Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ - Β2 ΣΕ ΤΕΣΕΡΕΙΣ Η ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ


Καθημερινά μας ρωτάνε υποψήφιοι σπουδαστές. Πόσο χρόνο χρειάζεται κανεις να μάθει Γερμανικα ? Πόσος καιρος χρειάζεται να πάρει κανείς το B2 ?
Κατηγορηματικά απαντάμε.
Με εντατικά μαθήματα Γερμανικων - που σημαίνει σε εμάς δύο δίωρα την εβδομαδα - χρειάζεται κανεις το πολύ ΕΞΙ μήνες για το Β2 του Goethe Institut.
Με υπερεντατικα μαθηματα Γερμανικων - που σημαίνει σε εμάς τρία δίωρα ή δύο τρίωρα την εβδομάδα - χρειάζεται κανείς το πολύ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ μήνες για το B2 του Goethe Institut.
Αν φυσικά επιλέξει κανείς κάποια άλλη πιστοποίηση Β2 ( από αυτές που είναι διαθέσιμες στις Γερμανόφωνες χώρες και απόδεκτες από δημόσιους φορείς ) οι παραπάνω χρόνοι μειώνονται σημαντικά.
Να επισημάνουμε ότι και οι δύο κύκλοι σπουδών αναφερονται σε αποφασισμένους, συνεπείς και μελετηρούς σπουδαστές.
Και αυτό γιατί πέρα από τις 4 ή 6 ώρες φοίτησης την εβδομάδα οι σπουδαστές θα πρέπει στο σπίτι να αποδελτιώσουν μεγάλο όγκο πληροφοριών και παράλληλα να προετοιμάζουν πέρα από τις γραμματικές και λεξιλογικές ασκήσεις, πάρα πολλές εκθέσεις και να ακούσουν αντίστοιχα πολλά προσεκτικά επιλεγμένα CD  και MP3 ακουστικών ασκήσεων.
Αν κανείς επιθυμεί πιο χαλαρό πρόγραμμα επιλέγει να αποκτήσει με ένα τρίωρο ή δίωρο την εβδομάδα το Β2 σε οκτώ, δεκα ή δώδεκα μήνες με που σε κάθε περιπτωση είναι πολύ πιο γρηγορα απο τα αντιστοιχα ταχυρυθμα φροντιστηριακά μαθηματα.
Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από παλαιότερες αναρτήσεις μας πραγματοποιούμε αυτό που υποσχόμαστε και οι σπουδαστες μας όχι απλά αποκτούν το Β2 ( που σε τελευταία ανάλυση δεν ειναι και κατι το δύσκολο ) αλλά ΑΡΙΣΤΕΥΟΥΝ στις εξετασεις και το κυριώτερο έχουν όχι απλά μάθει αλλά κυρίως αγαπήσει τα Γερμανικά.
Και επειδή πολλοί θα αναρωτηθουν πόσο κοστίζει ένας τετοιος κύκλος.
Κατηγορηματικά απαντάμε ότι σε κλειστό τμήμα των δύο σπουδαστών - ουσιαστικά δηλαδή σαν ιδιαίτερο - το κόστος ΔΕΝ υπερβαίνει τον μέσο όρο διδάκτρων που ζητούν τα εξειδικευμένα Φροντιστήρια Γερμανικών για να πετύχουν ότι κι εμείς αλλά σε πολλαπλάσιο χρόνο.
Αν λοιπόν πραγματικά ενδιαφέρεστε να ΜΑΘΕΤΕ κι όχι να κάνετε Γερμανικά, αφού ρωτήσετε όλα τα εξειδίκευμένα Φροντιστήρια 

Για περισσότερες πληροφοριες γραψτε μας στο

                  lenendegr@yahoo.gr