut !!
Οι LernenDe ευχαριστούν από την θέση αυτή την κα Κατωπόδη που τους φιλοξενεί τρία χρόνια τώρα , όπως και όλους εσάς που μας έχετε καταστήσει πρώτη δύναμη στα ταχυρυθμα , εντατικά μαθηματα Γερμανικων στην Αθηνα !!
Και είναι η επιτυχία των Φροντιστηρίων Κ.Κατωπόδη , απάντηση σε όσους επιζητούν μόνο στα κεντρικά Φροντιστήρια στην Αθήνα , την επίλογη για την γρηγορη εκμάθηση των Γερμανικων !!
Οι LernenDe έχουν αποδείξει ότι είναι μακραν οι πιο γρήγοροι στην Αθήνα – για να μην πούμε στην Ευρώπη – στα ταχυρυθμα εντατικα Γερμανικα !
Και αυτό δεν ισχύει μόνο για τα ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων που προσφέρουν οι συνεργάτες μας – όλοι τους πτυχιουχοι Γερμανικης Φιλολογίας ΕΚΠΑκαι ΑΠΘ – αλλά και για τα αντίστοιχα ταχύρυθμα, εντατικά φροντιστηριακά μας τμήματα !!
Σε χρονο που άλλοι δεν μπορούν να διανοηθούν .... σε 4 μήνες από το ΜΗΔΕΝ αποκτάτε ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ το Zerifikat B1 του Goethe Institut , και σε 7 μήνες πάλι ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ αποκτάτε το Zertifikat B2 του Goethe Institut , σε επταμελή το πολύ τμήματα !!
Και αυτό με δύο δίωρα ή το πολύ τρία δίωρα την εβδομάδα, και χωρίς τα εξαντλητικά προγράμματα που σας υποχρεωνουν να παρακολουθήσετε τα αντίστοιχα ταχυρυθμα , εντατικά τμηματα Γερμανικων των Κεντρικών Φροντιστηρίων !!
Για περισσότερες πληροφορίες για τα ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων μας δειτε τον ακολουθο συνδεσμο μας ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ
Πάντως για όσους δεν πρόλαβαν την μοναδική αυτή προσφορά των Φροντιστηρίων Κ.Κατωπόδη , οι συνεργάτες των LernenDe μπορούν με εντατικα , ταχυρυθμα , ιδιαίτερα μαθηματα Γερμανικων , αποκλειστικά για ενήλικες , να σας εξασφαλίσουν ότι στον ίδιο χρονο με τα φροντιστηριακά , μπορειτε και εσεις σε ατομικα , ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων να έχετε το ίδιο αποτέλεσμα !!
Ειδικα οι Ελληνες Γιατροι που επιθυμουν να ξεινησουν ιατρική ειδικότητα στην Γερμανία , έχουν την δυνατότητα ακολουθώντας το μοναδικό πρόγραμμα των LernenDe “ Γερμανικα για Γιατρους ” να εξασφαλίσετε σε χρονο το πολυ 6 έως 8 μηνων το Zertifikat B2 του Goethe Institut που ειναι αναγκαια προυποθεση για την εκδοση άδειας εξασκησεως ιατρικου επαγγέλματος στην Γερμανια ( Approbation ) και να διεκδικησετε αμεσα μια από τις εκατονταδες θέσεις εργασιας που εχουν ηδη προκηρυχθεί στα Γερμανικα Νοσοκομεια !
Και λέμε άμεσα , μιας και οι σπουδαστές μας γιατροί , όχι μόνο αποκτουν σε αφάνταστα σύντομο χρόνο το Β2 , αλλά κυρίως έχουν μάθει με τα ταχυρυθμα , εντατικά μαθηματα μας , τοσο σωστα Γερμανικα , που είναι σε θέση να ανταποκριθουν άμεσα και άριστα , στην ομολογουμένως απαιτητική γερμανική, νοσοκομειακή καθημερινότητα !!
Μπορειτε στον ακολουθο σύνδεσμο μας ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ να πληροφορηθείτε και τα ταχυρυθμα , εντατικά μαθηματα Γερμανικων μας , καθως επίσης και να παρετε πληροφορίες για το πως μπορειτε να διεκδικησετε θέσεις εργασίας στα Νοσοκομεία στην Γερμανία !
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορειτε να επικοινωνησετε μαζί μας στο email 
                 lernendegr@yahoo.gr 

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣΑσφαλώς για να βρεθεις εδω, αναζητάς ταχυρυθμα , εντατικα , ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων !! Και μάλιστα Γερμανικα γαι ενηλικες !! Στο ιστολογιο αυτό θα διαπιστώσεις ότι σε 100 ΜΟΝΟ ώρες μπορείς από το ΜΗΔΕΝ να αποκτήσεις ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ το Zertifikat B2 του Goethe Institut και το πιο σημαντικό από όλα να μάθεις σωστα Γερμανικα !!
Αν κανεις αναλογιστει ότι στο ενιαίο ευρωπαικοό πλαίσιο γλσσομάθειας το επίπεδο Β2 αντιστοιχεί στο αγγλικό Lower ( FCE ) και στο αμερικάνικο Lower ( ECCE ) τότε η απορία σου θα είναι !!! Είναι ποτε δυνατόν να φθάσει κανείς από το ΜΗΔΕΝ σε 100 ΜΟΝΟ ώρες ένα επίπεδο που ως παιδί χρειάστηκα έξι και επτα χρόνια για να το φθάσω ??
Δικαιολογημένη η απορία σου αλλά η απάντηση εμπεριέχεται στο ερώτημα σου ! Σαν παιδί χρειάστηκες τόσο ! Οι ενηλικες που ενδιαφερονται για ταχυρυθμα εντατικα μαθηματα Γερμανικων μπορουν να το φθασουν σε αναλογο επιπεδο σε πολυ πιο σύντομο χρονικο διαστημα !
Δεν είναι εξαλλου τυχαιο ότι ΟΛΑ τα σοβαρα Φροντιστηρια Γερμανικων του Κεντρου προσφερουν το πτυχίο Zertifikat B1 σε οκτώ μηνες με έξι διδακτικές ώρες την εβδομάδα !
Μην ξεχνάτε όμως ότι το μαθημα στα Φροντιστηρια γίνεται σε πολυμελη τμηματα των δεκα , δωδεκα , δεκαπέντε και συχνα και είκοσι ατόμων και ειδικα τωρα που υπάρχει ζητηση για την εκμαθηση της γερμανικης γλωσσας !
Στα ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων όπου ο διδάσκων επικεντρωνεται ΜΟΝΟ σε ένα ή το πολύ σε δύο άτομα, είναι φυσικό ότι ο χρόνος των οκτώ μηνών για την απόκτηση του Zertifikat B1 του Goethe Institut μειώνεται δραματικά !!
Και αν μάλιστα πρόκειται για ταχυρυθμα μαθηματα Γερμανικων τότε ό χρόνος αυτός κατεβαίνει παρα μα παρα πολύ !! Πολλω μάλλον με την ομάδα των LernenDe που είναι εξειδικευμένοι ήδη από την πρώτη γενια , που διδασκε από το 1955 έως το 1983 , για να δώσει την σκυτάλη στην δευτερη γενια που ήδη από φοιτητες Γερμανικής Φιλολογίας το 1984 ξεκινησαν να διδασκουν σε ενηλικες ταχυρυθμα Γερμανικα !
Η απολυτη εξειδικευση μας στα ταχυρυθμα γερμανικα για ενηλικες και η ευδοκιμη πορεια μας στην Τριτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπάιδευση και ως Καθηγητες και Εξεταστες του Goethe Institut – αποτελει για τους σπουδαστες μας την καλυτερη εγγυηση οτι αυτό που υποσχόμαστε το πραγματοποιούμε !!
Εξαλλου αν κανείς έχει χρόνο και διάθεση να περιηγηθεί στις προηγούμενες αναρτησεις αυτου του ιστολογίου θα διαπιστωσει επώνυμες περιπτώσεις σπουδαστων μας , που κι αυτοι όπως και εσεις αναζητώντας στο διαδίκτυο ταχυρυθμα , ενταττικα , ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικών βρήκαν την σελίδα μας , επικοινώνησαν μαζί μας , ακουσαν τη δικη μας εκδοχη για ταχυρυθμα γερμανικα για ενηλικες , μας εμπιστευτηκαν και επιβραβευτηκαν για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν με το να αποκτήσουν σε πραγματικά απιστευτα γρήγορο χρόνο ( ακόμη και σε 80 ώρες η Αμαλία ) το Zertifikat B2 του Goethe Institut και τώρα να διαπρέπουν ως ιατροι , ως μηχανικοί ή και ώς μεταπτυχιακοι και διδακτορικοι σπουδαστές στην Γερμανία !
Σας προτρέπουμε να ψάξετε όλες τις εναλλακτικές προσφορές ! Να ζητήσετε από τα Φροντιστήρια και τους συναδέλφους να σας πουν με ακρίβεια σε πόσο χρόνο και με πόσο κόστος θα μάθετε Γερμανικα και συγκεκριμένα πόσο χρονο και κοστος χρειάζεται για να αποκτήσετε το Zertifikat B2 του Goethe Institut !
Και τέλος ας επικοινωνήσετε και με τους LernenDe για να ακούσετε και την δική μας προσφορά , που πιστέψτε μας θα είναι πρός το συμφέρον σας !!
                              lernendegr@yahoo.gr

Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
Σε πόσο χρόνο θα αποκτήσω το Zertifikat B1 , B2 Goethe Institut ?? 
Με τα ταχυρυθμα , εντατικα , ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων των LernenDe σε χρόνο που άλλοι θεωρούν αδιανόητο !!
Ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ σε 4 το πολύ μήνες αποκτάτε το Zertifikat Β1 , και σε 8 το πολύ μήνες το Zertifikat Β2 με δύο το πολύ διώρα μαθηματα την εβδομαδα !
Με μέθοδο που είναι δοκιμασμένη ήδη από την πρώτη γενια των LernenDe ήδη από το 1955, και το οποίο βελτίωσε ή δεύτερη γενιά των καθηγητων Γερμανικής Φιλολογίας των LernenDe τα τελευταία 25 χρόνια μέσα από την διδασκαλία σε εντατικα , ταχυρυθμα τμηματα Γερμανικων της Τριτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπάιδευσης και από την εμπειρία τους ως καθηγητες κι εξεταστες στο Goethe Institut
Ασφαλώς και τα συγκεκριμένα τμήματα γερμανικης γλώσσας δεν απευθύνονται σε μαθητές Γυμανασίου ή Λυκείου !
Πρόκειται για εντατικα , ιδιαίτερα μαθηματα ενηλικων που έχουν την διάθεση και τον χρόνο για 4 έως 8 το πολύ μήνες να αφιερωθούν στην σπουδή της γερμανικης γλωσσας για να δρέψουν αποτελέσματα για τα οποία άλλοι προσπαθούν υπερδιπλάσιο χρόνο, με υπερδιπλάσιο φροντιστηριακό χρόνο διδασκαλίας.
Αν κανείς μπει στον κόπο να διαβάσει τις παλαιότερες αναρτήσεις μας, θα διαπιστώσει ιδίοις όμμασι επώνυμες περιπτώσεις αρχαρίων σπουδαστών μας που απέκτησαν το Zertifikat B2 Goethe Institut με ΑΡΙΣΤΑ ,σε 100 το πολύ ώρες και σε διάστημα 5 έως 8 μηνών, πάντοτε με το πολύ δύο δίωρα μαθήματα την εβδομάδα !!
Και αντίστοιχες περιπτώσεις σπουδαστών οι οποίοι ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ απέκτησαν σε 12 περίπου μήνες το Zertifikat C1 Goethe Institut !
Και το σπουδαιότερο !! Δεν απέκτησαν απλά το Zertifikat B1 , B2 και C1 !! Κάτι το οποίο είναι κάτι το απλό έχοντας διδαχθεί Γερμανικα από καθηγητές και εξεταστές του Goethe Institut ! Οι σπουδαστές μας γνωρίζουν και μιλούν άπταιστα Γερμανικά ( ασφαλώς ανάλογα με το επίπεδο που βρίσκονται ) και όσοι ιατροί, μηχανικοί και άλλοι επιστήμονες απέκτησαν μαζί μας το Zertifikat B2 εντάσσονται άμεσα, απρόσκοπτα και χωρίς κανένα πρόβλημα στην νοσοκομειακή και εργασιακή γερμανική καθημερινότητα !
Ασφαλώς οι LernenDe πέρα από τα εντατικα , ταχυρυθμα τμηματα Γερμανικών προσφέρουν και απλά ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων που προσαρμοζονται αναλογα με τις αναγκες των σπουδαστών μας !
Και ακόμα πιο σημαντικό είναι , ότι τα εντατικά , ταχυρυθμα μαθηματα ενηλικων των LernenDe , σε αντιδιαστολή με τα αντιστοιχα φροντιστηριακά μαθήματα διεξάγονται επτά ημέρες την εβδομάδα, από πού νωρίς το πρωί έως πού αργα το βράδυ , σε απόλυτα ευελικτο και μεταβαλλόμενο πρόγραμμα που να ανταποκρίνεται πλήρως στην εργασία ή τις σπουδες των σπουδαστων μας !
Αναφορικά με τα δίδακτρα, αυτά θεωρούνται οικονομικά , ανα αναλογιστεί κανείς αφενός την εξαιρετκή ποιότητα μας και το γεγονός ότι εξοικονομούμε από τους σπουδαστές μας πολύτιμο χρόνο που χάνεται στα Φροντιστηρια ή σε άλλα ιδιαίτερα !
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο  lernendegr@yahoo.gr

Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ , ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ !!!!!!!...... και πόσο αυτό μας αρέσει!!!!
Όταν δηλαδή διακόπτουν τις σπουδές τους στα ταχυρυθμα, εντατικα μαθηματα Γερμανικων που τους προσφερουμε, για να πιάσουν δουλειά στην Γερμανία ή στην Ελβετία !!
Μετά τον μηχανολόγο μηχανικό Αλέκο Γκούμα που αρχές Δεκεμβρίου μας εγκατέλειψε για την Βαυαρία, μας εγκαταλείπει ακόμη ένας μηχανικός μας !!
Ο αγαπημένος μας Θανάσης Βασιλόπουλος που υπέγραψε πριν λίγες ημερες με Ελβετική εταιρεία !!
Και τι μεγαλύτερη χαρά για τους LernenDe όταν βλέπουν ότι οι σπουδαστές τους χωρίς καν να έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο σπουδών τους για το Zertifikat B2 , με ένα απλό Zertifikat B1 ( και ακόμη πιο χαμηλά ο Αλέκος ) ήταν σε θέση να ανταποκριθούν στις προφορικές συνεντεύξεις με τους εργοδότες τους ( και μέσω Skype και μετα εκ του σύνεγγυς ) που φυσικά έγιναν στα Γερμανικά !!
Όταν λοιπόν σας λέμε ότι σε 100 ώρες αποκτάτε το Zertifikat B2 του Goethe Institut και μάλιστα ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ , εννοείται ότι πολύ πιο πρίν από τις 100 αυτές ώρες, είστε σε θέση να ανταποκριθείτε σε συνεντεύξεις επιλογής προσωπικού !!
Φυσικά η δυνατή και έμπειρη ομάδα των LernenDe αναλαμβάνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΗΣ , τά πάντα σχετικά με την πρόσληψη τους. 
Σύνταξη Lebenslauf, Motivationsbriefe, Uebersetzungen  και φυσικά προετοιμασία και έτοιμες απαντήσεις σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ θέσει ο Γερμανός εργοδότης σας κατά την προφορική σας συνέντευξη !!! 
Η επιλογή σας λοιπόν για ταχυρυθμα, εντατικα μαθηματα Γερμανικων ταυτιζεται απολυτα με την επιλογη σας για ειδικους που να σας προετοιμασουν ωστε να έχετε επιτυχια στην ευρεση εργασιας στην Γερμανια, στην Αυστρια ή στην Ελβετία !!
Και είναι μονοσήμαντη !!
Η ομαδα των καθηγητών και καθηγητριων των LernenDe !!!
Με χαρα μας θα απαντήσουμε σε οποιαδηποτε απορία σας, αν επικοινωνήσετε μαζί μας στο
              lernendegr@yahoo.gr
 
 

Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΙΑΤΡΟΥΣ - ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ


Οι LernenDe οι απόλυτα εξειδικευμενη ομάδα Φιλολογων Καθηγητων Γερμανικης  στα εντατικα , ταχυρυθμα μαθηματα Γερμανικων στην Αθηνα , ανταποκρινόμενοι στην συνεχως μεγαλυτερη ζήτηση από Ελληνες Ιατρους για να ξεκινησουν ιατρικη ειδικοτητα στην Γερμανια, δημιουργησαν ενα συγκεκριμενο ιστολογιο, που περιεχει πληροφοριες σχετικα με θεσεις ιατρικης ειδικοτητας στην Γερμανια, και κυριως σχετικα με τις προυποθεσεις γλωσσας προκειμενου να ξεκινησει κανεις ιατρικη ειδικοτητα στην Γερμανια, στην Αυστρια ή στην Ελβετία !!
Φυσικά επικεντρωνεται στο πως μπορει κανεις να αποκτησει όχι σε οκτώ αλλά σε έξι ή και σε τεσσερεις μηνες το Zertifikat B2 του Goethe Institut που αποτελει βασική προυποθεση για την εκδοση Approbation προκειμένου να προσληφθει κανεις από Γερμανικο Νοσοκομειο για να ξεκινησει ιατρική ειδικοτητα ή να εργαστει ώς Facharzt αν έχει ηδη λάβει ιατρική ειδικότητα στην Ελλάδα !!
Και επειδή οι προυποθεσεις για την αποκτηση Approbation συνεχως αλλάζουν και ήδη στο κατάτιδιο της Εσσης ( Hessen ) απαιτείται το Zertifikat C1 του Goethe Institut ως γλωσσική προυπόθεση για την έκδοση Approbation, το εξειδικευμένο μας ιστολόγιο παρέχει πληροφορίες και επώνυμες περιπτώσεις επιτυχόντων σπουδαστών μας, ιατρών ή τελειοφοιτων ιατρικής, που το ΠΟΛΥ σε δωδεκα μήνες , μάλιστα σε 12 μηνες , με ΜΟΝΟ με δύο δίωρα την εβδομάδα , και χωρίς να κάνουν καν κάθε εβδομάδα, απέκτησαν - ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ - το Zertifikat C1 του Goethe Institut και μάλιστα με ΑΡΙΣΤΑ, και το κυριότεροεξασφάλισαν ΑΜΕΣΑ θέση εργασίας ως ειδικευόμενοι ιατροί σε Γερμανικά Νοσοκομεία, χωρίς να χρειαστεί να παρακολουθήσουν ούτε ένα λεπτό μάθημα Γερμανικών στην Γερμανία, μιας και το επίπεδο που είχαν φτάσει με τα ταχυρυθμα εντατικα μαθηματα Γερμανικων που οι LernenDe τους προσέφεραν, τους ήταν υπερ το δεον αρκετό, ώστε να ανταποκριθούν επαρκέστατα, από την πρώτη μέρα της Hospitatiom τους, και φυσικά μετα την πρόσληψη τους, στην νοσοκομειακή καθημερινότητα της Γερμανίας !!
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο το ιστολόγιο μας ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΙΑΤΡΟΥΣ ή για οποιαδήποτε απορία σας επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας μας email στο
               lernendegr@yahoo.gr

Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ZERTIFIKAT B2 ΣΕ ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ !!Οι LernenDe , πρωτοπόροι εδώ και 25 χρόνια στα εντατικά ταχυρυθμα μαθηματα Γερμανικων ενηλικων, προσφερουν σε αρχάριους πτυχιούχους σε επτά ΜΟΝΟ μήνες το Zertifikat B2 Goethe Institut σε μια μοναδικη τιμη !

Σε συνεργασία με τα Φροντιστήρια Κ.Κατωπόδη θα ξεκινήσουν στις αρχές Φεβρουαρίου δύο κλειστά τμήματα των επτά ατόμων, το πρώτο Δευτερα και Πέμπτη στην Βάρη, και το δεύτερο Τριτη και Παρασκευη στη Λυκόβρυση, σε δύο μαθηματα των 150 λεπτων κάθε φορά  !

Οι αρχάριοι ενηλικες πτυχιουχοι σπουδαστές θα αποκτήσουν ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ το Zertifikat B2 του Goethe Institut στις εξετασεις αρχές Σεπτεμβρίου 2014 δηλαδή σε επτά ΜΟΝΟ μήνες !

 Οι ώρες θα καθοριστούν μετα από συνάντηση όλων των σπουδαστών με την καθηγήτρια στα τέλη Ιανουαρίου !

Η τιμή έχει καθοριστεί στα 1200 ευρώ το άτομο, και εξοφλείται με την εγγραφή ΜΟΝΟ με πιστωτικές κάρτες σε έξι άτοκες δόσεις !!

Αν σκεφτείτε ότι τα Γερμανικά Φροντιστηρια χρεώνουν από 1300 έως 1700 ευρώ για το Zertifikat B1 σε οκτώ μήνες, τότε 1200 ευρώ για τέσσερα επίπεδα Α1 - Α2 - Β1 και Β2 είναι πραγματική ευκαιρία !! 

Και όταν μιλάμε ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ εννοούμε ότι σε ιδιωτικό συμφωνητικό που θα υπογραψετε με τα Φροντιστηρια Κατωπόδη στην εντελώς απίθανη έως και πρακτικά αδύνατη  περίπτωση όπου δεν θα αποκτήσετε με την πρώτη το Zertifikat B2 τον Σεπτέμβριο του 2014, θα σας επιστραφούν στο ακέραιο τα 1200 ευρώ και τα Φροντιστήρια θα αναλάβουν ΔΩΡΕΑΝ την προετοιμασία σας για τις εξετάσεις τον Ιανουάριο του 2015 !!

Είναι τέτοια η σιγουριά μας στην επιτυχία της μεθόδου των LernenDe όπου μπορούμε να εγγυηθούμε κάτι τέτοιο !

Μια ανάγνωση στις προηγούμενες αναρτήσεις μας θα σας πείσει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των σπουδαστών όχι απλά επιτυγχάνει στις εξετάσεις των πτυχίων του Goethe Institut αλλά στην κυριολεξία ΑΡΙΣΤΕΥΕΙ !!

Επιπροσθέτως να σας τονίσουμε ότι σε όλους τους σπουδαστές θα δοθούν σε ψηφιακή μορφή ΟΛΕΣ οι σημειώσεις και το οπτικοακουστικό υλικό που θα χρειαστούν οπότε ΔΕΝ θα χρειαστεί να επιβαρυνθούν με άλλα έξοδα !!

Αν πάλι προτιμάτε ταχυρυθμα εντατικά ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ μαθηματα Γερμανικων παλι οι LernenDe εχουν να σας προσφερουν επιλογές με ευέλικτο ωράριο και προγραμμα σπουδών επτά ημέρες την εβδομάδα και Σαββατοκύριακα είτε σε εξατομικευμένο μάθημα, είτε σε κλειστα group των δύο ή το πολύ τριών ατόμων με εξαιρετικά προσιτά και ανταγωνιστικά δίδακτρα !!

Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 
               lernendegr@yahoo.gr
 

 

 

 

Σάββατο, 4 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΣΕ 3.5 ΜΗΝΕΣ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΤΟ ZERTIFIKAT B1 ΤΟΥ GOETHE INSTITUT


Επιβραβεύοντας την εμπιστοσύνη σας , οι LernenDe , η πρώτη σας επιλογή για ταχυρυθμα μαθηματα Γερμανικων στην Αθηνα, προσφέρουν την δυνατότητα σε όποιον και όποια δεν πρόλαβε να ξεκινήσει τον Οκτώβριο και επιθυμεί τέλη Μαΐου να αποκτήσει το Zertifikat B1 του Goethe Institut να το πετύχει με την δοκιμασμένη μέθοδο των LernenDe.


Ξεκινώντας εντελώς αρχάριος , από το απόλυτο ΜΗΔΕΝ και μέσα σε 3.5 ΜΟΝΟ μήνες με δύο δίωρα ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ την εβδομάδα θα πετύχετε ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ αυτό που άλλοι προσπαθούν από τον Οκτώβριο σε πολυμελή τμήματα με έξι ώρες την εβδομαδα να πετύχουν !!

Και στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που βρισκόμαστε να το κατορθώσετε με μία τιμη που ειναι ΜΑΚΡΑΝ φτηνότερη και απο τα πλεον οικονομικα Φροντιστηρια του Κέντρου !!

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν από τις 9 Φεβρουαρίου του 2014 και τέλη Μαίου οι σπουδαστές μας θα αποκτήσουν ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ το Zertifikat B1 του Goethe Institut !!

Η μακρά λίστα των ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ επιτυχόντων μας στις προσφατες εξετάσεις του Goethe Institut μπορεί να πείσει και τον πλεόν δύσπιστο, ότι σε εμας το ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ δεν είναι σχήμα λόγου αλλά μία συνεχώς επαναλαμβανόμενη πραγματικότητα !!

Και το επίσης εξαιρετικά σημαντικό για τους εργαζόμενους και φοιτητές που εκ των πραγμάτων αδυνατούν να ακολουθήσουν τις συγκεκριμένες ημέρες και ώρες των Φροντιστηρίων, οι LernenDe κατανοώντας τις ανάγκες σας σας προσφέρουν ένα εξαιρετικά ευέλικτο πρόγραμμα που ΕΣΕΙΣ θα καθορίσετε, και το οποίο μπορεί να μεταβάλλετε ακόμη κι από βδομάδα σε βδομάδα, εφόσον το επιθυμείτε, και με ένα εύρος ωρών διδασκαλίας που ξεκινούν από τις 8 το πρωί και φτάνουν έως και τις 11 το βράδυ - εννοείται ακόμη και τα Σαββατοκύριακα - προκειμένου να ανταποκρίνεται πλήρως στις δικές σας προσωπικές ανάγκες !!

Και επιπροσθέτως χωρίς να πληρώσετε ουτε cent για το εκπαιδευτικό υλικό που σας το παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ σε ψηφιακή μορφή και αφορά κείμενα και σημειώσεις από την πρώτη γενιά των LernenDe - από το 1958 !! - και το οποίο εμπλουτίζεται συνεχώς, ώστε να καλύπτει και το σημερινό format των εξετάσεων του Goethe Institut !!

Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την αξιοπιστία των LernenDe και αφού ρωτήσετε ΠΑΝΤΟΥ για τα προγράμματα, τις ώρες και τις τιμές που σας ζητούν Φροντιστήρια και Συνάδελφοι για να σας φτάσουν από τις 9 Φεβρουαρίου 2014 στα τέλη Μαιου 2014 στην ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ απόκτηση του Zertifikat B1 Goethe Institut, τότε και μόνον τότε, κάντε τον κόπο να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 
                      lernendegr@yahoo.gr 
Θα διαπιστώσετε ότι θα είναι μία από τις πιο σοφές επιλογές σας !!