Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

EINFACH UNGLAUBLICH - ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!


Τελικά όλοι μας είμαστε "θύματα" των επιλογών μας !! Και αρκεί μόνο λίγο εμπιστοσύνη στους πραγματικά "ειδικούς" και λίγη δουλειά εκ μέρους σας και αυτο που φαντάζει απίστευτο πραγματοποιείται !!
Πρώτη απόδειξη η κα Στεβη Μιχαλέα που κάλυψε από 19 Ιουλιου 2012 έως 8 Σεπτεμβριου 2012 την τάξη Β2 και για την οποία γραψαμε στην προηγούμενη μας ανάρτηση !
Πλέον περιτρανη απόδειξη η περίπτωση της ιατρού κας Μαρίας Μανιατέα η οποία εν μέσω θερινού καύσωνος και με εξαντλητικό φόρτο στο Νοσοκομείο της κατάφερε το φαινομενικά απίστευτο !
Ξεκίνησε μαζί μας από το απόλυτο μηδεν, παντελώς αρχάρια 23 Ιουνίου 2012 και αρχές Οκτωβρίου 2012 ( δηλαδή σε λιγότερο από 3,5 μήνες με ΔΥΟ φορές μάθημα την εβδομάδα ) απέκτησε με ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ το πτυχίο Zerifikat B1 του Goethe Institut !
Και αν ρωτάτε για βαθμό το 75/75 ( δηλαδή το απόλυτο άριστα ) στο LV πιστευουμε να πείθει και τον πλέον δύσπιστο για την ποιότητα των Γερμανικών που γνωρίζει !!!
Και να σκεφτεί κανείς ότι αυτο το πέτυχε εργαζόμενη στο Νοσοκομείο και με κατα μεσο όρο 9 εφημερίες τον μήνα !!
Και πήρε και δεκα μερες τον Αυγουστο άδεια !!
Δηλαδή ουσιαστικά σε ΤΡΕΙΣ μηνες με ΔΥΟ φορες μάθημα την εβδομάδα και με εξοντωτικό φόρτο εργασίας στο Νοσοκομείο της κατάφερε κάτι σε πολλούς φαίνεται αφάνταστο !!
Επομένως ας μην σας επηρέαζουν αυτόκλητοι "ειδικοί" που σας λένε ότι είναι αδύνατο το Zertifikat B2 σε έξι ή το πολύ οκτώ μήνες !!
Σε εποχές δύσκολες ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ αυτούς που ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ καθημερινά δυο δεκαετίες τώρα οτι αυτο που ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ το ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ !!
 Για περισσότερες πληροφοριες γραψτε μας στο

                  lenendegr@yahoo.gr  

 




Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ


Τελικά σε όλα τα πράγματα η επιτυχία είναι θέμα σωστης επιλογής και εμπιστοσύνης στους ειδικούς !!

Σε προηγούμενη ανάρτηση μας ειχαμε αναφέρει την περιπτωση της μαθητριας μας ιατρού κ. Στεβης ( Σταυρούλας ) Μιχαλέα που ξεκινώντας μαζί μας από επίπεδο Β1 στις 19 Ιουλίου 2012 πήρε στις 8 Σεπτεμβριου 2012 το αντίστοιχο αυστριακό Β2 με βαθμό ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ 78.5/100.

Συνεχίζοντας τα μαθηματα κοντα μας έδωσε στα Ιωάννινα αρχες Οκτωβρίου 2012 το Zertifikat B2 του Goethe Institut και επέτυχε και σ αυτό με βαθμό ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ 83.5/100 και με βαθμό στο προφορικό μέρος 24/25.

Και ενώ Φροντιστήρια και Συνάδελφοι της έλεγαν ότι ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ ξεκινώντας μέσα Ιουλίου 2012 να πάρει τόσο σύντομα το Β2, η ίδια μας ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ και μέσα σε 1,5 ουσιαστικά μήνα και με 4 ώρες την εβδομάδα κοντα μας πήρε και τα δύο Β2 και ήδη από αρχες Νοεμβριου βρίσκεται για εργασία στην Γερμανία !!
 
Ετσι όταν κάποιοι συνάδελφοι της συνεχίζουν και συνεχίζουν και θα συνεχίζουν για καιρό να "κάνουν" Γερμανικά η ίδια με το Β2 schon in der Tasche οχι μόνο απέκτησε το αναγκαίο για την Approbation B2 αλλά το κυριώτερο έμαθε να μιλά ΣΩΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ και να απολαμβάνει τους καρπους των κόπων της.

Θερμά της συγχαρητηρια !!
Και εις ανώτερα !!
Καλή Σταδιοδρομία !! 


Για περισσότερες πληροφοριες γραψτε μας στο

                  lenendegr@yahoo.gr