Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ




Σε πόσο χρόνο θα αποκτήσω το Zertifikat B1 , B2 Goethe Institut ?? 
Με τα ταχυρυθμα , εντατικα , ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων των LernenDe σε χρόνο που άλλοι θεωρούν αδιανόητο !!
Ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ σε 4 το πολύ μήνες αποκτάτε το Zertifikat Β1 , και σε 8 το πολύ μήνες το Zertifikat Β2 με δύο το πολύ διώρα μαθηματα την εβδομαδα !
Με μέθοδο που είναι δοκιμασμένη ήδη από την πρώτη γενια των LernenDe ήδη από το 1955, και το οποίο βελτίωσε ή δεύτερη γενιά των καθηγητων Γερμανικής Φιλολογίας των LernenDe τα τελευταία 25 χρόνια μέσα από την διδασκαλία σε εντατικα , ταχυρυθμα τμηματα Γερμανικων της Τριτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπάιδευσης και από την εμπειρία τους ως καθηγητες κι εξεταστες στο Goethe Institut
Ασφαλώς και τα συγκεκριμένα τμήματα γερμανικης γλώσσας δεν απευθύνονται σε μαθητές Γυμανασίου ή Λυκείου !
Πρόκειται για εντατικα , ιδιαίτερα μαθηματα ενηλικων που έχουν την διάθεση και τον χρόνο για 4 έως 8 το πολύ μήνες να αφιερωθούν στην σπουδή της γερμανικης γλωσσας για να δρέψουν αποτελέσματα για τα οποία άλλοι προσπαθούν υπερδιπλάσιο χρόνο, με υπερδιπλάσιο φροντιστηριακό χρόνο διδασκαλίας.
Αν κανείς μπει στον κόπο να διαβάσει τις παλαιότερες αναρτήσεις μας, θα διαπιστώσει ιδίοις όμμασι επώνυμες περιπτώσεις αρχαρίων σπουδαστών μας που απέκτησαν το Zertifikat B2 Goethe Institut με ΑΡΙΣΤΑ ,σε 100 το πολύ ώρες και σε διάστημα 5 έως 8 μηνών, πάντοτε με το πολύ δύο δίωρα μαθήματα την εβδομάδα !!
Και αντίστοιχες περιπτώσεις σπουδαστών οι οποίοι ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ απέκτησαν σε 12 περίπου μήνες το Zertifikat C1 Goethe Institut !
Και το σπουδαιότερο !! Δεν απέκτησαν απλά το Zertifikat B1 , B2 και C1 !! Κάτι το οποίο είναι κάτι το απλό έχοντας διδαχθεί Γερμανικα από καθηγητές και εξεταστές του Goethe Institut ! Οι σπουδαστές μας γνωρίζουν και μιλούν άπταιστα Γερμανικά ( ασφαλώς ανάλογα με το επίπεδο που βρίσκονται ) και όσοι ιατροί, μηχανικοί και άλλοι επιστήμονες απέκτησαν μαζί μας το Zertifikat B2 εντάσσονται άμεσα, απρόσκοπτα και χωρίς κανένα πρόβλημα στην νοσοκομειακή και εργασιακή γερμανική καθημερινότητα !
Ασφαλώς οι LernenDe πέρα από τα εντατικα , ταχυρυθμα τμηματα Γερμανικών προσφέρουν και απλά ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων που προσαρμοζονται αναλογα με τις αναγκες των σπουδαστών μας !
Και ακόμα πιο σημαντικό είναι , ότι τα εντατικά , ταχυρυθμα μαθηματα ενηλικων των LernenDe , σε αντιδιαστολή με τα αντιστοιχα φροντιστηριακά μαθήματα διεξάγονται επτά ημέρες την εβδομάδα, από πού νωρίς το πρωί έως πού αργα το βράδυ , σε απόλυτα ευελικτο και μεταβαλλόμενο πρόγραμμα που να ανταποκρίνεται πλήρως στην εργασία ή τις σπουδες των σπουδαστων μας !
Αναφορικά με τα δίδακτρα, αυτά θεωρούνται οικονομικά , ανα αναλογιστεί κανείς αφενός την εξαιρετκή ποιότητα μας και το γεγονός ότι εξοικονομούμε από τους σπουδαστές μας πολύτιμο χρόνο που χάνεται στα Φροντιστηρια ή σε άλλα ιδιαίτερα !
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο  lernendegr@yahoo.gr