Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ?



ΣΕ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟΚΤΩ ΤΟ Β2 , ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ , ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

Σταχυολογώντας τις ερωτήσεις που μας θέσατε στα email σας αναφορικά με τα ταχυρυθμα μαθηματα Γερμανικων και επιθυμώντας να σας ενημερώσουμε για το πως μπορείτε να μάθετε εύκολα και γρήγορα Γερμανικα, δημιουργήσαμε μια σειρά ερωταποκρίσεων που πιστεύουμε να σας φανεί χρήσιμη ! Μια αναλυτική παρουσίαση των LernenDe μπορείτε να δείτε στο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ LERNENDE

Στην σημερινη και στις επομενες αναρτησεις μας, θα σας ενημερώνουμε αναλυτικά στα πιο συχνα από τα ερωτήματα σας !

Θέλω να μάθω γρηγορα Γερμανικά ! Πόσο χρονο χρειάζεται να μάθω Γερμανικα ? Πόσο χρόνο θα μου παρει για να μιλήσω Γερμανικά ?

Ειλικρινά δεν υπάρχει μονοσήμαντη απάντηση ! 
Θα πρέπει να προσδιορίσει κανείς τι σημαίνει για αυτόν το μιλάω Γερμανικά !
Αν επιθυμεί κανείς να συστηθεί και να πει δυο λόγια για τον ευατό του, να μπορεί να αντιμετωπίζει καθημερινές καταστάσεις ( όπως για παράδειγμα να αγοράζει στα καταστήματα, να χρησιμοποιεί τα ΜΜΜ , να προσανατολίζεται , να θέτει απλές ερωτήσεις ) δύο μήνες ταχύρυθμα Γερμανικα με την μέθοδο LernenDe είναι αρκετοί !
Αν ωστόσο επιθυμεί να αρθρώνει επιχειρήματα σε θέματα που υπερβαίνουν την καθημερινότητα και άπτονται κοινωνικών, πολιτικών, εκπαιδευτικών και άλλων θεμάτων ( όπως για παράδειγμα για τα αίτια και την αντιμετώπιση της ανεργίας, για το ρατσισμό και την διαφορετικότητα, για τις ανισότητες στο εκπαιδευτικό σύστημα κ.α ) τότε χρειάζεται ένα τετράμηνο έως εξάμηνο περίπου με το υπερεντατικό ή το εντατικό μας πρόγραμμα αντίστοιχα !
Για τον λόγο αυτό και έχουμε θέσει το Zertifikat B2 του Goethe Institut ως το πρώτο βήμα για την πιστοποίηση της καλής γνώσης της Γερμανικής Γλώσσας που αποδεικνύει σε οποιοδήποτε ( εργοδότη, φορέα ή Εκπαιδευτικό Ίδρυμα ) το απαιτήσει ότι είστε σε θέση,  όχι μόνο να αντιμετωπίζετε τις απλές καθημερινές καταστάσεις αλλά το κυριότερο, ότι διαθέτετε την ικανότητα να συμμετέχετε σε συζητήσεις, να αρθρώνετε με ευκολία επιχειρήματα και να αντικρούσετε αυτά με τα οποία διαφωνείτε, και γενικά να έχετε θέσει στέρεες βάσεις προκειμενου να φθάσετε γρήγορα στο επίπεδο C1 αρχικά και κατόπιν στο C2 όπου πια  θα έχετε την πολύ καλή και άριστη αντίστοιχα γνώση της Γερμανικής Γλώσσας !
Με τα ταχυρυθμα Γερμανικα προγράμματα των LernenDe ξεκινώντας κάποιος από το απόλυτο μηδέν, ως αρχάριος θα αποκτήσει από 4 έως 8 μήνες το Zertifikat B2, και συνεχίζοντας με τον ίδιο ρυθμό σε 7 έως 11 μήνες το Zertifikat C1 του Goethe Institut !
Σκεφτείτε την οικονομία χρόνου ( αλλά και διδάκτρων ) που μπορείτε να πετύχετε επιλέγοντας το υπερεντατικό ή το εντατικό μας πρόγραμμα !
Ξεκινώντας από το μηδέν σε 4 μήνες με δύο τρίωρα ( ή τρία δίωρα την εβδομάδα ) αποκτάτε το Zertifikat B2 και συνεχίζοντας με τον ίδιο ρυθμό για ακόμη 3 μήνες αποκτάτε το Zertifikat C1 !
Που σημαίνει πρακτικά ότι αν κάποιος ξεκινήσει αρχές Οκτωβρίου του 2014, κάνοντας μάθημα ΜΟΝΟ δυο φορές την εβδομάδα για ένα τρίωρο την φορά , τέλη Απριλίου του 2015 θα είναι απόλυτα έτοιμος και μπορεί είτε να ανεβεί στην Γερμανία να δώσει το C1 ή να περιμένει έως τέλη Μαίου του 2015 προκειμένου να  δώσει και εγγυημένα να αποκτήσει το Zertifikat C1 του Goethe Institut στην Αθήνα !
Την στιγμή που τα σοβαρά εξειδικευμένα Φροντιστήρια Γερμανικών του Κέντρου σας προετοιμάζουν στο ίδιο διάστημα ( δηλαδή από Οκτώβριο έως και Μάιο ) για το Zertifikat B1 το υπερεντατικό πρόγραμμα των LernenDe σας εξασφαλίζει το Zertifikat C1 !
Για την αποφυγή οιασδήποτε παρανόησης !
Το υπερεντατικό μας πρόγραμμα απευθύνεται ΜΟΝΟ σε σπουδαστές που επί ένα επτάμηνο ΔΕΝ θα περισπώνται από επαγγελματικές ή φοιτητικές υποχρεώσεις και θα μπορούν με απόλυτη συνέπεια και πειθαρχία να ανταποκριθούν στην πολύωρη καθημερινή μελέτη που απαιτείται προκειμένου να καλυφθούν σε 7 μήνες 5 επίπεδα δηλαδή το Α1 – Α2 – Β1 – Β2 και C1 !!
Διαφορετικά μπορείτε να επιλέξετε το εντατικό μας πρόγραμμα με το οποίο σε 7 μήνες αποκτάτε το Zertifikat B2 με δύο μαθήματα των 2.5 ωρών την εβδομάδα και με ένα ακόμη τετράμηνο με δύο δίωρα την εβδομάδα αποκτάτε το Zertifikat C1 !
Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε φοιτητές και εργαζόμενους που επιθυμούν στον μισό χρόνο από αυτόν που θα απαιτείτο στα εξειδικευμένα Γερμανικά Φροντιστήρια ( και ασφαλώς και με σημαντικά χαμηλότερα δίδακτρα ) να αποκτήσουν το Zertifikat B2 ή το Zertifikat C1 !

ΣΕ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟΚΤΩ ΤΟ Β2 , ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ , ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τα 4 προγράμματα των LernenDe ( εκ των οποίων τα 3 αφορουν ταχυρυθμα Γερμανικα ... ακόμη και χωρις κατ οόκον μελέτη ) στον σύνδεσμο ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ LERNENDE - ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ και αν επιθυμείτε να μάθετε για τα δίδακτρα για καθένα από τα παραπάνω προγράμματα τότε απλά δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο  ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΤΩΝ LERNENDE
Για οποιαδήποτε άλλη απορία παρακαλουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email           lernendegr@yahoo.gr  
ελέγχοντας πέρα από τα Εισερχόμενα και τα Spam σας !