Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ


Είτε για εργασια στην Γερμανια ή σε γερμανοφωνες χωρες, είτε για σπουδές στα Γερμανικά Πανεπιστημια, είτε - ακομη καλύτερα - απο αγάπη για την Γερμανική Γλώσσα, την πιο συναρπαστική ισως πολιτισμική γλώσσα, αξίζει να πει  κανείς ....

Μαθαίνω Γερμανικά !!!!!

Μετά ομως την απόφαση, απομένει η επιλογή !
Μαθαινω Γερμανικα μόνος μου με κάποια μεθοδο αυτοδιδασκαλίας ή από το διαδίκτυο ??

Μαθαίνω Γερμανικα στο Γερμανικό Ινστιτουτο Goethe Institut Athen ή στο εφάμιλλο του Goethe Institut Thessaloniki που αποτελούσαν και αποτελούν πρότυπα ( ειδικά για όλους εμάς που εργαστηκαμε ως Καθηγητές ή Εξεταστές ) ?

Μαθαίνω Γερμανικά σε κάποιο Φροντιστήριο και μάλιστα σε κάποιο με ταχυρυθμα τμηματα ενηλικων ??

Η τέλος μαθαίνω Γερμανικα με ιδιαίτερο μάθημα ??

Το να επιχειρησει κανείς να μάθει κανείς την γερμανικη γλώσσα μόνος του είναι σαν να αγορασει κάποιος που θέλει να γίνει γιατρός την τετρατομη Ιατρικη Εγκυκλοπαίδεια και να την διαβάσει. Οσες γνώσεις κι αν αποκομίσει θα μπορεσει ποτε να θεραπεύσει τον ευατό του ή άλλους ???

Το να μάθει κανείς Γερμανικά στο Γερμανικό Ινστιτουτο Goethe Institut αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή, αλλά αν κανείς κοιτάξει τα προγράμματα σπουδών θα διαπιστώσει ιδιοις όμμασι το ποσες πολλές ωρες και τι χρηματικο ποσο απαιτείται !!
Τα Φροντιστήρια Γερμανικων αποτελουν μια καλή επιλογη αλλά θα ηταν καλο κάποιος να εμπιστευτει μονο τα εξειδικευμένα Φροντιστήρια Γερμανικών !
Και φυσικά να αντεχει να κάνει μάθημα με πολλούς άλλους σπουδαστές με διαφορετικές απο αυτόν δυνατοτητες και στόχους !

Το να πει κανείς μαθαίνω Γερμανικά σε ιδιαίτερο μάθημα του εξασφαλίζει σίγουρα ένα εξατομικευμένο ταχύρυθμο μάθημα, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του, με ένα ευέλικτο πρόγραμμα κι όχι σε σταθερές ώρες που έχουν τα Φροντιστήρια, κι ασφαλώς ταχύτερη πρόοδο μιας και δεν χάνεται χρόνος με τις απορίες των άλλων.

Το ερώτημα βέβαια είναι για πολλούς το οικονομικό!
Θεωρούν πολλοί ότι το να μαθουν Γερμανικά με ιδιαίτερο κοστίζει περισσότερο !!

Σε πολλές περιπτώσεις έχουν δίκιο !!

Με τους LernenDe  ομως ΟΧΙ

Με τα ταχυρυθμα Γερμανικά μας, μπορει κανείς ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ σε 100 διδακτικές ώρες των εξήντα λεπτών να καλύψει τα επίπεδα Α1 - Α2 - Β1 και Β2 και να αποκτήσει το Zertifikat B2 Goethe Institut και μάλιστα με βαθμό ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ πληρώνοντας ακόμη και λιγότερα από όσα θέλουν τα Φροντιστήρια για το Β1 !!!

Αποκλείεται θα πει κανείς !!

Σας προ(σ)καλούμε να αφιερωσετε λίγο χρόνο και να δειτε παλαιοτερες αναρτήσεις όπου ΕΠΩΝΥΜΑ αναφερουμε σπουδαστες μας που ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝ στις εξετάσεις του πετυχαίνοντας συχνά το απίστευτο 25/25!!! Επώνυμα πάντα !!

Θα ρωτήσετε ασφαλώς γιατί και πως οι LernenDe το καταφερνουν ??

Οταν επί 25 συναπτά έτη προετοιμάζεις σχεδον ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ενηλικες σε ταχυρυθμα τμηματα Γερμανικων , οταν εχεις συνεργατες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Φιλολογους Γερμανικης του ΕΚΠΑ και ΑΠΘ, οι περισσότεροι με ένα ή και δύο μεταπτυχιακά σε Γλωσσολογία και Διδακτική, όταν έχεις πάθος, μεράκι κι ΑΓΑΠΗ γι αυτό που κανεις τότε ασφαλώς είναι εφικτό !!

Αφου λοιπον πάρεις την απόφαση και πείς...  ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ τότε αφού κάνεις μια ενδελεχή έρευνα αγοράς, κάνε τον κόπο να μας γράψεις στο 
            lernendegr@yahoo.gr 

Ισως είναι η πιο σοφή σου επιλογή, και σίγουρα μια επιλογή που σε βεβαιώνουμε οτι δεν θα την μετανοιώσεις ΠΟΤΕ

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ , ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ , ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ , ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ , ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ , ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ , GOETHE.DE , GOETHE INSTITUT , GOETHE INSTITUT ATHEN , GOETHE INSTITUT THESSALONIKI

 

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ


Μαθαινω Γερμανικα γρηγορα ( αποκτω το Β2 του Goethe Institut σε 100 ωρες ) , σωστα με Ελληνες και Γερμανους Φιλολογους ( τ. καθηγητές και εξεταστες των Goethe Institut Athen Goethe Institut Thessaloniki καθως και γερμανικων Goethe Institut ) και κυριως οικονομικα ( με προσιτα για όλους δίδακτρα ) με τους LernenDe !!!

Μαθαινω Γερμανικά γρήγορα !! 

Αν ρωτατε πως και γιατι σας απαντάμε !!

Η Γερμανικη Γλωσσα είναι για εμας ειναι η μοναδικη και απολυτη εξειδικευση μας. 

Εδω και 25 χρονια ασχολουμαστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την Γερμανικη Γλώσσα !!

Προετοιμάζουμε για ΟΛΑ τα πτυχια που παρεχει το Γερμανικο Ινστιτουτο  δηλαδη το Goethe Institut Athen καθως και το Goethe Institut Thessaloniki και συγκεκριμένα για το Zertifikat B1, για το Zertifikat B2 (με το οποιο παρεχεται για τα περισσοτερα επαγγελματα γλωσσικη επάρκεια και συγκεκεριμενα για οσους θελουν να κανουν ιατρικη ειδικοτητα στην Γερμανία Approbation ) και φυσικά με τα πτυχια C1 C2.

Μαθαινω Γερμανικα σωστα !!

Η ομαδα μας απαρτιζεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ απο πτυχιουχους Γερμανικης Φιλολογιας ΕΚΠΑ και ΑΠΘ και Γερμανίδα Φιλόλογο . ΟΛΟΙ έχουν μεταπτυχιακους τίτλους στην Διδακτική ή στην Γλωσσολογία και φροντιστηριακή εμπειρία..Οι πιο έμπειροι και παλαιοί συνεργατες μας  είχαν συνεργαστει ως Καθηγητες και Εξεταστες στα Goethe Institut Athen και Goethe Institut Thessaloniki καθως και σε Goethe Institut της Γερμανίας. Και το πιο σημαντικο. Για όλους η Γερμανικη Γλώσσα σημαίνει πολυ περισσότερο από επάγγελμα η λειτουργημα. Για όλους εμάς στους η Γερμανικη Γλώσσα είναι μεράκι και πάθος !! 

Μαθαίνω Γερμανικά οικονομικά !

Ενδεικτικα αναφερουμε ότι ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ καλύπτετε τα επίπεδα Α1 - Α2 - Β1 και Β2 και αποκτατε ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ το Zertifikat B2 τπου παρεχει το Γερμανικο Ινστιτουτο Goethe Institut σε έξι έως οκτω μήνες απο 1000 ευρώ ( σε ουσιαστικά ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ μαθημα ) δηλαδή με τιμη κατα πολυ χαμηλότερη από εκείνη που άλλα Γερμανικα Φροντιστηρια σας παρεχουν το Β1 σε πολυμελή τμήματα.

Μαθαινω Γερμανικα λοιπον γρηγορα, σωστα και οικονομικα με την εμπειρη ομάδα των LernenDe

Για οποιαδηποτε πληροφορια παρακαλουμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 

           lernendegr@yahoo.gr

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΕΝΤΑΤΙΚΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ


Παραδίδονται ταχύρυθμα, εντατικά και υπερεντατικά μαθήματα Γερμανικών ΟΛΩΝ των επιπέδων και πτυχίων του GOETHE INSTITUT , ιδιαίτερα ή σε κλειστά groups των δύο ή τριών σπουδαστών, στην Αθήνα  στον χώρο σας, στον χώρο των Φροντιστηρίων με τα οποία συνεργαζόμαστε ή στον χώρο των συνεργατών μας.

Η Ομάδα μας αποτελείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ απο Έλληνες και Γερμανούς πτυχιούχους Γερμανικής Φιλολογίας με μεταπτυχιακές σπουδές και πολυετή διδακτική εμπειρία στην Δευτεροβάθμια ή/και Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρώην καθηγητές και εξεταστές του Goethe Institut.

Σας παραθέτουμε μια συνοπτική παρουσίαση των 
επιλογών που σας παρεχουμε

1. ΥΠΕΡΕΝΤΑΤΙΚΑ τμήματα με τα οποία σε 100 διδακτικές ώρες των 60 λεπτών, καλύπτετε τα επίπεδα Α1, Α2, Β1 και Β2 και αποκτάτε ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ το πτυχίο Zertifikat B2 Goethe Institut, σε 4 , 6 ή το πολύ σε οκτώ μήνες.


2. ΕΝΤΑΤΙΚΑ τμήματα με τα οποία σε 100 διδακτικές ώρες των 60 λεπτών καλύπτετε τα επίπεδα Α1, Α2 και Β1 και αποκτάτε ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ το πτυχίο Zertifikat B1 του του Goethe Institut σε 4, 6 ή το πολύ σε οκτώ μήνες.

3. ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ τμήματα για όσους ενδιαφέρονται να μεταναστεύσουν ΑΜΕΣΑ σε Γερμανόφωνες χωρες και επιθυμούν σε διάστημα ενός ή το πολύ δύο μηνών να επικοινωνούν με άνεση σε καθημερινές καταστασεις.

4. Προετοιμασία για τις εξετάσεις Test DaF για όσους ενδιαφέρονται για μεταπτυχιακές σπουδές στην Γερμανία, για τις εξετάσεις C1 και C2 του Goethe Institut, καθώς και για τις εισαγωγικές εξετάσεις των Τμημάτων Γερμανικής Φιλολογίας και Ιονίου Πανεπιστημίου.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο

                lernendegr@yahoo.gr