Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΑ ΠΕΝΤΑΜΕΛΗ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΜΕΛΗ ΜΑΣ GROUP !!


 Πολλά από τα email που δεχόμαστε σχετικά με τα ταχυρυθμα μαθηματα Γερμανικων για ενηλικες αφορα τα δίδακτρα !
Όπως θα έχετε διαπιστώσει - όσοι επισκέπτεστε συχνά τις ιστοσελίδες μας -  μετά το πρώτο δεκαήμερο των προεγγραφών που - όπως σε όλα τα Φροντιστήρια - έτσι και στους LernenDe προσέφερε ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ εκπτώσεις που φυσικό ήταν να γίνουν ανάρπαστες ( που φυσικά θα συνεχίσουν να ισχύουν μέχρι 30.9  σε όσους έστειλαν email εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέχρι και 10.9.2014 ) υπήρξε μια αναπροσαρμογή !
Πολλοί διαβάζοντας για τα δίδακτρα των 2000 ευρώ για τα πενταμελή Φροντιστηριακά τμήματα καί για τα 2500 ευρώ για τα κλειστά διμελή μας αντιτείνουν με έκπληξη - και ίσως και ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ  - οτι τα δίδακτρα άλλων Γερμανικών Φροντιστηρίων για τα αντίστοιχα οκτάμηνα εντατικά τμήματα με μάθημα δύο τρίωρων την εβδομάδα κυμαίνονται από 1300 έως 1800 ευρώ !!
Συμφωνούμε !! 
Αλλά με μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ που προφανώς σας διαφευγει !
Τα δίδακτρα αυτά αφορούν το οκτάμηνο εντατικό τμήμα που οδηγει στο Zertifikat B1 !! 
ΠΡΟΣΟΧΗ !! Τα οκταμηνα εντατικα τμηματα ΟΛΩΝ των άλλων Φροντιστηρίων οδηγούν στο Β1 και όχι στο Β2 που οδηγούν ΚΑΙ τα τέσσερα προγράμματα των LernenDe ! Δηλαδή και τα τρια ταχυρυθμα προγράμματα Γερμανικών ( των 100 , των 150 και των 200 ωρών ) και το απλό μας τμημα που ακολουθεί πιστα το πρόγραμμα των κανονικών τμημάτων του Goethe Institut !!
Για να φθασετε στο Zertifikat B2 στα άλλα Φροντιστήρια θα πρέπει είτε να παρακολουθησετε ( μετα φυσικά το οκταμηνο τμημα για το Β1 ) το εντατικό θερινό τους τμήμα και στη συνέχεια με άλλους 4 μηνες να δώσετε για το Β2, είτε από την επόμενη σχολική χρονια να παρακολουθήσετε άλλους οκτω μήνες για το Zertifikat B2 !
Το συνολικό κόστος για όλα αυτά, δηλαδή την απόκτηση του Β1 σε 8 μήνες και κατόπιν την απόκτηση του Β2 σε ένα ακόμη οκτάμηνο, ανέρχεται τουλάχιστον στα 2300 ευρώ στην πιο οικονομική εκδοχή του ! 
Και συχνά υπερβαίνει και τα 3000 ευρώ
Σε συχνά δεκαπενταμελή και εικοσαμελή τμήματα !
Για να μην μιλήσουμε για τα 4800 ευρώ που απαιτούν συνολικά τα επτά επίπεδα του Goethe Institut για την απόκτηση του Zertifikat B2 !! 
Επαναλαμβάνουμε ότι το εύρος 2300 - 3000+ των διδάκτρων για την απόκτηση του Β2 αφορά ΜΟΝΟ τα σοβαρα, εξειδικευμένα Φροντιστήρια Γερμανικών !! 
Αυτά δηλαδή που διδάσκουν  - όπως οι LernenDe - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο Γερμανικά ! 
Όμως σε εμάς τα πράγματα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικά ! 
Με τους LernenDe αποκτάτε το Zertifikat B2 του Goethe Institut ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ σε διάστημα 4 – 6 – 8 έως το ΠΟΛΥ 12 μηνών με κόστος 2000 ευρώ για τα πενταμελή φροντιστηριακά και 2500 για τα κλειστα διμελή τμήματα !
Ασχετα από το τμήμα για ταχυρυθμα Γερμανικα το οποίο και θα επιλέξετε !
Δηλαδή είτε επιλέξετε το DeutschRasant των 100 ωρών, είτε το DeutschIntensin των 150 ωρών , είτε το DeutschEinfach των 200 ωρών, το κόστος είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ το ίδιο !
Δηλαδή 2000 ευρώ για τα Φροντιστηριακά και 2500 για τα κλειστά διμελή !!
Καντε μόνοι σας την σύγκριση !!
Με όσα χρήματα θα δίνατε για το Zertifikat B2 σε διάστημα 15 έως 20 μηνών στα εντατικα τμηματα Γερμανικών των άλλων εξειδικευμένων Φροντιστηρίων Γερμανικών , με τα ίδια και λιγότερα χρήματα στους LernenDe κάνετε ουσιαστικά ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ μαθημα και αποκτατε το Β2 σε διάστημα από 4 έως 12 μηνες !!
Επομενως οι LernenDe δικαιούνται να μιλάνε πέρα από το ότι είναι οι ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ στα σωστα και γρηγορα Γερμανικα , ότι προσφέρουν επίσης ΚΑΙ οικονομικα Γερμανικά !!
Πολλω δε μάλλον αν επιλέξετε τα πενταμελή Φροντιστηριακά μας τμήματα όπου ΜΟΝΟ με 2000 ευρώ καλύπτονται και τα 4 επίπεδα δηλαδή το Α1 – Α2 -Β1 και Β2 και αποκτάτε ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ το Zertifikat B2 του Goethe Institut !!
Τόσο φθηνα όσο πουθενά !!
Και το πιο σημαντικό ακόμα !!
Τουλάχιστον στο μισό χρόνο από τα αντίστοιχα εντατικά τμηματα των εξειδικευμένων Φροντιστηρίων Γερμανικών !
Και αναφορικά και με τα ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών που προσφέρουν εκατοντάδες συναδέλφοι εύκολα μπορείτε να διαπιστετε ότι ακόμη και και τα διμελή μας τμήματα είναι σημαντικά πιο οικονομικά από τα ιδιαίτερα μαθήματα που προσφέρονται στην Ελληνική Αγορά ! Και εξηγούμε !
Πολλοί έχουν κατεβάσει τις τιμές στα ιδιαίτερα μαθηματα Γερμανικων στα 10 ή και στα 7.5 ευρώ την ώρα !
Και πολύ καλά κάνουν μεσούσης της οικονομικής κρίσης !!
ΟΜΩΣ.... ρωτήστε τους πριν ξεκινήσετε !
Σε πόσες ώρες και σε πόσο χρονικό διάστημα μπορούν να σας εγγυηθούν το Zertifikat B2 !!
Θα διαπιστώσετε ότι το ΝΩΡΙΤΕΡΟ που θα ακούσετε είναι σε δύο χρόνια με δύο δίωρα μαθήματα την εβδομάδα !
Κάντε μόνοι σας τον πολλαπλασιασμό !
40 περίπου εβδομάδες μάθημα το το έτος επί 2 χρόνια μας κάνουν 80 εβδομάδες ! Επί 4 ώρες μας κάνει 320 ώρες !!
Με 10 ευρώ την ώρα 3200 ευρω και με 7.5 ευρω την ώρα 2400 ευρώ !!
Επομένως τα 2500 ευρώ για τα κλειστα διμελή τμήματα των LernenDe είναι σημαντικά φθηνότερα έως και ανταγωνιστικά ακόμη και με τα πιο φθηνα ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ μαθηματα Γερμανικων που μπορείτε να βρείτε !
ΧΩΡΙΣ να υπολογίζετε ότι με τους LernenDe αποκτάτε το Β2 κατα μέσο όρο σε 7 μήνες !!
Επομένως κατέχετε το πτυχίο ( και την γνώση της γλώσσας ) εναμιση χρόνο ΝΩΡΙΤΕΡΑ από οπουδήποτε αλλού !
Ενάμιση χρόνο που θα τον εκμεταλλευτείτε για να εργαστείτε ή για να σπουδάσετε !!
Από κάθε άποψη λοιπον τα ταχυρυθμα μαθηματα Γερμανικων των LernenDe είναι όχι μόνο ΜΑΚΡΑΝ τα πλεον γρήγορα αλλά και τα ΠΛΕΟΝ οικονομικα !!
Και αν εμπίπτετε σε κάποια ειδική περίπτωση που θα αξιολογήσει είτε  η Διεύθυνση του Φροντιστηρίου , είτε ή καθηγητρια ή ο καθηγητής τότε χορηγείται υποτροφία σπουδών που μειώνει ακόμη περισσότερο τα δίδακτρα ! Σε ποσοστό που δεν φαντάζεστε ! Δείτε συγκεκριμένα στο ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ
Για τις περιπτώσεις αυτές και για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας με email λέγοντας μας το πρόγραμμα για το οποιο ενδιαφέρεστε, την περιοχή ου μένετε και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και η-ο αρμοδια-ος καθηγητρια-της θα σας τηλεφωνήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει !
                   lernendegr@yahoo.gr