Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ



Από το ΜΗΔΕΝ στο ZERTIFIKAT B2 του GOETHE INSTITUT σε 100 διδακτικές ώρες με τα ταχυρυθμα , εντατικά, ιδιαιτερα μαθηματα γερμανικων των LernenDe !!

Με δυνατότητα σχηματισμού μικρών ομάδων των δύο ή τριων ατόμων, με απόλυτα ευέλικτο και μεταβαλλόμενο εβδομαδιαίο πρόγραμμα που να καλύπτει αποκλειστικά τις ανάγκες σου, με δωρεαν όλο το οπτικοακουστικό διδακτικό υλικό , και με εξαιρετικά προσιτά δίδακτρα οι είναι εδώ για να ικανοποιήσουν τις απαιτησεις σας για ταχύρυθμα εντατικά Γερμανικά !

Στις παρακάτω αναρτησεις μας βρίσκετε ενδεικτικά επώνυμες περιπτώσεις αριστούχων μας που αποδεικνύουν ότι πραγματοποιούμε ότι υποσχόμαστε

Για περισσότερες πληροφορίες

                   lernendegr@yahoo.gr

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ


Όποιος θέλει να μαθει σωστά, γρήγορα (από το μηδεν στο πτυχίο Zertifikat Β2 Goethe Institut σε 100 ώρες ) και κυρίως οικονομικά  την Γερμανικη Γλώσσα σε ταχυρυθμα εντατικά τμήματα των δύο ή τριών ατόμων ή σε ιδιαίτερα μαθηματα η επιλογή του είναι μονοσήμαντα η δυνατή ομάδα των LernenDE !!

Με ΕΝΑ μόλις δίωρο την εβδομάδα ( 120 λεπτά ) σε ΠΕΝΗΝΤΑ μαθήματα ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ σας εγγυώμαστε το Zertifikat B2 Goethe Institut με κόστος που ξεκινάει από 1200 ευρώ !!!... μάλιστα 1200 ευρώ για ουσιαστικά ΙΔΙΑΤΕΡΟ μάθημα !!

1200 ευρώ για να φθάσετε από το ΜΗΔΕΝ στην απόκτηση του Zertifikat B2 !!!

Τέτοια τιμή ΔΕΝ θα βρείτε ΠΟΥΘΕΝΑ !

Και αναφορικά με την ποιότητα σπουδών τα δύο ΑΡΙΣΤΑ των σπουδαστριών μας , με 94/100 της κας Αικατερίνης Τσιγγρή στις εξετάσεις του Β2 τον Σεπτέμβριο 2013 και με 92.5/100 της κας Ζωής Γαλανού τον Ιούνιο του ίδιου έτους, και οι πολυάριθμοι επιτυχόντες που μπορειτε να δειτε σε παλαιοτερες αναρτήσεις μας,  πιστεύουμε να πείθουν και τον πλέον δύσπιστο ότι η ποιότητα σπουδων μας και η αποτελεσματικότητα μας είναι αξεπέραστη.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στην ακόλουθη διεύθυνση 
                  
                 lernendegr@yahoo.gr
 

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ GOETHE INSTITUT ATHEN ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ


.... και για μία ακόμη φορά πανηγυρίζουμε μαζί με την μαθήτρια μας ιατρό κα Κατερινα Τσιγγρη που ΑΡΙΣΤΕΥΣΕ στις εξετασεις του Β2 του Zertifikat B2 Goethe Institut με τον εκπληκτικο συνολικό βαθμό 94.5/100

Ασφαλώς τα εύσημα ανήκουν στην σπουδάστρια μας που κοπίασε μελετώντας συστηματικά !! 

Εμεις απλά μοιραζόμαστε την χαρά της αισθανόμενοι δικαίωση για την μέθοδο μας που οχι μόνο σας εξασφαλίζει σε εξαιρετικά σύντομο χρόνο τα διπλώματα ,αλλά κυρίως σας μαθαίνει ΑΡΙΣΤΑ Γερμανικά , όπως εξάλλου αντικατοπτρίζουν τα άριστα αποτελέσματα των εξετάσεων !

Τον Αυγουστο πανηγυρίσαμε στις εξετάσεις του Μαίου 2013 , το 93/100 της κας Ζωής Γαλανού Zertifikat B2 , και τωρα το 94.5/100 της κας Κατερίνας Τσιγγρή.

Τυχαίο ??? Δεν νομίζουμε !! 

Θερμα τους συγχαρητηρια !!!

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΕΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ GOETHE INSTITUT




Ολοι μας, δάσκαλοι και σπουδαστες, αναμενουμε με αγωνια τα αποτελεσματα των εξετάσεων για την γερμανικη γλώσσα που διοργάνωσε το Γερμανικο Ινστιτουτο GOETHE INSTITUT ATHEN στην Αθηνα το Σεπτεμβριο 2013, και τα οποία - όπως τουλάχιστον γράφει και το δελτιο υποψηφιου που κρατατε στα χερια σας- θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 11 Οκτωβριου 2013 !

Βεβαια για εμας στους LernenDe www.lernende.blogspot.gr  η αγωνία ΔΕΝ εγκειται στο αν οι σπουδαστες μας "περάσουν" ή όχι 

Η επιτυχία των σπουδαστων μας ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ

Η αγωνία μας εστιάζεται στο αν θα πανηγυρίσουμε - όπως σχεδόν σε κάθε εξεταστική - κάποιον σπουδαστη μας που να ΑΡΙΣΤΕΥΣΕ.

Για το Zertifikat B2 Goethe Institut αυτο σημαινει να έχει πετυχει πάνω από 91.5/100 !!

Αναμένοντας και εμεις τα αποτελεσματα των εξετασεων του Goethe να σας συμβουλεύσουμε απο την εμπειρία και σημερα Τετάρτη ( απο το απόγευμα ) και αύριο Πέμπτη να μπαινετε στην ιστοσελίδα που έχει το γερμανικο ινστιτουτο επειδη υπαρχει μεγαλο ενδεχόμενο να ανακοινωθούν και νωρίτερα !!

Ευχομαστε σε ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ εσας που έχετε επενδυσει κόπο, χρόνο και χρήμα για να μάθετε την Γερμανικη Γλώσσα, να ανταμειφθούν οι κόποι σας με την απόκτηση των διπλωμάτων που έχετε δώσει !

ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ !!!