Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ZERTIFIKAT B2 ΣΕ ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ !!



Οι LernenDe , πρωτοπόροι εδώ και 25 χρόνια στα εντατικά ταχυρυθμα μαθηματα Γερμανικων ενηλικων, προσφερουν σε αρχάριους πτυχιούχους σε επτά ΜΟΝΟ μήνες το Zertifikat B2 Goethe Institut σε μια μοναδικη τιμη !

Σε συνεργασία με τα Φροντιστήρια Κ.Κατωπόδη θα ξεκινήσουν στις αρχές Φεβρουαρίου δύο κλειστά τμήματα των επτά ατόμων, το πρώτο Δευτερα και Πέμπτη στην Βάρη, και το δεύτερο Τριτη και Παρασκευη στη Λυκόβρυση, σε δύο μαθηματα των 150 λεπτων κάθε φορά  !

Οι αρχάριοι ενηλικες πτυχιουχοι σπουδαστές θα αποκτήσουν ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ το Zertifikat B2 του Goethe Institut στις εξετασεις αρχές Σεπτεμβρίου 2014 δηλαδή σε επτά ΜΟΝΟ μήνες !

 Οι ώρες θα καθοριστούν μετα από συνάντηση όλων των σπουδαστών με την καθηγήτρια στα τέλη Ιανουαρίου !

Η τιμή έχει καθοριστεί στα 1200 ευρώ το άτομο, και εξοφλείται με την εγγραφή ΜΟΝΟ με πιστωτικές κάρτες σε έξι άτοκες δόσεις !!

Αν σκεφτείτε ότι τα Γερμανικά Φροντιστηρια χρεώνουν από 1300 έως 1700 ευρώ για το Zertifikat B1 σε οκτώ μήνες, τότε 1200 ευρώ για τέσσερα επίπεδα Α1 - Α2 - Β1 και Β2 είναι πραγματική ευκαιρία !! 

Και όταν μιλάμε ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ εννοούμε ότι σε ιδιωτικό συμφωνητικό που θα υπογραψετε με τα Φροντιστηρια Κατωπόδη στην εντελώς απίθανη έως και πρακτικά αδύνατη  περίπτωση όπου δεν θα αποκτήσετε με την πρώτη το Zertifikat B2 τον Σεπτέμβριο του 2014, θα σας επιστραφούν στο ακέραιο τα 1200 ευρώ και τα Φροντιστήρια θα αναλάβουν ΔΩΡΕΑΝ την προετοιμασία σας για τις εξετάσεις τον Ιανουάριο του 2015 !!

Είναι τέτοια η σιγουριά μας στην επιτυχία της μεθόδου των LernenDe όπου μπορούμε να εγγυηθούμε κάτι τέτοιο !

Μια ανάγνωση στις προηγούμενες αναρτήσεις μας θα σας πείσει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των σπουδαστών όχι απλά επιτυγχάνει στις εξετάσεις των πτυχίων του Goethe Institut αλλά στην κυριολεξία ΑΡΙΣΤΕΥΕΙ !!

Επιπροσθέτως να σας τονίσουμε ότι σε όλους τους σπουδαστές θα δοθούν σε ψηφιακή μορφή ΟΛΕΣ οι σημειώσεις και το οπτικοακουστικό υλικό που θα χρειαστούν οπότε ΔΕΝ θα χρειαστεί να επιβαρυνθούν με άλλα έξοδα !!

Αν πάλι προτιμάτε ταχυρυθμα εντατικά ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ μαθηματα Γερμανικων παλι οι LernenDe εχουν να σας προσφερουν επιλογές με ευέλικτο ωράριο και προγραμμα σπουδών επτά ημέρες την εβδομάδα και Σαββατοκύριακα είτε σε εξατομικευμένο μάθημα, είτε σε κλειστα group των δύο ή το πολύ τριών ατόμων με εξαιρετικά προσιτά και ανταγωνιστικά δίδακτρα !!

Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 
               lernendegr@yahoo.gr