Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ GOETHE INSTITUT ΙΟΥΝΙΟΥ 2013


Μπορεί να έχουμε γίνει κουραστικοί αλλά είναι ίσως ο μοναδικός τρόπος για να πείσουμε και τους πλεόν δύσπιστους ότι η ταχύρυθμη μέθοδος εκμάθησης Γερμανικών των LernenDe είναι ο βέλτιστος τρόπος όχι απλά να αριστεύσετε στις εξετάσεις του Goethe Institut αλλά να μάθετε τέλεια Γερμανικά !!!
Περίτρανη απόδειξη η μαθήτρια μας κα Ζωή Γαλανού που στις πρόσφατες εξετάσεις για το Zertifikat Β2 του Goethe Institut που διεξήχθησαν 2 Ιουνιου 2013 στην Αθήνα ΑΡΙΣΤΕΥΣΕ !!
Ενδεικτικά αναφέρουμε το 25/25 στο SA ( ναι... καλά ακούσατε 25 στα 25 στην Εκθεση !!!! ), 23/25 στο HV, 22/25 στο LV και 20/25 στο ΜΑ που αποδεικνύουν ότι κατέχει σε όλα τα τμήματα ΑΡΙΣΤΑ την Γερμανική, και μάλιστα έχοντας φοιτήσει κοντά μας (λόγω του διορισμού της ως αγροτικής ιατρού ΠΟΛΥ λιγότερο και από τον προβλεπόμενο χρόνο των 100 διδακτικών ωρών )
Έτσι με το Zertifikat B2 .... in der Tasche αποκτά την Approbation της και ξεκινά την ειδικότητα της ως Ιατρός στην Γερμανία !!
Οι LernenDe της εύχονται ολόψυχα καλή κι ευδόκιμη σταδιοδρομία !!!

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

CARPE ..... AESTATEM ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ TO NEO ZERTIFIKAT B1 ΣΕ 2.5 ΜΗΝΕΣ


 Παραφράζοντας το κλασσικό Carpe diem εμείς συνιστούμε σε όλους και όλες εσάς  .... Carpe aestātem που  στα Λατινικά σημαίνει επωφελήσου το καλοκαίρι !!

Από τις 15 Ιουλίου και μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου για όσους παραμείνουν στο κλεινόν άστυ και επιθυμούν να καλύψουν τα επίπεδα Α1 - Α2 και Β1 και να ξεκινήσουν από τον Οκτώβριο ( είτε κοντά μας, είτε σε κάποιο Φροντιστήριο είτε και στο εξωτερικό ) την προετοιμασία για το Zertifikat B2 του Goethe Institut προτείνουμε.....
Υπερεντατικο πρόγραμμα 10 εβδομάδων με δύο τρίωρα την εβομάδα που σε εξήντα διδακτικές ώρες των εξήντα λεπτών σε ιδιαίτερο μάθημα ή σε κλειστό group των δύο ή το πολύ τριών ατόμων σας φέρνει από το ΜΗΔΕΝ στις αρχές του επιπέδου Β2.
Το κόστος ΜΟΝΟ για την συγκεκριμένη περίοδο είναι 900 ευρώ για το ιδιαίτερο, 700 ευρώ για το διμελές και 500 ευρώ για το τριμέλες group και εξοφλείται μέχρι και σε έξι άτοκες δόσεις με πιστωτικές κάρτες Mastercard - Visa
Για όποιον δεν επιθυμεί να εξοφλεί με κάρτα υπάρχουν ασφαλώς και άλλοι τρόποι μετά από συμφωνία απευθείας με τον-η εκάστοτε διδάσκοντα-ουσα των LernenDe !!!
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία γράψτε μας στο
                            lernendegr@yahoo.gr

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ GOETHE 2013 ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ


Ανακοινώθηκαν πρόσφατα τα αποτελέσματα των τελευταίων εξετάσεων του Zertifikat B2 στο Goethe Institut στο Βερολίνο !! 
Καί πάλι οι LernenDe πανηγυρίζουν ακόμη μία επιτυχία .... επι γερμανικού εδάφους !!
Ο νεαρός μαθητής μας , Ιατρός κος Σωτήριος Κωνσταντακόπουλος αρίστευσε και με το Zertifikat Β2 εξασφάλισε αφενός μεν την Approbation του , ενώ το άριστο επίπεδο των γνώσεων του του επιτρέπει να ξεκινήσει άμεσα Ειδικότητα στην Γερμανία !!
Και ενόσω κάποιοι άλλοι συνάδελφοι του που έχουν ξεκινήσει Γερμανικά πολύ νωρίτερα απ ότι εκείνος θα συνεχίζουν να μαθαίνουν και να μαθαίνουν και να μαθαίνουν...., ο Σωτήρης θα εργάζεται σε Γερμανικό Νοσοκομείο !
Τελικά ΟΛΑ είναι θέμα επιλογής !
Μόνο που επειδή ιδιαίτερα αυτους τους χαλεπούς καιρους μια κακή σας επιλογή θα σας κοστίσει πέρα από πολύτιμο χρήμα, τον ακόμη πιο πολύτιμο χρόνο σας, εμπιστευτείτε και επιλέξτε την ισχυρή ομάδα των LernenDe που για περισότερο από δέκα χρόνια τώρα στελεχώνουν τα Γερμανικά Νοσοκομεία με γλώσσικά ΑΡΙΣΤΑ κατηρτισμένους ιατρούς.
Για περισσότερες πληροφορίες γράψτε μας στο 
                               lernendegr@yahoo.gr



Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΗΤΡΙΕΣ-ΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ



Τα Κέντρα ΞένωνΓλωσσών Κατωπόδη και Τζούνου που συνεργάζονται με τους LernenDe και εφαρμόζουν την μέθοδο DeutschRasant για Ταχυρυθμα Μαθηματα Γερμανικών ζητούν από τον Οκτώβριο 2013 ωρομίσθιους Καθηγητές-τριες Γερμανικών , Πτυχιούχους Γερμανικής Φιλολογίας με βαθμό Πτυχίου τουλάχιστον ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ και κατα προτίμηση με Μεταπτυχιακές Σπουδές.
Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα εκπαιδευθούν ΔΩΡΕΑΝ από την κα Φωτεινη Μαρκάτου, Phd και Frau Renate Waldmeier στην μέθοδο μας και θα εργαστουν στα ανωτέρω Κέντρα ή/και στα ιδιαίτερα μας μαθήματα ( δια ζώσης - μέσω Skype - Webinars )
Προσφέρεται ελκυστικό πακέτο αποδοχών ( με ελάχιστο ωρομίσθιο 30% πάνω από την προτεινόμενη συλλογική σύμβαση της ΟΙΕΛΕ) , ΙΚΑ και επιπλέον ομαδική ιδιωτική ασφάλιση, bonus αποδοτικότητος και συνεχή επιμόρφωση.
Τα email με επισυναπτόμενα Αντίγραφα Πτυχίων παρακαλούμε να τα στείλετε απευθείας στην κα Φωτεινη Μαρκάτου στο email 
                      markatou_fotini@yahoo.com

DEUTSCH ALS FREMDSPRACHE - E-LEARNING - WEBINARS


Με χαρα σας ανακοινώνουμε ότι για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθούν τα μαθήματα των LernenDe στην ησυχία του σπιτιού τους χωρις να χανουν χρόνο σε μετακινησεις ότι πολύ σύντομα θα αναρτησουμε στον διαδικτυακό μας τόπο www.lernende.gr  και www.lernende.com μια εξαιρετική πλατφορμα για e-learning και Webinars !
Με μία προσιτη μηνιαία συνδρομή τα μελη μας θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν όσες φορές επιθυμούν τα βιντεοσκοπημένα μας μαθήματα για το επίπεδο που έχουν εγγραφεί, αφου φυσικά έχουν κατεβάσει από το site μας σε PDF και σε MP3 όλο το διδακτικό υλικό (κείμενα και ακουστικά ) !
Παράλληλα θα έχουν την δυνατότητα να στέλνουν τις απορίες τους που θα απαντώνται το λιγότερο σε 24 ώρες από τον επιβλέποντα-ουσα καθηγητή-τρια τους, και θα έχουν επίσης την ευκαιρία μια φορά την εβδομάδα να κάνουν μέσω Skype προφορική εξάσκηση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με Γερμανίδα Καθηγήτρια !
Το πρόγραμμα εκπονείται από την Ομάδα των LernenDe υπό την επίβλεψη των Καθηγητριών των LernenDe κας Φωτεινης Μαρκατου , Phd ( Deutsch als Fremdsprache ) και Renate Waldmeier M.A ( Deutsch als Fremdsprache )